Navštíveno 1523x

Opravdu už nevím kde je problém. Abych zavedl do děje. Asi před rokem jsem dal zdejšímu členu svůj interiér s tím že to bude do měsíce hotové. Samozřejmě měsíc pryč a nebylo ani Ň. Tak si říkám jo v poho, komunikuje, netíhá vydržím to.. Koncem července to mělo být už udělané a opět nic s tím že to za měsíc bude vše. Auto šlo zatím do laku (krom střechy, které se musela řešit znovu). Do dnešního dne mi chybí vrch palubky a tapecírungy + volant. Opět mi bylo slíbeno že to bude nejpozději do února, března, dubna a tak dál... Za ten rok jsem si u něho byl 2x pro věci a neustále sem byl uklidňován a ujišťován, že to bude do 14 dní.. Takže teď už opravdu nebudu hodný a nebaví mě ze sebe dělat kre*éna, co si nechá vše líbit, aby mi auto stálo hotové 3/4roku v garáži. Existuje nějaká páka?

04.05.2011, 15:42 |
Kapka (M)
napis Marauderovi..on ti poradi :-)))))

04.05.2011, 15:42 |
Zdenek (A)
Sebrat veci a nechat to udelat jinde...
Stále mi říká, jak je vše nastříhané a mě příjde líto to jen tak nechat aby mu nevznikla ztráta. Jinak teď už je asi týden vypnutý telefon..
Nevim na co cekas... mozna bys mu mel jeste zaplatit, aby nemel citovou ujmu...

04.05.2011, 15:58 |
Směty Tak toto jednání jsem taky zažil, u toho samého co dělá a nebo dělal auto Marauderovi.. Hrozná domluva. :-( Nakonec jsem si to vzal a udělal to jinej a rychle.
a asi nejlíp tady uvést jeho jméno , at má jeksepatří dobrou reklamu a nikdo si u něj už nikdy nic neobjedná...

04.05.2011, 17:17 |
bafis presne, vzit to od nej, rict mu ze je kokot a jeste mu tady udelat supr reklamu.....rok tahani za nos je jako dooost prehnany !!
proč neřekneš jeho nick? třeba ho to popožene, pokud bude chtít mít další zakázku, tak nebude chtít mít špatné reference...
jj jeho nick nám hodně napoví :-)
Tak nerad bych někomu dělal peklo, to je ta má měkká povaha, stále doufám, že to do konce týdne dodělá :(
:-)) to snad neni možný že mu ještě někdo něco po tom Marauderovo extempore svěřil .-))) jestli je to teda von jakpak je to dlouho 3?4?

04.05.2011, 20:55 |
Kesam Nezačíná ten nick na W?????
midnite: myslim, že takhle dělá peklo akorát on tobě...
nocarret: ja myslim ze o nem se asi Midnite nebavi, nebo jo? myslim ze ten uz je mimo business, teda aspon co jsem slysel.

05.05.2011, 07:47 |
Veva he, máš celkem trpělivost koukám... vůbec bych neměl špatnej pocit z jeho špatné reklamy, tahá akorát za nos, ten člověk není spolehlivej a k dobrýmu obchodu spolehlivost patří.
Takže jako Zdenek, Filip, Bafis, atd... :-)
bylo mi včera napsáno že to po víkendu pošle. Uvidím jestli to bude hotové nebo ne, jinak jeho nick začíná na M

07.05.2011, 20:39 |
Kesam Nevím nic :D kdo je tady čalouník od M?