Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > folie na sklo (akvarko)

o Navštíveno 934x o
o 04.05.2011, 14:01 | nome
měl bych dotaz na místní lepiče, co doporučíte na polepení skla tak abych dosáhl komplet černé. Bude se to lepit na vnější stranu akvaria, tím pádem pohledová strana bude ta s lepidlem a ne normální povrch folie.

díky

o 04.05.2011, 14:12 | tappaja
mno jakakoliv cerna samolepici tapeta, lepit mokrou cestou, vytlacit bublinky, nemel by to bejt problem.
Mel jsem taky dobrou zkusenost jen s cernym papirem, prichytit ho na zada akvara, jak tam bude voda a za chvili ne uplne idealne cista voda+nejaka ta rasa, nikdo nebude zkoumat, jestli je to polepeny nebo jen papir.
o 04.05.2011, 14:31 | tmx.806
s dovolenim zephyra dam navod co dal on me. Dej to jenom na "olej" licni stranu, trosku oleje a ta folie bude drzet "sama" - jako kdyz lepis folii s normalnim pozadim...
o 04.05.2011, 14:33 | nome | Upraveno: 2011-05-04 14:38:16
jako že natřu akvarko olejem a na to plesknu folii ? olej jakej ? oliva, slunecnice, Castrol, dětský olejíček ?? :-) nežlukne to časem ?
o 04.05.2011, 19:26 | tmx.806
:-) ja daval olivovej :-D - ale malinko... jenom potrit...
o 05.05.2011, 05:34 | Zephyr
ještě jsem nezkoušel sádlo :-DDDD
o 05.05.2011, 17:19 | nome
ok šplíchnu tam čirej lubrikant a bude :-)
o 05.05.2011, 18:59 | M.a.R.i
Tak se taky připojím s dotazem. Potřebuju polepit okna v nákladovým prostoru u dodávky. Pokud jsem dobře pochopil, tak mám koupit v hobbymarketu samolepící folii na nábytek. Okno namočím jarovou vodou a přílepím na něj folii? Neexistuje jiná varianta? Mám strach, že folie nic nevydrží a bude do ní stačit trošku rejpnout.
o 06.05.2011, 05:33 | Zephyr
M.a.R.i> ta jarová je tam kvůli manipulaci s fólií. Aby se hned nepřilepila a šlo ji vyrovnat. Stěrkou ji potom vlastně vytlačíš spolu se vzduchovými bublinkami.
Co se týče pevnosti tak by byla vhodnější fólie co dělá FBSák. Je to přímo na auta a určené k ochraně laku.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3341 sekund.