Navštíveno 2217x

04.05.2011, 00:00 |
vypuk | Upraveno: 2011-05-04 00:02:05
Tak jsem taky BMW pozitivní pro tento rok :) Ač 525TDS, tak jsem spokojen... až na to, že jsem si zvykl čmuchtit s naftou jak páprda :)

04.05.2011, 00:02 |
vypuk

04.05.2011, 00:03 |
vypuk Ano, kosmetické vady jsou, ale nic neřešitelného... jen teď kutím nad tím, jak nahradit otočné čudlíky digi klimou...

04.05.2011, 00:06 |
vypuk | Upraveno: 2011-05-04 00:12:10
Auto je momentálně ještě na slovenských značkách, ale během týdne mě čeká přepis a další krávoviny okolo... :) Motor má pěkný zvuk, turbo tlačí taky pěkně, introš zachovalý až na pár much ohledně toho, že byl bývalý majitel asi kuřák a je popálený trošku sloupek u řidiče(taky nic neřešitelného).. Troška péče a bude z něj krasavec na oblbování bab :))))

tak ja jsem bmw positiv uz 15let..o]]
jinak tohle musi byt nejaky social version,kdyz to ma sporak topeni..o]]]
a predelavka na face Mpaket kdyz je to jeste TDS...

04.05.2011, 00:14 |
vypuk Tak jako čekal jsem, že to bude uplně mrtve... ale jedna dva tři a hle, koukal jsem na tacho a 130.. :) Na takové to "domácí poježděníčko" mi to stačí... místa vpysk, spotřeba parádní, pohodlí maximální... ač bych spíš raději 540, tak jsem spokojen :)...
Nj, z BMW už se špatně přesedá jinam :-) Já před 4 lety zvažoval koupit 530i/d, nakonec jsem to nevzal, protože už mi to přišlo jako trochu usedlé auto (330i byla lepší volba - i s odstupem času), ale proč ne, E39 pořád udělá dost parády i dneska.
taktovyto interier mam ja..o]]

Pavel528- co tam provadis s tou ruckou, kromě brzdění?:-))
Pekny wagen, gratulacia. Vela stastnych km :-)

04.05.2011, 09:55 |
Pekys P528: chtěla by trochu přitáhnout, to má CV pravdu :)
Já nevim, měl jsem asi blbej kus, tak jsem na to auto trochu zanevřel. Tohle TDS je docela splácaný, světla face, zade předface, ledivny předface, nárazník m-paket, vybava zadna... Ale tak nekomu to urcite stačí, a je fakt, že to auto i po 12 letech vypadá zvenku pořád dobře.
Nad výměnou digi panelu na klimu se koukni na bmwklub.cz Tam to je někde popsaný co všechno to obnáší.
CV:to je jeste foto od predchoziho majitele..o))
no uz jsem ji dotahnul a po zatazeni to uz takto blbe nevypada..o)))
Co říkáte na tohle? Já jsem docela nalomenej :o)
[ Link ]
hmm,to je hezky a s timto motorem to pojede moooc pekne....

05.05.2011, 14:02 |
Pekys RB: sice je to hnusný a mrňavý, ale ten motor na takovy autičko bude super.
Nevim kdo to tu měl, ale dost si stěžoval na špatnej posez za volantem.

05.05.2011, 14:12 |
OMEGA | Upraveno: 2011-05-05 14:13:36
Já skočil po letech do nafty 535D a po S8 mám pocit že jedu zadarmo a ve výsledku to honím snad ještě víc. Maximální spokojenost..se vším.
Což mi připomíná, neválí se někomu v garáži zadní M nárazník na E60? :)
Pekys: To byl KFL a jeho vleklé problémy s bolestí v pánvi způsobuje nějaká anomálie v zádech, já problém se sportovními sedačkami v BMW nikdy neměl.
Právě že je to ošklivý ale v podstatě to jezdí stejně jako Z4 3.0 za poloviční cenu a s každodenní praktičností. Jen to chce pořídit samosvor na zadek.
OMEGA: Zeptej se CervinVega :o)
Omega-mam asi 3 predni, prahy, plasty a zadni na kombajna :-)

05.05.2011, 16:33 |
Pekys RB: Jo, KFL, tak potom beru zpět s těma sedačkama.
ja nevim, v jednicce jsem jel dvakrat... a pokazdy na to nerad vzpominam.
Tahle nabidka je sice opravdu zajimava, tak jsem na to koukal, ale proste to auto je maly, pro mych 189cm tragicky. Jednou jsme v tom jeli dva, to by se dalo ale porad hodne malo mista, podruhy 4 dospeli a bylo to fakt utrpeni, nikdo nesedel pohodlne, vsichni jsme z toho lezli rozlamany. Ja tvrdim ze v tom je min mista jak ve fabii :O/
Presne ako H-Honza. Som o kúsok menší, 186cm - ale výsledok taký istý, neskutočne tragicky sa v tom sedí...

05.05.2011, 20:08 |
Martyn | Upraveno: 2011-05-05 20:09:23
vypuk - hezky, fesak! Pekna e39 ma stale smrnc..
RB, cenove sice jinde, ale svezenim take!:) a dam za to auto ruku do ohne, je jak nove.. S cenou by se snad jeste dalo neco udelat..
[ Link ]

05.05.2011, 22:21 |
KFL Pekys/RB> Po 2 letech jsem v 1er našel polohu, kdy mě nic nebolelo :). Takže u mě dobrý :).

06.05.2011, 09:12 |
RedBaron | Upraveno: 2011-05-06 09:21:01
Martyn: Budeš se možná divit ale nechci turbo. Vzhledem k tomu, kam vývoj BMW spěje v poslední době (přechod na přední náhon nebo 4x4, start-stop, downsizing + turbíny, prodlevy všeho, elektrické řízení, celkové passatovatění atd.) tak bych si moc přál mít jako druhé auto něco, co je koncipováno řidiči pro radost. Poměrně lehký auto, atmosféru a manuál na blbnutí. Po včerejší debatě nad rodinným rozpočtem ale bohužel zřejmě nevyjde ani ta 130i, spíš to dopadne na nějakou E30 stejně :o)

06.05.2011, 11:54 |
vypuk Martyn - díky :)
Ostatní - kdyby někdo věděl o rádiu na cd za rozumný peníz, ať mi dá vědět tady nebo na 774552046 - rádio už mam ohrane a kazety - maximalně maxim turbulenc :-D
CD do E39 pocitej klidne 3-4tis

06.05.2011, 12:59 |
vypuk Bohužel no, ale nedá se svítit, spíš něco prostě sehnat, ten adapter na 1 din radio se mi tam davat nechce, to fakt ne, nechci zkazit "charakter" auta něčim tak ohavnym no...
no to je fakt,ze redukce je pak mega hnusna...
pokud by si chtel,tak ho dokazu sehnat...to origo...samo se zarukou..
www.autohifiservis.cz

06.05.2011, 16:20 |
vypuk Asi to neni TV 16:9, že? :-D Asi bych chtěl moc.. :) To by si nedokázal sehnat za nějakej slušnej peníz? Co jsem se tak díval po netu, tak jsou i nějaké nové tyhle rádia, ale nevím jesti origo, a za dvacku(a pár nul k tomu)...
no to neni..o]]
pokud by si chtel displej 16:9,tak se musi dat jeste dozadu navi MK4 a milion kabelu natahat
coz je celkem tak za 30tis..o]]
takze na tohle zapomen..o]]]
no tak origo snad poznas ne?

07.05.2011, 13:01 |
vypuk Průser je ten, ze to radio není dvoudílné :-/
no tak to mas ten uplny zaklad...
myslim,ze ti tam tedy to CD nepujde,protoze nevim,ze by se delalo s cd i s displejem...
protoze toto co jsem dal to foto,tak to je k displeji MID,kde je i palubak/viz ten muj interier