Navštíveno 2233x

02.05.2011, 08:44 |
schimi | Upraveno: 2011-05-02 08:46:26
Ahojte vsetci,
Chcem sa uvodom podakovat za vase tipy ked som pisal 2 tyzdne dozadu a predaval Megane CC. Ten sa nakoniec podarilo predat za 8 300 € (200-tis Kc). Vykupili ho v AAA :-)
Hned dalsi tyzden som kupil tento Mercedes. Je to 220 CDI, r.v. 2006 11 mesiac, naj. 140-tis. km, 1. majitel , neburane, so serv. knizkou a este jeden servis mam zadarmo :-)
Auto bolo dost zanedbane, jeden den cely som ho pastoval (Autoglym), ale aj tak sa musi strojne prelestit. Chodilo len na kefy. Dalsi den som drhol interier. Auto jazdi spickovo, oproti Meganu CC (1.6) sa s nim da v pohode predbiehat, velmi dobra spotreba a ticho v interieri. Spotreba v meste (kolony) do 8 l, vecer a cez vikend do 7l, mimo mesta 140 tempomat 6 l. Ako dochodca nejazdim, cize urcite by to mohlo byt menej :-) Som maximalne spokojny. Najprv som rozmyslal nad BMW 320 d, potom Passat, ale som rad, ze som sa rohodol pre toto auto.
Na aute treba investovat do prednej napravy (prava cast), kupil som new gumy a casom sa ukaze ci nieco este treba.
Vypadá moc pěkně!
Ať slouží tobě, a né ty jemu ;-)
to fakt ještě nehnije když bylo z venku tak zanedbaný ? u tohohle auta je to pomalu divný aby nemělo puchejře vzadu na dveřích apod....
proti renaultu jede všechno dobře výjma jinejch francouzů....
invesovat do nápravy ? pokud se jedná o něco žávažnějšího udělej obě strany !!
bejt tebou tak zjistim komplet všechno co tam je špatně a stěžovat si na všechno na tom poslednim servise, neb jinak tě pak tohle auto bude zlobit pořád ale to poznáš sám :)
najezdil jsem v tomhle asi před 3ma rokama asi 1000 km - v kombi v automatu a v manuálu 6ti kvatl - a moc se mi to líbilo - takže ať slouží.
H.

02.05.2011, 10:09 |
Veva no, vypadá moc hezky, hlavně aby tak i sloužilo :-)
moc pěkná barva, alespoň takhle na fotkách

02.05.2011, 10:12 |
Diner jen otazecka za kolik bylo? Vypada moc pekne

02.05.2011, 11:12 |
schimi | Upraveno: 2011-05-02 11:12:34
Tu napravu dam urobit radsej celu, mam rad vsetko v poriadku. Farba je nazivo velmi pekna :-) Hrdza tam nie je nastastie nikde, to by ma asi vystrelo.
Farba je nazivo velmi pekna. Tykeevove chromove 17" mi nedavaju spavat, ale musim investovat do opravy a uskromnit sa so 16".
Cena bola po zjednani 10-tis. € (cca 240-tis. Kc). Povodne som chcel auto priamo z DE ale toto sa mi zdalo dost vyhodne.
Hezky, a souhlas ta barva není tuctová. Moc hezký
Kurva pěknej kousek.
Pak dej více foto!
Tu je este jedna fotecka introsu :-)

02.05.2011, 18:42 |
Pajk Tak tomu říkám auto pro dědu! :) Supr, bral bych hned!
Líbí se mi, ať slouží :-)
Jen ta spotřeba mi přijde docela dost vysoká :-( Ale je možné, že se s tím teprve učíš jezdit a že to půjde dolů, protože se u E270 CDI dá jezdit a ne jako páprda za 5,5-6 v kombi, takže si myslím, že se to ještě usadí...
A kdyz budes jezdit jak paprda, tak tam bude naopak pribejvat! :o))
Dakujem za pochvaly :-) K tej spotrebe, pisal som realnu spotrebu, ta byva vacsinou vyssia. Pod 1000 otacok jazdit nechcem. Na byvalom Renaulte (1.6) bola v tomto rezime okolo 9-10 l v meste (kolony). Navyse do roboty mam len 8 km. Este, ze to ma predhrev motora :-) Dlhodobu mi teraz a to jazdim len mesto ukazuje 7,8 l/100 km. Tak ako TDi Octavia to urcite zrat nebude, ale to mi vobec nevadi, tych 110 kw za to stoji :-)
Jako tatka bych prosil ukazat jeste velikost kufru :-)
Moc hezky pane :-)
Kufor nemam nafoteny, ale je dost dlhy, ale plytky. Ale zaroven ma sklapatelne sedadla :-) Mala rodinka sa do neho zbali urcite.