Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Nějaký elektrikář?

o Navštíveno 1193x o
o 19.04.2011, 20:03 | Brnďa
Vyskytl sem i problém, poslední dobou slyším zvuky od elektro zařízení takovy prskavý, jakoby někde něco jiskřilo. Přiklad u PC prska monitor, bedna, repra, u segry v pokoji prska zasuvka od PC, otazka zni co to muze zpusobovat. Vyměnil jsem prodlužovák od PC za kvalitnější ale problém přetrvává. Někdy to dělá týden v kuse a někdy je zas klid. Fakt nevim

o 19.04.2011, 20:22 | crestik
šroubky v rozvodnicích jsou dotaženy?
o 19.04.2011, 20:26 | jasisoft
mozu byt povolene srobky v krabiciach, (rozvodnice ako pisal krestik), povolene srobky v zasuvkach atd... treba vsetko podotahovat a bude klud...
o 19.04.2011, 21:09 | Brnďa
tak mam kdystak zasuvku po zasuvce rozdelat, dotahnout a pak i v jisticich a tak? Protoze jsem si fakt myslel ze je to monitor KO, ale odpojil jsem a prskani slo z bedny, dole atd. hruza
o 19.04.2011, 23:16 | Draxx
Rozhodne co nejdriv rozdelej zasuvku po zasuvce a dotahni. Pak pokracuj krabicema. S timhle neni moc prdel, kdyz se ti upali nula, muze mile pc/cokoliv zapojene v zasuvce odejit do pr....
o 19.04.2011, 23:18 | Brnďa
ok zitra to zkouknu, jenze nejhorsi je , ze mame nekolik zasuvek i v obyvaku za stenou a to je starej masiv a tu neodtahnem :))
o 20.04.2011, 10:12 | Conan
... nezapomeň si před tím vypnout pojistky ;-)
o 20.04.2011, 11:56 | crestik
MARTIN: tak ju spal na místě :-)
o 20.04.2011, 15:11 | Brnďa
tak cely den dotahuju, menim co je zle, ale stejne to prska :-/
o 20.04.2011, 17:30 | crestik | Upraveno: 2011-04-20 17:30:52
a dělá to předpokládám jen jeden zásuvkový okruh, což...každopádně bych to nebral na lehkou váhu, může to mít dva konce, pokud je někde špatný kontakt: buď se to doslova "svaří", nebo shoří zásuvka příp. barák (oboje už jsem bohužel viděl). Pozval bych si na to elektrikáře, ten by to měl bez problému najít, pokud nemá jenom stoletou vadasku :-) Jo, a klidně to může být přerušené někde ve zdi...taky už jsme viděli
o 20.04.2011, 17:31 | Brnďa
vedvou pokojich to dela, kabely jsou krasne cisty nikde neni naznak ze by se to nekde svarovalo
o 20.04.2011, 17:31 | Vencaf
chce to elektrikáře nebo vymítače ďábla..
o 20.04.2011, 19:07 | Brnďa
tak jsem zvítězil, nešlo mi do hlavy co to uz je, nikde nic. ale pak to zacalo zas prskat a najednou vidim za skrini ve vedlejsim pokoji/ktery je pres zasuvky napojen na muj/ jiskreni, tak sem oddelal skrinku a vidim uplne roztavenou zasuvku a cmoud z ni a pekny prskavky, tak jsem se ji snazil rozdelat, ale bylo to vse svarenen dohromady, tak jusem ji musel ulamat klestema. No pak jsem si sahl na zivy draty a vzpomel jsem si, ze bych mohl vypnout jistice, tak jsem vse vypl, sel zasuvku odpojit uplne ustrihat draty nahodit, ale vidim ze v mym pokoji neni stava, tak jsem sel logicky jak to bylo v zasuvce zapojeno a spojil 2 a 2 draty cokoladkama a uz to jede a nic nejiskri :) jsem sikovnej co:))
o 20.04.2011, 20:42 | crestik
najs džop 8-)
o 20.04.2011, 20:47 | Brnďa
nevadí, že je to spojeno přes čokoladky natvrdo bez zasuvky?
o 20.04.2011, 22:46 | crestik
ne, hlavně je dobře spojit, aj ochranný žlutozelený, jen ses obral o zásuvku...ale dal bych tam nějakou krytku, né kvůli děckám, né kvůli zvířatům, ale kvůli ženským, bo strašně rády všechno utíraj mokrou hadrou, hlavně vnitřky zásuvek a tak :-)
o 20.04.2011, 23:23 | Brnďa
No asi mame jeste stary rozvody, protoze nejsou 3 jak je to ted, ale pouze 2 vodice, a to tak ze cerny je na levo a zeleny je na pravo a je propojenej se strednim :) a uz je to zakrytovany, oblepeny izolackama proste vsim aby se k to mu nikdoo nedostal
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3167 sekund.