Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > help: TT go510

o Navštíveno 872x o
o 17.04.2011, 18:17 | .mycTD
dostala se mi do ruky tahle oldchoolova zalezitost, tak bych asi potreboval upgradeovat.
ofiko atualizace jsem samozrejme nasel, ale unikaji mi vazby mezi mapama vs verzi softwaru, bo predpokladam, ze ten bude treba taky flashnout.
jak?
pripadne nejake jednodussi reseni? :-)
diky

o 17.04.2011, 18:21 | MiniMike
nejjednodussi nahrat nejnovejsi Navcore a pak tam jdou i nejnovejsi mapy :-)
mas verzi s flashdiskem a nebo pevnou pameti?
o 17.04.2011, 18:27 | .mycTD | Upraveno: 2011-04-17 18:29:58
wtf navcore?
couha z toho SD karta :-)

[edit] jeste me napada -zalohovat staci obsah te karty?
o 17.04.2011, 19:17 | MiniMike
zaloha = zkopirovat obsah karty na harddisk :-)

navcore = system co na kterym ti vubec ta navigace funguje :-)

jaka je velikost ty karty? predokladam 2GB co?
o 17.04.2011, 19:35 | Squere
ja sem pro jistotu zálohoval jak přes tomtom home tak i přes winrar archív někam na disk. Včera jsem si s tim hrál celý den. v rychlosti: záloha, formát paměti, kompletní vyčištění přes tt clear flash, nahraješ nové jádro (navcore). Pak musíš nahrát ještě nějaký soubory, aby ten navcore běžel :-) následně nakopíruješ mapy a aktivuješ je. kdyžtak mi písni email na squere@seznam.cz, pošlu ti tabulku, ktery verze jader sedí na které mapy, nerad bych to tady šířil. Kdyžtak ti dam vědět co přesně jsem použil aby to běželo :-D
o 17.04.2011, 19:38 | Squere
nevim jak rychlý je ten tt 510, aby ten navcore utáhla, ale to by snad neměl být problém vyzkoušet
o 17.04.2011, 20:42 | .mycTD
squere: mailovano ;-)
o 17.04.2011, 21:16 | Squere
odpovězeno, snad ti to pomůže :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3142 sekund.