Navštíveno 6792x

15.04.2011, 11:37 |
schwaboid | Upraveno: 2011-04-15 11:38:51
Ford Scorpio 2,9i V6 mezityp, tj r.v. 1992 -1994. Mám jeden v autě, druhej v kufru, ale oba asi na hovn..., potřebuju někoho, kdo je zrepasuje, stačí z nich udělat jeden OK a pak zprovozní klimu. Dojedu, klidně přespím někde v okolí, asi i zaplatím :-) 603 579 928 Roman
taky by mě zajímalo,jestli to někdo repasuje,já jsem nikoho nenašel a koupil jsem radši jinej kompresor,kterej naštěstí už 2 roky jede bez problémů..

15.04.2011, 12:01 |
schwaboid | Upraveno: 2011-04-15 12:04:14
Mě ten jinej vydržel dva dni pak se zadřel, takže vyhozený prachy za plnění. Teď jsem sehnal další, ale než ho tam dám chci mít jistotu, že bude fungovat dýl. Novej 9000,- to fakt nedám ....

15.04.2011, 13:18 |
Jozzo KOmpresor opravit by se dal...
Tak to je ale opravdu dost daleko :-(

15.04.2011, 13:40 |
Jozzo :D nechci abys jezdil, stačí pošta,odměnu žádnou chtít nebudu,jen musíš zaplatit poštovné a materiál,počítat s tím že to bude neopravitelné a možný materiál může něco málo stát
OK, férová nabídka, pokud se neozve někdo jiný blíž, tak to asi zrealizujem.
k sakru take mam momentalne vyndanej kompresor na Transita. Da jse to nejak/nekde preskouset ?
v Praze dělá Brema za docela lidový ceny....
Trocha volného času, hlavně sehnat ty správné těsnění, popř ložiska a je to za chvilku:)

foto těsně před tím než to šlo do šrotu?
To menší je staré, pak je tam ještě jedno a z druhé strany třetí ale už tenké gumové.

to nismo co znamena lidova cena. Par mesicu budu mit kompreosr venku pak pujde spet do auta. Tak kdyz nejdu nekoho kdo jej skoukne a repasne bude jen rad.
většinou do litru, normál ti samo ale zavolaj když tam najdou víc vad... většinou to bejvá ale jen výměna těsnění popř. ložiska....
Tak Brema prej kompresory neopravuje. Nikterak nerepasuje .
tak to je divný že tam ted dva máme a jeden zrepasovanej do omegy sem dneska montoval :)
to Nismo tak to Mi ani nerikej. Me tam ten clovek rek ze se kompresor neopravuje ze to ani nejde. Ze jestli jde se zjisti az pri naplneni .
Ze ho mam nejprve skusit zda mi jde. Ze treba pujde :-)
Nemas tam nahodou jeste cestu ? Klidne ho hodim k tobe.
Nismo, kde to pls presně je? Kamarád by potřeboval taky repásnout kompresor na Fronteře :) Kuju :o)
Resp. je to prostě ta Brema, která mi vyjede jako první v odkazech, tj.:
[ Link ] TZB A CHLAZENÍ
- montáž a servis, dílenské opravy, generální opravy: klasické a polohermetické kompresory
? :D
jmenuje se to brema, já osobně sem to tam nevez ale je to kousek od nás od argentinský což by odpovídalo tam těm s chlazenim, asi záleží s kym člověk můuví nebo nevim co, tenhle tejden nám repasovaly do omegy a dělaly ložisko a těsnění.....
normál ta brema.cz ...... zjistim víc teda přísti tejden kam přímo se obrátit ;-)
Taky budu muset navštívit :o( Je to teda v tý Jateční ?

11.05.2011, 13:02 |
schwaboid | Upraveno: 2011-05-11 13:03:49
Tak jsem v Bremě v Holešovicích dneska byl, prý nic neopravujou, nerozebíraj, díly nemaj ..... Tak nevím, mluvil jsem přímo s technikem na dílně.
Tak to jsme byli dneska dva :o) Ale stejnej názor... prej akorát vymění těsnění a to je tak vše - že může prasknout obal kompresoru atd...
Tak, našeljsem na netu firmu, která dodává díly do autoklimakompresorů, ale je třeba se tam registrovat. A, to je pro mě problém, bo nemám s auty ani s chlazením nic společného, tak mě přes urgence neodpověděli.
[ Link ] Kompresor jsem stejně rozdělal a zjistil, že je v háji ložisko. Nachi 40bgs12ds, u nás nic jen cizina .... nevíte o někom kdo dělá do ložisek? Nebo jak zjistit nějaký ekvivalent, já ho nenašel, bo to lóžo má 4 rozměry, ten vnitřní díl je širší než vnější, neboli 40 x 62 x 20,6/24.
zkus Tobex, docela se tam vyznají..
[ Link ]
hele a to je lozisko kam konkretne? kdyz se mi naposled vysrala treba spojka na klimakompresoru, tak jsem kupoval nove lozisko tady
[ Link ] Zkus mejl nebo telefon a treba budes mit stesti.