Navštíveno 1624x

Dnes jsem měl málem rozmlácenou S40ku.. Jedu si po hlavní, a najednou v zatáčce z vedlejší vylítl naprosto suveréně Favorit. Stihl jsem na mokru naštěstí jen tak tak zabrzdit tak 15 cm od něj, brzdil jsem i očima. Favorit couvnul, objel jsem ho a na úrovni řidiče jsem zastavil a stáhnu okýnko, v tom ženská tak 35 let, ptám se jí, jestli je normální a jestli si uvědomuje, že já jsem na hlavní a ona mi s tím škarpolezem málem nabořila auto z vedlejší kde mi měla dát přednost a ona s ledovým klidem a s úsměvem odvětila, že to samozřejmě ví, ale že co má teda dělat, když do té zatáčky zkrátka nevidí.
ta musí bejt blbá až to práská dveřma :D

14.04.2011, 23:18 |
hanx Já jen doufám, že tu každej založí novej topic s každou kritickou situací, co se mu stala.. aspoň tu bude spoustu čtení na dlouhý večery:)
jinak k tématu, stalo se mi přesně to samý, kráva odbočovala ve favoritu z hlavní a stříhla to přímo přede mnou, taky jsem to ubrzdil jen tak tak na pár cm a už jsem skoro viděl, jak její spolujezdkyně (nějaká důchodkyně) už sedí řidičce na klíně.. Asi si už chtěla vybrat její životní pojistku, navíc na můj úkor...
Jen at se o tom radsi pise tady, nez aby dotycnymu pak ujeli nervy nekde na silnici. U dalsiho prasice, nebo podobne. Beru tyhle prispevky jako jakejsi ventil. Nikdo to cist nemusi a dotycnymu se ulevi.
A co z toho plyne? Favorit vám nosí smůlu :-) :-) :-)

15.04.2011, 07:49 |
Veva to je p*ča, jak tohle může říct, že tam nevidí :-(
Tohle se predevcirem stalo jednomu uzivateli autorevue
[ Link ]
Bylo to v protismeru predjizdeny auto taky Favorit?:-D
Zda se mi to, nebo na to videu je taky Favorit a Felicie??? :-D
hej decka asi taky pořídím tu onboard kameru jak to tak vidím
favorit nepatří na silnici, bud s tim jede kokot kterej jede tak pomalu že to vyboří sám nebo někdo o něj nebo s tim jede tak na krev že se to auto nedá ukočírovat.....
řikejte si co chcete ale felicie je jen zaoblenej favorit a na silnici to nepatří taky...... viz to video už :D
jj, taky chci tu kameru, hodte prosim nejakej odkaz, diky

15.04.2011, 10:38 |
Yawor já to slibuju už dlouho, onboard kameru z aukra mam už měsíc, tak hodím video...

15.04.2011, 10:44 |
DaveX No já si myslím, že na druhou stranu se vám určitě stalo taky (někomu možná ne), že by jste někdy někoho ohrozili nebo omezili. Stane se, nikdo není neomylný.
Včera v noci na prázné a suché D11 na rovném a přehledném úseku rozšmelcovaná dodávka, uprostřed zavřenýho pruhu pytel ze kterého čouhaly jenom boty. Divný pocit :-/
A o chvíli dál za sjezdem z dálnice na dvojítý čáře+omezení na 50km/hod mě předjížděl kamión, strášný hrdina, jak bere dvě Octávky. A pak se každej diví, že jsou silnice samý křížek, ale můžeme si za to sami...
mě včera vykradli superba, mám taky napsat nějakej příběh? :))
nemusíš, stačí že si zvykneš.. ;)

15.04.2011, 12:00 |
matis77 | Upraveno: 2011-04-15 12:06:31
hlavne to nepis tady, ale zaloz novej thread !!!!
dá někdo tip jakou onboard kameru pořídit
zvyklej jsem a jak se zakládá novej treid nevím :))
tommas : to byli vietnamci, ted to bylo ve zpravach, spolujezdec mrtvej....
Ty vole nismo to je zase nazor... to ze ta posrana fiesta 1,3 jede hur jak felda o tom uz nic nenapises :D a s bezpecnosti to bude taky stejne.
15.04.2011, 01:09 | kozlustechnykus | Upraveno: 2011-04-15 01:10:47Jen at se o tom radsi pise tady, nez aby dotycnymu pak ujeli nervy nekde na silnici. U dalsiho prasice, nebo podobne. Beru tyhle prispevky jako jakejsi ventil. Nikdo to cist nemusi a dotycnymu se ulevi.
jj díky, mě se tím vážně uleví..
jinak pro ostatní, krizovejch situací zažívám na silnicích víc než dost, jako ostatně většina z nás tady, ale psal jsem to tu taky proto, protože je to až neuvěřitelné jak je někdo blbej a zeptá se co má jako dělat, když nevidí do zatáčky, po tom co z vedlejší vlítne na hlavní v plné rychlosti a tak suveréně, jako by si myslel, že je jediný řidič na světě a nikdo jiný po silnicích nejezdí.. a ještě to řekne s úsměvem a ještě čeká jakou radu jí dám..

15.04.2011, 15:16 |
tommas | Upraveno: 2011-04-15 15:19:51
matis77: tak to je v pohodě, těch máme dost:-))) ale stejně nechápu, co na tý dálnici dělali, že to takhle domotali...
edit: prasklá pneumatika vlivem přetížení dodávky převáženým textilem + samozřejmě nepřipoután