Navštíveno 2224x

14.04.2011, 17:57 |
Nora Hledáme na prodejnu s autodíly řidiče na denní rozvoz zboží a pomoc na skladě. Požadavky jsou ŘP sk. B, samostatnost, znalost zeměpisu :) Je připravena fungl dodávka. Slušné ohodnocení.
Ne ze bych mel zajem - ale zajimalo by me, jaka je pracovni doba a co za to muze slusny clovek pozadovat. Nemusis odpovidat tady, klidne do mailu...
ljanata@volny.cz
Diky moc ;o)
to same jako Thullo kvang1@seznam.cz
Kdyby to bylo vyloženě nějaký vožení bez té práce na skladě, tak by otec - je v důchodu za pár kaček jezdil.
Klidně více do mailu.

14.04.2011, 18:44 |
Nora naložit si plnou dodávku a rozvážet v okruhu Olomouc,Zlín, Břeclav vyžaduje trochu kondičku

14.04.2011, 18:50 |
Tendr Bych přemejšlel nebejt z druhý konce republiky..
Proto sem se ptal na detaily :o)

14.04.2011, 20:23 |
cuir | Upraveno: 2011-04-14 20:26:29
proc je takovej problem napsat nabidku prace kompletni?
POADAVKY:
NABIZIME: a to i vcetne vyse mesicniho platu (ne blabol typu "Slušné ohodnocení." )
POPIS PRACOVNI NAPLNE:
BENEFITY:
to se tak soukromi zamestnavatele stydite za to jak odirate sve zamestnance ,ze to radeji ani neuverejnujete?
ldyz koukam na nabidky prace tak sloupec s pozadavkama je vzdy plnej a mnohdy aji premrstenej, ale sloupec s benefitama , platem a detailnim popisem prace zeje vzdy prazdnotou.
Kdyz pisu detailni popis ,tak tim myslim napriklad i informaci zda.li je auto havarijne pojisteno, do benefitu treba jestli zamestnavatel zahrne i pojisteni zamestnance "na blbost" a tak dale.
tim ze bude nabidka prace co nejobsahlesi setrite cas sobe a i pripadnym uchazecum.

14.04.2011, 20:28 |
tesil Tak zrovna okruh, ktery jsi vyjmenoval je sranda, ja mam kazdy utery kolecko Brno, Havl. Brod, Ceska Lipa, Kam. Senov, Usti, Teplice, Most, Karlovy Vary, Plzen, Praha, Brno. Takze v tomto případě me zajimaji hodne podrobnosti a prosim o info do mejlu. Jsem z Brna. Diky

14.04.2011, 20:52 |
Nora Cuir: kdo má zájem, zeptá se, jde si zatím. Kdo nemá zájem o práci a chce vše na zlatém podnose, toho nehledáme. Inzerát jsem nedával za tím účelem, že jsem 100% počítal, že tady někoho najdu. Požadavky jsem napsal, nevím co víc by někdo měl chtít po řidiči. Odírání zaměstnavatelem? Benefity pro řidiče? Co chceš na takové zaměstnání? Boty z krokodýla, oblek, kadeřník kosmetika? Nebo máš pocit, že rozvozce potřebuje počítač s připojením na net? Si nějak pleteš požadavky pro pracovní posty. Jedná se o nadnárodní společnost, výplata je oficiální včetně všech odvodů, stravenky k výplatě.
Nora sorry ,ale když už zadáváš inzerát tak aspon rozepsat trochu víc ohledně práce a výdělku není moc.
seš sice v pozici zaměstnavatele ale to neznamená, že nenapíšeš vcelku nic. jen malá rada

14.04.2011, 21:35 |
Nora nejsem zaměstnavatel, jsem taky zaměstnanec, občas se tady objeví poptávka, tak jsem dal tip. Už bych to ale neudělal...

14.04.2011, 21:52 |
DaveX Nevím, co tu řešíte. Když má někdo zájem, tak se zeptá...

14.04.2011, 22:03 |
tesil ja se treba zeptal, ale zadnou odpoved nedostal....Mozna by pomohl telefon.

14.04.2011, 22:09 |
Nora ¨tesil: psalo mi deset lidi mail, někdo se ptal po icq

14.04.2011, 22:34 |
cuir Nora: hele to te samozrejme cti ,ze si sem dal tip na praci ,ale kontakty tuze zadny, informace take miziva a jak je videt tak s informovanim lidi co te poptaji to je take hodne slabe. Takze nebylo by jednodussi hned ze startu napsat maximum co vis a cele tohle by se nemuselo resit. ja sem to nemyslel zle,ale sam vidis kolik fopa se vytvorilo tvymi polovicatymi informacemi.
jinak dost by me zajimalo to slusne platove ohodnoceni. Takze pokud muzes tak to sem prosim napis. Vzhledem k tomu ,ze o praci zajem nemam tak dalsi veci me tuze moc nezajimaji. Psal sem to hlavne proto aby si usetril cas sobe a i ostatnim. Sam ted vidis ,ze si odpovidat nezvladnul na dotazy. A kazdej se stejne ptal na to na co ja sem poukazoval. Kdyz by to tu bylo napsane vycerpavajicim zpusobem tak by ti psali jen lidi co maji skutecne zajem o primo tuhle praci a ne tuna zvedavcu co te akorat bude otravovat a ty s nima budes ztracet cas. vsichni zvedavci by totiz byli uspokojeni primo tvoji nabidkou s kompletnim vypisem.
jak sem psal..nemyslel sem to zle...sam vidis co to zpusobilo, takze nakonec ozelim aji toho kadernika a urazet me nemusis. nejsem zadnej debil z pracaku co nemuze (nechce) roky sehnat praci. Konkretne ridice sem delal taky ,takze moc dobre vim co tahle prace obnasi a neni to zadnej med.
já sice taky zájem nemám, ale zajímá mě kolik si cca člověk tímhle může vydělat. a nejde mi o přesnou cifru, spíš třeba rozsah 10-15tis Kč, 15-20tis Kč, 20-30tis Kč v čistým.
protože když se tak bavím s kámošem co shání práci a říká o nabídkách typu 12tis hrubá nebo 50-60Kč na hod, tak to fakt bída :(