Navštíveno 1900x

10.04.2011, 00:09 |
Brnďa Pořád sem přemýšlel od čho mám dotukane auto jak od krup, alea od tech to byt nemohlo protoze to bylo jen na kufru a kapote. ALe uz jsem to zjistil, u garaze je sloup a opadavji izolatory z nej a primo na auto, kdys stojim pred barakem tak na kapotu kdys na pul zajetej v garazi a neco delam tak viko kufru. Snad to proplatí, a to jsem byl tak rád, že mám konrčnš auto bez ďulků, naštěstí to tedy nepoškodilo lak, ale i tak to nastve...Je to jen auto, horsi by bylo kdyby to spadlo na dite nebo na jinyho cloveka. Ale meli by to jednou za cas skontrolovat :( Na kapotě mám asi 20 dulku a na kufru asi 10, lak poskozen neni, snad proplati an ebude to drahe. foto kouknete

10.04.2011, 00:09 |
Brnďa

10.04.2011, 00:10 |
Brnďa

10.04.2011, 00:11 |
Brnďa mám jen tyto fotky a člověka co viděl jak to pada, sic ne na auto primo, ale videl jak to padalo ze sloupu na zem, skoda ze nemam nafoceny i jak to bylo minule, ale me vazne nenapadlo ze to bude ze sloupu :(
Tak to je síla. Co je to za materiál? Ono je to těžší, že to dokáže pomačkat auto? J

10.04.2011, 00:17 |
Pluto keramika

10.04.2011, 00:19 |
Brnďa je to keramika bo porcelan, ale je to na sloupe nahore, a dokaze to nabrat rychlost, v ruce to tezke neni, ale kdys to leti dolu tak to neco vazi pri prudkym dopadu :) Neni to nejak pomackany, ale sou dulky po aute jak od krup a ty taky nic nevazi skoro :) Vcera lezim pod autem a mam vedle trubku na vyfuk polozenou a spadl celej izolator primi na trubku a ta se vymrstila to byl sok, uz sem si myslel ze auto spadlo z heveru :D
Okamžitě bych kontaktoval majitele stožárů, jsem zvěvadej jak se k tomu postaví. Myslím že z toho pro ně kouká pěknej průser, mohlo to někomu ublížit. Pokud budou férový, škodu nahradí, aby vše v tichosti vyšumnělo. Ale pokud to budou kurvy, tak se na tebe vykašlou :)

10.04.2011, 00:28 |
Brnďa No uz jsem psal, jenze nemam vse zdokumentovany , myslim po vicero mistech, kufr a kapota i jinde, jen toto se podarilo, uz jsem byl zoufalej z ceho to muze byt, psal jsem na eon a dnes mi psali ze to zabezpecili technici a co nejdrive vymeni, jo zabezpecili, izolatory se tam houpou dale je to uplne zniceny nahore, horsi kdyby to buchlo do okna nebo do cloveka...Rikali at si vyberu, jestli to chci resit s mou pojistovnou nebo s nema, ja nemam havarijko tak musim pres ne ze? nebo mam zavolat na mou pojistovnu a at poslou likvidatora a ten pak se spoji s eonem? ja vubec nevim jak se takoveto situace resi :(

10.04.2011, 00:30 |
Brnďa jako logicky, meli by to jednou za cas zkontrolovat kor u takhle starejch sloupu...kolikrat se jen vozi eon po meste v tech ejjich dzipech, nebo stoji u pole a cekaj na zavolani :)

10.04.2011, 00:31 |
Brnďa a toto jsou jeste maly kousky, ten kus co spadl na trubku byla cela pulka izolatoru, docela tezkej kus, asi jako vetsi brambora to mohlo vazit..