Navštíveno 14440x

09.04.2011, 17:37 |
X-sat (M)
Určitě někteří sledujete, co se děje. Zrovna byl na ČT24 rozhovor s K. Kočí a musím říct, že jestli je na tom jen trochu pravdy, potom "klobouk domů" před podnikatelským záměrem V. Bárty... To jsou scénáře pro kasovní trháky...
To by blil...
Nevím co si o tom mám myslet. Nový vítr ve vládě, se změnil v pořádnej uragán. Vůbec nevím jak toto dopadne,ale zase budeme všem k smíchu.
Nic překvapivýho, že Bárta to bral jako vhodnou "investici" bylo celkem jasný od začátku. A taky od začátku bylo jasný, že žádná pozitivní změna se konat nebude a dál se budou promr*ávat naše peníze, který stát dokonale přerozdělí do cizích kapes, abysme z toho neměli nic. Stačí si jen spočítat kolik peněz každej rok odevzdáte státu - stačí jen DPH a spotřební daň. Pro náročnější - připočtěte si i daň z příjmu a další odprosťovače bohatství a zjistíte, že podobně je na tom většina lidí. Nějak pořád ale nechápu, kde ty peníze mizí... No nakonec, v létě bude benzín za 40 Kč, tak se stát trošku zahojí, no né? Ovčane plať a na nic se neptej :)
X-sat: taky bych blil, ale i toho je škoda... vzít sukovice a vymlátit.

09.04.2011, 18:25 |
luda551 | Upraveno: 2011-04-09 18:26:58
Je to cely saskarna, aspon pak budou tocit naky sranda grotesky, vcera bylo v tv nakej rozhovor s VV a dnes je vse obracene :D
edit : nema cenu resit ceskou polityku, spis je to o tom, že lidi by se mely sebrat vsechny vyhazet ...

09.04.2011, 18:31 |
Kamil Abych byl upřímný, nevím co si o tom myslet a fakt by mi zajímalo, jaká je skutečná pravda. Tohle je na druhou stranu taky zajímavej pohled
[ Link ]
a pak ze lidi co uz maj penize nemusej krast a da se jim v politice verit.....jj kdo ma, chce jeste vic a ze vseho dela byznis, tady se to jiste potvrdilo...
Mrzí mne jedna věc. Že se nedovíme pravdu o tom jak to bylo. Nemyslím pravdu jednotlivců, ale pravdu ryzí. Každopádně tam něco zapáchá a ne málo.
co jsme si zvolili to máme ... :O(
tady je hezky vidět, že ať je u moci kdo chce, stejně to jsou šmejdi co si hrabou jen pro sebe a na lid se z vysoka ...
takže příští volby hezky nas*at, je to fakt jedno jestli dostane hlas Franta nebo Pepa
ono by stačilo aby se zrušily tyhle zkurvený strany a to jak koalice současná tak i soc dem a KSČM a zvolit úplně nový lidi, ne ty který jenom otočili kabát, ty co zůstali v KSČM se aspoň za sebe nestyděj (ikdyž maj za co), neskrývaj se za někoho jinýho. vyhýzejme ty sráče a volme nový, malý strany, ne ty zaběhnutý který to dokurvili ještě víc než ty co tu byli ještě o 30 let dřív :'(
to co tu je jenom pseudodemokracie, vždyť se od revoluce nic nezměnilo.
...
Mě to docela baví. Pravda se asi moc nezjistí, ale to, že Bárta šel do politiky, aby posílil svůj ekonomický vliv (ani se nedivím, jako podnikatel je schopnej), to asi bohužel pravda je. A že ani John nemá na vnitru co dělat, to je věc další, bohužel VV v tomhle asi nikdy neustoupí :-(
IT-master - strany "nezrušíš", od toho je demokracie. Ano, volme malé strany (já už x let přemýšlím o volbě Svobodných, ale plácají se kolem procenta pořád), ale připravme se na to, že až malé strany budou mít 20%, tak se budou chovat stejně jako strany velké. Vždyť jsou to všechno jen lidi, korupce je u nás zakořeněna, chováme se všichni stejně. Bude trvat desetiletí, než morálně dohoníme západ.
Jinak demokracie to samozřejmě je - máme právo volby, můžeme zakládat vlastní strany atd. Že místo toho akorát kecáme na AHC, to je věc jiná :-) Tím to asi nezměníme :-)
člověk vlastnící tak velkou firmu, vydělávající takové peníze a "půjčuje", byť blízkým lidem, bez papíru, neví, že se max. hotovostní předání částky je max. 15.000 € (již od roku 2004)? A to má policejní akademii, je ministrem a poslancem?
Zákon č. 254/2004 Sb.
§ 4
(1) Poskytovatel platby, jejíž výše překračuje částku 15 000 EUR (dále jen "limit") je povinen provést platbu bezhotovostně; to neplatí, jde-li o platbu, která musí být podle zvláštního právního předpisu2) provedena v hotovosti.
Nj, posral si to chlapec sám. Jak rychle vyletěl vlastní pílí nahoru, tak rychle vlastní blbostí spadnul.
Stejně mi to nějak nesedí, prostě že by byl fakt tak blbej?
Taky mi to nesedí úplně. Může to být mix Bártovy totální naivity a touhy lidí ve VV po jeho vyšoupnutí a změně... ale to ví jen oni sami, jaká je pravda. Každopádně Bárta v tom bohužel nevinně není.
Tak je jasný, že kampaň proti Bártovi a VV rozjeli ve velkým určitý média a lidi, kteří naočkovali pár poslanců VV. Nicméně aby to tu vedli lidi, kterým jde o tenhle stát, abychom nedělali dluhy, zametli s lidma kteří zametají s našimi penězi a jezdili po slušných silnicích a dálnicích, takoví lidé tu objektivně VŮBEC NEJSOU.
Co s tím? :o(
HIGHTY: Nevěřím tomu,že by to nevěděl....(a zrovna ON ),podle mne mu to poradila armáda psychologů,právníků a rádců.. :o)Neznalost zákona sice neomlouvá,ale když budu dělat,že jsem Simple Jack..těžko mi budou vyvracet,že to tak není..

11.04.2011, 13:32 |
Kacko Sleduju to dost podrobne a IMHO se staci nad tim vsim logicky zamyslet.
1) Paklize jim penize pujcil bez dokladu, tak se prece nejedna o uplatek. Za uplatek se to da povazovat v momente, kdy mu je jdete vratit a on jejich navraceni odmitne(muze to byt i dar).
Nevsiml jsem si, ze by mu nektery z tech poslancu sel ty penize vratit.
2) Pokud mate podezreni z korupce, tak to nahlasite na policii. Rozhodne s tim nejdete za Necasem.
3) VV uz dlouho lezi v oku ODS, jelikoz neslapou jak se pozaduje.
4) Naprosto bezne se uplaci pomoci trafik, kdy vam pak sezenou teple mistecko ve statni/polostatni firme(Tvrdik a spol). Tudiz to jsou uplatky ze statnich(=nasich) penez, ktere nikdo neresi. Tak se to tu dela 20 let a Barta by to nedelal jinak.
Cely mi to prijde dost vykonstruovany. Nedivil bych se, kdyby za tim byla ODS spolu s lobby od stavebnich firem. Nehlede na to, ze se odvratili zraky od promopro.
Barta ma u me plus, ze pujcku priznal a taky ze odstoupil bez primych dukazu - narozdil od jinych.
FOR ALL:
no a to nás hoši ještě teďko pěkně sečtou aby věděli jestli můžou tunelovat stejně, nebo mírně přidat či ubrat .o))))))
Jinak jako HÁJTAUR: nejde mi nějak na mysli, že by byl ten Bárta tak blbej, k tomu jak je ještě vošklivej .o)
naopak Kočí - vyjadřovací schopnost ... divočina

11.04.2011, 14:24 |
X-sat (M)
No a do udělal John, když mi Michálek řekl o aktivitách Drobila? Co Drobil řekl Michálkovi, když řekl, že má nahrávky s podezřením na čachry machry? A jak to doadlo, nijak, zametlo se to, sice Drobil není už ministr, ale to je tak všechno, nic, ale vůbec nic se nestalo, jen Michálek má teď obyč flek a ještě je považovaný za šmějda. A to je zase práce ODS i VV, neb o tom John věděl a stejně s tím nic neudělal... John tak krásně mohl zavařit ODS, ale ani prd...
Jen by mě zajímalo, kdyby se Bárty zeptali komu ještě "půjčil", zda by uvedl i Kočí. A to ještě než to řekla ona sama. V neděli uvedl ty dva a ještě jednoho.
Tyhle ubožárny tyou NABÍDKA REZIGNACE, to jsou jen gesta, jako že je vlastně nevinej a i tak by když tak odstoupil, ale jako sám, takže vlastně je za hrdinu! Dopr...., tak buď podám rezignaci a nebo držím hubu a ne že nabídnu rezignaci, nabídnu funkci a budu čekat, zda někdo to přijme? To je jako po volbách: JSME PŘIPRAVENI JEDNAT, NEBRÁNÍME SE JEDNÁNÍ, ale nikdo s nikým pořádně nejedná. To je tak těžké říci: ANO, TOHO A TOHO DNE BUDEME JEDNAT...
Jenže to by nesmělo jít o politiku, že?
K BLITÍ :-(((((((((((((((((((((((((( A už mě to fakt sere čím dál více!
Ale ona přeci jen kecala, protože věděla, že jí nahrávají :-D Tak jako Kalousek o té nehrávce z ČT prej :-D
Tohle by ani nějaký scénárista a spisovatel nedokázal napsat a vymyslet... Každej chce odhalit toho druhého a tak všechno co říká je cílená lež :-D jen zapomínají, že lžou stále a pořád, před i po volbách, prostě na blití jak jsem psal...
Kdo nepodá aspoň 1 trestní oznámení za týden, tak ten musí z kola ven :-D
Nedávno kdosi trefně poznamenal že my jako národ švejků se všemu jen tlemíme a říkáme co tam je za blbce...
Místo aby už dávno tuhle chátru vystřídal, jenže kdo? Stejně to dopadne tak že se totálně zadlužíme a okolní státy si nás rozeberou...
Však přeci VV jsou nová strana, nový lidi, obyčejní lidi a jak to dopadlo???
Kočí a Bárta na tiskovce:
Kočí: "Pan Bárta mi nechal dát do ložnice štěnici"
Bárta: "Ale paní Kočí, já mám videozáznam, že jste si tam tu štěnici dala sama"
Kočí: "Ale to není pravda, tu štěnici mi tam dali Vaši zaměstnanci"
Bárta: "Ale paní Kočí, já vám opakuji, že mám videozáznam z Vaší ložnice, že jste si tam tu štěnici dala sama"
Co na to více říci, než že i když je to jen vtip, je to beztak realita... Viz. jak mohl Bárta vědět, kde je Škárka, když to nikdo nevěděl a Bárta se prokecl, že ví, že Škárka několikrát volal z Nymburska? A nemluvě o tom, že Bártovi nějaký jeho kamarád z PR zavolal jen pro zajímavost, že v Praze viděl Topolánka s Kočí, jenže pak vyšlo najevo, že to byl Topolánek s Talmanovou :-D Za to asi zaměstnanec ABL pochvalu nedostal :-D
No jo, napíchnout tel. je tak jednoduché...
Mně v tuhle chvíli přijde pravděpodobný, že mají máslo na hlavě obě frakce. Jedna frakce chce "pučem" převzít moc ve VV a druhá frakce ji při tom sleduje, odposlouchává a já nevím, co ještě. Ve VV je snad jedinej neposkvrněnej John a to je zrovna trouba, kterej není schopen vést ani svůj domácí život, natož ministerstvo. Takhle dopadají ty nové a čestné strany, asi jako Unie Svobody.
rok se s rokem sešel :- )))
SLEDUJETE TO TROCHU ? TO JE HUSTÝ >
[ Link ]
Trefné :-)
apropó co se chystá toho 15.března ?
[ Link ]
kazdopadne je to furt jen pribeh o tom, jak se ojebava particka zmrdu mezi sebou.
skutecnou korupci si predstavuju ve forme ostravske dalnice apod. zvlastni, ze takove causy se s timhle cirkusem neresi.
jesti to půjde dál tímto stylem, brzo to skončí takhle:

Vencaf> neskonci, tady maj lidi jan plnou hubu kecu, ale skutek utek...
dokud si lidi můžou naprat v supermárketu košík žrádlem a pak se válet u televize a nadávat,jak je všechno na hovno, tak se samozřejmě nic nestane

07.03.2012, 18:44 |
HIGHTOWER | Upraveno: 2012-03-07 18:53:10
Mohu si u Vítka taky půjčit? :-D
v celé věci jsem začal po přečtení tohoto článku fandit právě jemu :-) panu soudci
[ Link ]