Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Je tady někdo lakýrník nebo někdo kdo tomu trochu rozumí?

o Navštíveno 1346x o
o 08.04.2011, 09:40 | Jerry.s
potřeboval bych pár rad ohledně stříknutí mopeda ;)

o 09.04.2011, 12:34 | Jerry.s
nikdo?
o 11.04.2011, 16:26 | Jerry.s
tak jinak:) chystám dát nový kabát mému skůtru tak bych jenom potřeboval poradit, kolik barvy by mi na to mohlo stačit? ať jí nekoupím zbytečně moc..
Nejraději bych koupil lak ve spreji [ Link ] , tak myslíte že 2x400ml by na to mohlo stačit?
jedná se o tenhle model skůtru

foto k příspěvku  od Jerry.s

o 11.04.2011, 16:32 | Kesam
To by mohlo stačit na těch pár plastu.
o 11.04.2011, 20:19 | Jerry.s
ok, dik. ještě kolikátkou šmirglem to před tím stříknutím přejet? ne že bych takovou práci nikdy nedělal, ale už je to dávno a vyšel jsem ze cviku... Radši se zeptám než abych to dodrbal!:o)
o 11.04.2011, 20:30 | ikosp
nech to jak to je
kdyz s tím nemáš zkušenosti, aby jsi nebyl zklamanej že to máš potečený apod.
o 11.04.2011, 20:55 | Jerry.s
no dám si záležet a když mi to někde steče tak to stříknu znovu nebo mám v záloze kopu samolepek ;) teď je ten lak v žalostnem stavu tak že horší to být stejně nemůže.. ještě by mě teda zajímalo jaký bude rozdíl ve spreji třeba od motipu který koupim v každé drogerce mezi tímto namíchaným sprejem? [ Link ]
pominuly to že u tohoto mi namíchají jakýkoliv odstín..
o 11.04.2011, 21:12 | vinzek fa
a dej do pistole a stacej ti 2az3 decky
o 12.04.2011, 09:45 | Jerry.s
pistol s kompresorem bych k dispozici možná měl, na jaký tlak (kolik barů) se má stříkat?
o 12.04.2011, 09:53 | Vencaf
a není lepší to nechat nalakovat u profíka? protože výsledek bude dosti strašnej, když to chceš stříkat sprejem nebo nějakou pofidérní amatérskou metodou..
a čekat, že někdo, kdo se živí lakováním, ti bude zadarmo radit, aby sis to stříknul sám doma je dost naivní
o 12.04.2011, 10:02 | Jerry.s
No takhle. Lakyrník si za to řekl 4-5 tisíc což je blbost abych dal za lak pomalu to co za skůtra. Mám to jen na ježdění do práce a tak, tak že by mi to nevadilo kdyby to nevypadalo jako nové. Jen by se mi hodily nějaké základní informace a tak. žádne know-how od lakoše vědět nechci
o 12.04.2011, 10:27 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
a to je lakovanej plast nebo barvenej plast co je tam ted?

jinak budes potrebovat i primer na plasty, pak plnic a na to lak a zalakovat bezbarvym lakem pokud to pujde do metalizy
o 12.04.2011, 11:43 | Alííí
To bych radši koupil tapetu, a polepil to komplet. Vyhraješ si s tim líp než lakýrník, nesteče Ti to, neuděláš kocoury. Je to pár plastů, a odstrojený to je hned.
o 12.04.2011, 15:05 | vinzek fa
pokud je to lakovany tak to staci zdrsnit a fouknout nejakej patek to vydrzi stejne to nekde polozis -))
o 12.04.2011, 16:21 | Jerry.s
Je to plast lakovaný, skůtr byl původně žlutý. Předchozí majitelce ho ale ukradli a když ho švestky zase oběvili už byl přestříkaný, ale ta žlutá je tam sem tam pořád vidět tak že bych ho rád šoupl zase na žluto;)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3227 sekund.