Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > ftip :)

o Navštíveno 2354x o
o 07.04.2011, 20:34 | dolph
trochu hnus ale tak..

Chlápek přijde domů a na vodítku drží živou kozu.
Přijde do obýváku, kde stojí jeho žena a povídá:
"To je ta kráva, co jí šukám, když máš krámy."
Manželka na to: "Kdybys nebyl úplně blbej, tak bys poznal, že to
není krava.
......Chlápek na to: "Kdybys nebyla úplná píča, tak bys poznala, že
nemluvím s tebou!!!"

o 07.04.2011, 20:40 | AllInOne
:-) hezky :-)
o 07.04.2011, 20:43 | Schejby
luxus :-)
o 07.04.2011, 20:53 | Schejby
Sex je jako karetní hra - pokud nemáte dobrého spoluhráče, pak je potřeba mít dobrou ruku.

Muž v letadle zjistí, že má místo vedle roztomilé blondýnky.

"Víte," říká, "slyšel jsem, že let lépe utíká, pokud se dáte do hovoru se společným pasažérem. Pojďme si tedy povídat."

Blondýnka, která si právě otevřela knihu, ji zavře a řekne muži: "A o čem byste se chtěl bavit?

"Hmm, nevím," řekne muž. "Což takhle kvantová fyzika?"

"OK," řekne blondýnka, "to je zajímavé téma. Ale nejdříve se na něco zeptám já. Kůň, kráva i jelen jedí to samé - trávu. Nicméně jelen vyloučí malé kuličky, kráva placatou koblihu a kůň vdolek ze suchých hoven. Proč si myslíte, že to tak je?"

Muž ohromen odpoví: "Nemám nejmenší tušení."

"Tak mi řekněte," odvětí blondýnka, "jak je možné, že se cítíte kvalifikovaným pro diskusi okvantové fyzice, když neznáte ani hovno?"
o 07.04.2011, 21:10 | Kesam
oba masakr :D
o 08.04.2011, 21:22 | Schejby
Sedí v baru dva příznivci automobilového sportu a jeden se ptá druhého:
"Víš, která prostitutka se může kvalifikovat do kategorie F1?"
"To teda nevím,která?"
"Ta,která dokáže vyměnit čtyři gumy za sedm vteřin!"
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3456 sekund.