Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Tunisko nebo jinam??

o Navštíveno 1236x o
o 07.04.2011, 08:37 | Verano
byl tam někdo??chci vyrazit na velikonoce na týden někam. Tunisko je za pár šupů. Jaký tam sou pláže??neni spíš lepší egypt?? nejvíc se mi zamlouvá toto [ Link ]

o 07.04.2011, 09:02 | nome
tunis je pouze na to aby ses válel u moře a v hotelu, pokud chceš cokoliv jiného tak jeď jinam. Tunis je podle mě na cestování ze severu afriky jedna z nejhorších zemí. Ale pokud se chceš jenom koupat tak je to jedno
o 07.04.2011, 09:20 | Verano
spíš se chcem jen válet, zajímá mě moře jestli to nevypadá jak v egyptě,protože tam je to vyloženě jen na potápění
o 07.04.2011, 09:20 | mrazik
Uz nikdy Tunis, leda ze by mo dovolili je mlatit pres pazoury, kdyz je natahnou. Jako mimo hotel mi to nevadi, ale aby je natahovali i v hotelu ?
o 07.04.2011, 09:25 | nome | Upraveno: 2011-04-07 09:25:56
obecně ve srovnání s Egyptem je to horší :-) .... záleží kde jsi tedy byl protože je Egypt a Egypt ...
o 07.04.2011, 09:34 | Verano
pak mě napadlo ještě turecko,ale tam nevim jak s počasím,abych tam nezmr
o 07.04.2011, 09:51 | nome
mrkni na Maroko, z toho jsme byl unešenej je pravda že sme ale cestovali a neváleli se na pláži
o 07.04.2011, 10:03 | Žigi
A ještě v Libiy je pěkně kluci. Tohle fakt trochu nechápu takovýhle zájezdy dneska:(
Jinak naprosto zajímavej zážitek je Řím o velikonocích, a nebo si projít Paříž, atd. Ale plesknout sebou na pláž,kde mě budou obskakovat lidi kterejm o 200 km dál umírá rodina,to je fakt nápad. Krom toho, že se tam může podělat cokoli během pár vteřin.
o 07.04.2011, 10:04 | Jendys
Tunis nikdy víc, jednou stačilo, jsou drzý jak vopice, v Egyptě jsme byli tisíckrát spokojenější
o 07.04.2011, 10:43 | RedBaron
Mně tahle mastňácká dovolená v plážovým hotelu stačí jednou za pět let, nic moc si tam neodpočinu a ještě se poseru...
o 07.04.2011, 10:58 | walish
Raději si na Velikonoce zajeď na Štrbské Pleso,tam je krásně;)
o 07.04.2011, 13:51 | nome | Upraveno: 2011-04-07 13:57:18
jo a nebo sedět doma na prdeli tam je sucho a bezpečno ...
o 07.04.2011, 15:04 | Mr.Scully
Tunis je nejhorší země, kde jsem kdy byl na dovolené, jsou to všechno socky, které se tě snaží okrást. Egypt a Turecko jsou jen o maličko výš, jinak mentalita podobná. Výhoda Egypta je krásné moře. Jinak jako Žigi - jestli v téhle době hodláte ušetřit tím, že se podíváte do země, kde skoro každej den hrozí islámská revoluce, tak vás nechápu.
o 08.04.2011, 18:25 | Pekys
Já byl v Tunisu spokojenej. Byl jsem v Zarzisu v novym komplexu, bylo to v cervnu pred sezonou, na recepci ochotny. Z hotelu si nikdo nikdy nerekl o penize, sluzby prima, na valeni u plaze a bazenu super. Bazen 10m od plaze, to ve Spanelsku skoro nenajdes.

Mimo hotel je to dzungle a adrenalin. Dost lidi nabizi nejaky sluzby, jako jizdu kocarem do mesta apod, vylety do lagun, potapeni atd. Ty jsou vtiravy jak vsi.

Ale potom co tam nedávno hrozilo bych se tam teda nevypravil ani za zlatý prase.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3407 sekund.