Navštíveno 1144x

06.04.2011, 10:45 |
CRK Potřebuju poradit, kde si mám pořídit účet. Vůbec se v tom neorientuji a nechce se mi vše pročítat. Požadavky jsou: co nejmenší poplatek za příjem peněz (cca 100-150/měsíc), platby PayPal, internetová banka - nějaká přehledná, pobočka na Kladně. Děkuju za jakýkoliv tip předem.
jsem spokojenej s raifkou. internetový bankovnictví naprosto přehledný a logický (narozdíl od AXA a ING), poplatky neplatím, příjem platby á 4Kč.

06.04.2011, 11:23 |
Conan FIO - účet zdarma, poplatky za převody v rámci ČR taky zdarma
[ Link ]
GE money, měsíční paušál 129 kč, výběry neplatím příjem, odeslané peníze, telefoní zprávy, vše je zahrnuto v tomto tarifu.
internet banka přehledná a jsem s ní spokojen..

06.04.2011, 18:39 |
AR pokud budeš mít měsíční incomming 100-150 tis šel bych do raifky, platit nic nebudeš, platby rychlé, netbanka taky fajn.
bez poplatků je to snad už od 25tis měsíčně příchozích plateb.

06.04.2011, 21:47 |
AR ano od 25tis
Za me taky raifka. Prehledne bankovnictvi po netu, zadny mesicni poplatek a hlavne velice rychle co se tyce plateb kartou - paypal atd. Mam uz ji jeste od dob ebanky a stale jsem spokojeny.
Od Rajfky jsem utekl.. :-D Ted mám GE Money a jsem naprosto spokojenej :)

06.04.2011, 22:38 |
wefa Jako Luke a AR, od 25k máš účet zdarma, jen myslím platíš kartu, le tím si nejsem jist. Účet v Raifce mám také ještě od dob, kdy to byla eBanka, ale také jsem přemýšlel o přechodu k GE Money Bank. To znamná rozhodoval bych se mezi Raifkou a GE.

06.04.2011, 22:39 |
wefa Jako Luke a AR, od 25k máš účet zdarma, jen myslím platíš kartu, ale tím si nejsem jist. Účet v Raifce mám také ještě od dob, kdy to byla eBanka, ale také jsem přemýšlel o přechodu k GE Money Bank. To znamná rozhodoval bych se mezi Raifkou a GE.