Navštíveno 1880x

30.03.2011, 16:44 |
empiK (M)
Znate nekdo prosim tento bazar pripadne toto auto konkretne? Diky. Kamarad chce, abych se na to jel podivat, ale jsem nemocnej, tak se mi nechce no. Uz z fotek to tam nakou dobu asi stoji, tak asi zadna hitparada.
[ Link ]

30.03.2011, 19:22 |
rcman Pokud je to na P8-Libeň.
Tak já jsem tam byl takhle asi dvakrát na něco kouknout a vždycky jsme po pár prvních momentech jeli domu z prrázdnou...
Jinak po telefonu to samozřejmě byl Top Stav a super stav, jako nový atd...

30.03.2011, 20:25 |
tesil Jen k autu....mam pu roku C4 Grand Picasso a pokud muze kamos vybirat, tak at voli granda a jedine Exlclusive. Zezacatku ten rozdil oproti bezne vybave neuvidi, ale casem by litoval.

30.03.2011, 20:29 |
relax | Upraveno: 2011-03-30 20:34:00
tesil: souhlas, ze grand je lepsi volba, ale zajimalo by me co je o tolik lepsi na Exclusivu nez na Dynamique / Tendance ?
jinak jeste k autu - ta cena je takova vselijaka ... ja mesic zpet prodaval C4 Picasso 1.6 Hdi s cca 80 tisícema km, ale s výbavou X a v ne nějak oslnivim stavu za 219 ... a kdyz jeste vemu v potas, ze to auto kupoval nejmenovanej baaazar a jeste si pro auto prijeli ... tak mi ta cena prijde jak rikam hodne podezrela.
mě se líbí kolegy tchán.... koupil si tohle auto asi před necelym půlrokem akorát kolega řikal že ho ještě neviděl..... najel s tim asi 1000km a od tý doby je to auto jen v servise...... zprvu po 35 dnech prvnim problému že auto nechytalo (maj na to 30dní na vyřešení, nedostál náhradní vozidlo) mu řekly že za to může jablotron co tam nechal dodělat..... byl s tim vyjádřenim v jablotronu že mu prej řekly že asi příjde o záruku že tam zasáhnul a proto to nejede tak jablotron sebral svuj certifikát přímo od citroenu že může montovat do tohohle auta ten alarm šel do citroenu a řek že to tim alarmem neni a na truc ho ten technik před nima vymontoval a dal do původního stavu a pořád stejný..... dalších 30dní řešení a pořád nic.....
to je fakt vostuda až na půdu tahle automobilka stejně jak xsara picasso a její uřvaný převodovky a českej zastupitel citroenu v televizi říkající že to je normální.....od automobilky která si dělá takovouhle reklamu natož dělá takhle posraný auta bych si fakt něco koupil :D
/OT

31.03.2011, 19:59 |
relax | Upraveno: 2011-03-31 20:00:43
N.P: je zajimavy jakej ty mas pech a vzdy narazis na ten kazovej kus ve svym okoli :) ... ja uz cca rok delam na salonu, kde mimo jine je i prodej vozu citroen. Osobne za tu dobu, byt primo citroeny neprodavam, jsem prodal asi 6 Picass/Grand Picass ... co prodali kolegove za tu dobu ani nepocitam. Za tu dobu .. musim zaklepat .. se nam tam jediny grand picasso nevratilo. A kdyz to tak vemu, tak jsem zazil, reklamaci jedinyho citroena z cca 200 kusu co za tu dobu odjely, takze asi tak co se tyce moji zkusenosti z citroenem.

31.03.2011, 20:02 |
relax omg to je chyb ... omluva, mel jsem si to po sobe precit :)

31.03.2011, 20:57 |
tesil relax: Za me jednoznacne treba pro vzduchovou prdel, jiny sedacky a pak treba takova hloupost jako ambientni osvetleni. Ja kdyz kupoval, tak asi po tydnu sjizdeni inzeratu se objevil jeden s navigaci, panoramatickym oknem, el. koženy sedacky s pametma atd.

31.03.2011, 20:57 |
tesil | Upraveno: 2011-03-31 21:02:07

31.03.2011, 21:51 |
relax tesil: peknej kousek, pro me by asi tydle doplnky nemely smysl, ale pokud pro jsou pro tebe dulezity, jasna volba ...
relax : já pech nemám, jen to takhle prostě je a takhle to ke mě došlo .... nevim konkrétně s kterym salonem to je řešený ale je mi to jedno, bohatě mi stačilo to občanský judo či co tam si celej posranej citroen udělal takovou reklamu že se divim že si to někdo kupuje....
mimo to dělám v servisu a xkrát do měsíce jezdim asi 500m od nás do citroenu pro díly či služby na citroen/peugeot a co se tam bavim s mechanikama tak nevim kde vy obchodáci berete ty nesmysle o tom že nemáte reklamace... spíš se k vám asi ty věci ani nedostanou když to příjíždí rovnou na podvale do dílny ...amen a citroen sou fakt ***** za tim si stojim i kdyby je dávaly zadarmo tak ve frontě stát nebudu to si bud jistej....

31.03.2011, 23:50 |
rcman Co se musí nechat tomu Citroenu je design... Kolega má teda jako rodinný auto VW Multivan. Ten se mě taky moc líbí. Ale tenhle Citroen má něco do sebe. Asi jako renault Espace... Prostě povedenný auto...
Jen osobně ve Francouze už nemám důvěru na tolik abych si ho koupil domů...

01.04.2011, 06:55 |
relax N.P.: Tak mam hold asi štěstí já nebo nevim. A věř tomu, že většina lídí s novym autem v případě poruchy volá prodejci, protože je to jediněj člověk na kterýho zpravidla maj nějakej přímej kontakt a zároveň ho tak nějak znaj. Beru samo auto do cca toho roku od prodeje, nepředpokládám, že by s poruchou po 3 letech klient volal prodejce ...