Navštíveno 2383x

Potřebuju vědět, do jakého baru by jste chodili rádi, kdyby v něm bylo něco.. Prostě co vám chybí v normálnich barech, hernách apod.. Co by jste ocenili... Od alkoholu, přes nějaké atrakce, akce apod.. Hezká a příjemná obsluha je mi je jasná :-)

28.03.2011, 20:44 |
nome možnost tam přespat pokud to přeženeš :-)
:-) tak to přespání se řeší taxikem až domů :-) ...nebo když je fajn obsluha a nechá tě tak na supermana
:-) tak to přespání se řeší taxikem až domů :-) ...nebo když je fajn obsluha a nechá tě tak na supermana

28.03.2011, 20:47 |
hawai fotbálek nebo kulec, tady u nás když byl v hospodě fotbálek tak tam bylo furt plno, jeden čas (asi půl roku) byl zadarmo a to se dveře netrhly, pak ho dali pryč a už se tam tak často nechodilo
hlavně ta hezká a slušně oblečená obsluha :D
jj hezká obsluha samozřejmostí..

Znamej ma par baru a heren a nikdy bych neveril jak se tam ujme stolni gril. Maso muze byt nalozeny v lednici v pohode par dni a bochnik chleba taky neco vydrzi. Ale spis vetsinou nic nezbyde, na krkovici po pulnoci se tam sjizdej i z vedlejsiho mesta.
Pak jsou tu samozrejmosti jako je hezka mlada obsluha, jukebox a velka telka na fotbal a na hokej. V pripade automatu je u nas bezny piti pro hrace zdarma.
Mě teda ve vetšině barů chybí pohodlný sezení :-((
hlavnš to tam musí bejt přátelský, hezký sezení dobré ceny . a zame bych uvítal fotbálek , šipky to je skvělá věc :)

28.03.2011, 21:14 |
Komba taky dobrý WC:) někde se kolikrát bojim i vymočit a nedej bože,když člověka chytne ta větší potřeba.
Dobrý pivo :) mít třeba 2 stálý pípy (něco co pije každej, jako gambáč a kozel) a 2 střídavý, kde mít každej měsíc jiný piva...

28.03.2011, 21:38 |
X-sat (M)
- jak bylo zmíněno - pohodlné sezení, klidně část formou klasických obývákových pohovek
- kvalitní ozvučení - jako jsou například některé obchody (nemusí to řvát, ale musí to tam prostě být cítit)

28.03.2011, 21:42 |
dolph pro nic za nic se neříká že podle hajzlu poznáš hospodu :) takže určitě wc čisté,prostorné a hlavně použitelné pro několik uživatelů najednou :)
pak jak píše x-sat.. klidně nějaké kožené/koženkové sedačky (aby se ty grcky daly dobře utřít :))
a určitě nějakou funkční vzduchotechniku.. mě jako kuřákovi zahulená hospoda šíleně vadí :-/

28.03.2011, 21:43 |
Maxík Taky je fajn odsavač cigaretového kouře. V některých barech když si všichni zapálíme, pálí oči a můžu doma hadry naházet do koše, což mi taky jako kuřákovi vadí:-)
Ten fotbalek se ted dost rozmaha. Sipky taky nejsou na skodu. Nejaka pisnickova krabicka asi ano, ale ne moc nahlas. Kdyz pivo, tak se o to musi obsluha starat. Celkove prijemny prostredi rozhodne pomuze:)

28.03.2011, 21:49 |
vypuk Asi vše co nademnou... Možná bych i já osobně uvítal třeba nějakou užší nabídku vodních dýmek :) Je to fajn jak se sejde parta, zapálí se dýmka a může se drbat o všem možném a kolem voní např hrozno ;)
Plus bych možná i rád třeba nějaký ten koutek, kde by lidé byli oddělení od toho všeho hluku a cigaretového kouře, třeba jen závěsem, ale i tak - trošku soukromí ;) Přecijen jak se sejdou třeba dva páry a chcou si užít pohodový večer bez kraválu... No prostě nebylo by to špatné :)

28.03.2011, 21:51 |
fredy | Upraveno: 2011-03-28 21:52:10
jj, taky rád uvítám když se tam dá něco sníst, nakládanej hermelín by neměl nikde chybět a nějakou nouzovku jako pizza z mražáku, nebo jiné molotovary taky nejsou k zahození a dokážu jako uživatel ocenit když tam ta nabídka je. šipky, kulebr, dobré pivo, nebál bych se plzně nebo jiné osvědčené odrudy...velká TV ti přiláká sportovce na zápasy . obsluha ženského typu - usměvavá kozenka co ale bude umět točit, nosit a počítat...
a ocením i WIFI free

28.03.2011, 22:28 |
Zdenek (A)
Ja to vezmu z druhe strany: V drtive vetsine mi v barech prebyva cigaretovy kour a casto prilis hlasita muzika nebo "muzika". Clovek si nemuze pokecat se spolusedicimi u stolu.

29.03.2011, 02:17 |
JP | Upraveno: 2011-03-29 02:22:50
Určitě dobrá vzduchotechnika. Jak vlezu někam kde mě po půlhodině pálej oči, oblečení je komplet na vyprání a vlasy musim mejt na 3x, tak už mě tam nikdy neuviděj (jsem nekuřák, ale jak koukám tak to až tak nehraje roli). Hned za to bych dal co nejpohodlnější sezení. Typickou nepolstrovanou dřevěnou lavicí s opěradlem do pravýho úhlu mi ten podnik řiká abych co nejdřív vypadnul (a i kdybych nechtěl, tak mě to po krátký době donutí). Ideálně něco, do čeho se dá rozvalit, opřít hlavu i ruce, popíjet a kecat (přijde mi, že něco takovýho nemaj skoro nikde - je fakt že je to dost náročný na prostor)... Taky ocenim nějaký odhlučnění jednotlivejch stolů abych se slyšel s tim s kym se bavim, ne že se tam 30 lidí přes celej podnik snaží přeřvat ostatní, aby je někdo slyšel. Co do pití jsem nenáročnej, stačej mi čistý skleničky a běžná nabídka. Příjemná obsluha potěší, nejde mi o to jak vypadá, ale spíš jak komunikuje - radši veselá rozverná ženská v letech, než modelka s kyselym/votrávenym/namyšlenym xichtem. Jak zpříjemnit automaty netušim, nikdy jsem nepochopil proč do toho lidi házej peníze.
já naprosto souhlasim se Zdeňkem, do baru už dobrejch 5 let nechodim, protože aby jsi si tam pokecal, tak musíš řvát jak na stadionu. Nevim co je to za módu udělat bar s dobrym posezenim a pak tam ohulit koncertní sestavu jak na diskotéce. To už člověk raději udělá něco doma

29.03.2011, 09:19 |
Timbo myslim si ze teda aspon z meho pohledu, je dulezite zamezit tomu aby se tam slezala luza a vseobecne neprijemni lide. treba na automatech vydela majitel dost penez ale ty lidi co se kolem nich motaj? vyherni automaty bych uplne vynechal nebo oddelil tak, aby byly uplne mimo a s vlastnim vchodem. dulezita je napaditost byt kreativni, delat akce typu kup 3 plat 2 atd... treba kdyz si vsimnes ze ve stredu je mrtvo tak udelat od 8mi vecer s obsluhou v bikinach nebo nahore bez ( kdyz najdes hostesky ktery to udelaj)
dobrej trhak je happy hour treba od 8mi do 9ti pivo zdarma atd...
cistota a prijemne prostredi je samozrejmosti na to se asi ptat nebudes.

29.03.2011, 09:37 |
Alííí Pohodlný posezení (jak už bylo řečeno), a atmosféra s nenásilnou muzikou u který se dá u stolu pokecat (bez ztráty hlasivek).
jako Zdenek, JP, a Escudo

29.03.2011, 10:28 |
Kacko Zalezi v jakym meste ten bar mas, ma koho je cilenej a jaka je konkurence. Kazdopadne jako Vencaf.
Ted uz nevim v kterym baru to bylo, ale tady v praze jsem byl v nejakym, kde byla hodne luxusni obsluha, ktera kdyz dostala vetsi dysko, tak zacinkala na zvon a udelala na baru show(lesbi show;).
Kam az holky zasly, zaviselo jen na tom jak velky dysko dostali.. no nedalo se tam hnout a zvon cinkal kazdou chvili;)

29.03.2011, 11:03 |
Daryl (A)
Kacko: tak koukej vzpominat :) A delej :-P

29.03.2011, 12:10 |
xSam Velmi podobně jak se tu píše.
Základ je kvalitní ventilace, nesnáším zakouřené bary a taky jsem kuřák.
Vadí mi hlasitá muzika. Je dobré, když jsou stoly oddělené nějakým paravanem, chci slyšet lidi u mého stolu a ne od stolů ostatních.
Pohodlný sezení je taky příjemné.
V sortimentu bych rád uvítal kávu bez kofeinu, to skoro nikde není, pro mě bohužel.
Líbila by se mi nějaká zajímavůstka, třeba jako sedmimílové pivo v popocafepetl.
Šipky, fotbálky a podobně mě spíše ruší.
Nesnáším v barech televize, všichni pak čuměj na bednu a nikdo se nevěnuje konverzaci, když už tak třeba plátno a to jen na nějaké sportovní přenosy.
Jukebox taky není špatnej, ale pouze z dobrým ozvučením.
Automaty absolutně ne.
Abych řekl pravdu, neznám moc příjemných barů, respektive si žádný moc nevybavuji.

29.03.2011, 12:28 |
Pekys Jak píše Kacko, v Amstru se to jmenuje Teasers, a bylo tam narvano kazdej vecer k nehnuti :)
Pak bych jako provozovatel sral na pohodu a zajimavosti, kdyz by se lidi hrnuli za holkama.
Samo ze tam byly vyssi ceny, aby tam nechodili jen vocumovaci a bezdaci na jedno usmoleny pivo.
Jako plus beru volnou zavírací hodinu. Když prostě zákazník (většinou víc) lejou, tak se zavírá podle nich, a ne že mě v 11 vypakujou domu.

29.03.2011, 12:43 |
Luke_288 | Upraveno: 2011-03-29 12:44:26
osobně kdybych něco takovýho rozjížděl, tak bych se vyvaroval toho, aby tam pivo stálo 15Kč a tím pádem se z toho stala zaplivaná pivnice. dokonce bych snad i oželel nějaký pohodlný křesla, mě vyhovuje když si můžu ruce opřít o stůl a nebejt čtyři metry od ostatních. nicméně i jednoduchý židle jdou sehnat pohodlný.
pak nějakej program na spestření. třeba ty holky jak psal kacko je super nápad, ale podle mě až do města s určitým počtem obyvatel a kupní silou, protože aby se tam holky svlíkaly za 20Kč dýško, to by asi nebylo uplně dobře. možná by stačila tyč na baru, kde by se čas od času udělal strip.
a v neposlední řadě bych zauvažoval, jestli místo a město ve kterým to zamejšlíš by neumožnovalo zařídit knajpu s pípama u stolů- je to nějaká frančíza Pilsneru, teď si ani boha nevzpomenu jak se to jmenuje, ale to by mohl bejt tahák dobrej (svýho času jsem taky chtěl rozjet, ale nakonec jsem se tomuhle byznysu vyhnal)
jo a udělal to komplet nekuřácký, to si myslím je tahák obrovskej pro hodně lidí.
Komplet nekuracky ne. Tohle neni restaurace, kam beres deti vecer na jidlo za odmenu. Oddelen nekurackej kamrlik asi jo.
Zahradka na ktere nefouka a nejsou mracna hmyzu taky pomuze. Nejaky prouteny sloty a lavice/zidle k tomu...
a to je právě to. dneska musíš mít něco co nemá každej druhej. po Praze je pár čistě nekuřáckých hospod a je tam natřískáno furt. za mě říkám- čistě nekuřácká a je to tahák pro spoustu lidí. to není o dětech, ale o tom, že kupříkladu já se pohybuju mezi lidma z nichž 90% nekouří a když jdem do hospody a máme na výběr, tak zásadně nekuřácká a pokud někdo kouří, jde ven. člověk nesmrdí a je to paráda. lidí jako jsem já je spousta a žádná vzduchotechnika tohle 100% nevyřeší (a když, tak to bude takovej ranec, že se to nevyplatí)

29.03.2011, 13:32 |
empiK (M)
ver tomu, ze pokud nemas miliony, tak muzes mit nejaky plany, jak to udelat suprovy, ale ve finale udelas jen neco a do pulroka z toho bude bar jako kazdej jinej. a pokud je to mensi mesto, tak ani ty miliony nepomuzou. budes rad, kdyz ti tam prijde kdokoliv. Natoz aby si z 1000 lidi jeste chtel vyselektovat svoji cilovou skupinu a ostatni zavrhnul.
Prave. Treba u nas ciste nekurackou hospodu bez kuchyne nemusis ani otvirat.

29.03.2011, 13:37 |
Luke_288 | Upraveno: 2011-03-29 13:42:43
tak já nevím kde je u vás, ale osobně bych žádnej takovejhle podnik (ať už podle mýho schématu nebo klasickej bar kterých je všude desítky) neotvíral ve městě s míň jak 70tis obyvateli. protože jinak je to jen něco co je odsouzený k průměrnosti a upadne to přesně tak jak píšeš empiku.
druhá věc jsou peníze, kdy s míň jak 5mio bych do toho zas nešel, protože bez peněz se nikdy neudělá něco, z čeho se lidi posaděj na prdel a budou tam chodit. a v dnešní době pokud se z toho lidi na prdel neposaděj nebo to nebude něco čeho je málo, něčím výjimečný, tak tam ani chodit nebudou...resp možná budou, ale nikdy to nevydělá rozumnej peníz.
doba je taková
btw to o čem píšu není selekce a zavrhování, beru to jako možnost volby. chceš přijít, fajn, nebudeš kouřit, chceš kouřit, budeš venku nebo nechoď, je to jednoduchý. v hodně zemích už to funguje a je to paráda.
další věc je personál včetně kuchaře. dobrej kuchař si nechá zaplatit, aby tam zůstával i po půlnoci, zas peníze navíc. tohle chce mít fakt dotažený do konce a mít do hodně dobře spočítaný. a věřit tomu...
min jak 5 milionu, nema cenu otevirat bar ??????????? v dnesni dobe kdy lidi obracej kazdou kacku, kolik myslis proboha ze takovej bar muze vydelavat, tohle je dost mimo...
podle mě jseš mimo ty. znáš někoho kdo obrací každou korunu a otevíral by si bar/hospodu?
pokud se tu řeší nápady co chybí, tak předpokládám, že to není o tuctovým baru kterých je mraky a majitel bude rád, že přežívá.
na tohle si tak jako tak musíš vzít úvěr a pokud ne, tak good luck
Myslim lidi, potencionalni zakazniky, ktery ve vetsine pripadu at tam bude coko-li, tak budou cucat pivo a jeste remcat ze je drahy. Predpoklad ze to neni o tuctovym baru, je mozna spravnej, ale nemyslim ze kazdej kdo chce neco rozjet by do toho sel s tim ze udela tuctovej bar, kazdej chce neco co jinde neni, bohuzel vetsinou to dopada vsude stejne, protoze lidi proste neutracej za chlast tolik, jak by si majitele predstavovali. A nasypat 5 mega do baru a cekat jestli se chytne, je u me ruska ruleta...
jak se říká, kdo nic nedělá, nic nezkazí.
od začátku píšu, že udělat pivnici, to není cesta. udělat něco extra bude stát velkej ranec (mých 5mio nástřel je podle mě ještě i při zemi). to že to dopadá většinou stejně je důsledek jen toho, že každej má představu, že vezme milion, myslí si, že to je hodně peněz, a ve finále zjistí, že to je tak maximálně na nějakou špeluňku.
pokud si neuděláš dobře bussines plán, nenasypeš ranec do podniku s dobrou polohou, další ranec nedáš do zviditelnění a třetí ranec budeš ochotnej dát na provoz, tak se to nepovede.
v dnešní době neexistuje řešení na půl, jakože si něco za pár peněz zkusíš a buď to půjde nebo ne.
Kdyz se kouknu tady u nas, tak musim bohuzel konstatovat, ze klasicky pivnice 3-4 cenovy skupiny vydelavaj nejvic, dokonce maj vytoc ze jim byl nabidnut tanker misto sudu.Je tu i par podniku fakt na urovni, kde se da slusne posedet, ale neni tam ani noha, at majitel dela co dela. Je to i tim ze je to mensi mesto cca 18000, celkem i vysoka nezamestnanost, ale rekl bych ze podobny to bude na vetsine uzemi republiky. Jsme proste narod pivaru a ty koukaj na cenu a nevahaj menit lokal kvuli korune.
Na druhou stranu ja kdyz si jdu jednou za ctvrt roku nekam sednout, tak si dopreju a nesetrim, mam rad slusny piti a nejsem lakomej, tak mam obcas listek za par tisic a hned na me koukaj jak bych pasl kurvy ve svajcu. Nikomu uz nevysvetlis ze je to porad min nez propije Venca s Pepou ktery chodej na svych 6 kusu denne.

29.03.2011, 18:55 |
JA mě by se líbila klasika US kurva pult a hlavně boxy, aby bylo trochu soukromí..nejlépe v kůži :-)

29.03.2011, 19:58 |
Kesam JA: přesný!!!
matis: tak ve městě o 18K obyvatelích je fakt blbej nápad zkoušet něco jinýho než čtyřku pivnici. ale nevěř tomu, že všichni jsou držgrešle co řeší jestli jít na pivo za 16 nebo 17 korun, ale je na to třeba velký město.
JA: co je US kurva pult? :))
Díky za zajímavé nápady.. Co se týká záměru. Bar bude orientován z větší části na gembíčka, stroje jsou však odděleny od baru. Určo se mi líbí nápad zdarma pití pro ně. Káva, pivo, voda.. Další věc, fotbálek určitě ten chybět nesmí, byl by zadarmo.. Holky v bikinách, určo pátky.. Jukebox ne, pouze příjemná hudba, řev ne. Líbí se mi ten nápad s těma pípama u stolů, ale to spíš do knajpy, ne do baru. Happy hour určo v mrtvé dny, na pivo. Tyč na striptýz se mi líbí, jen není kam jí umístit, zkusím vymyslet.. Co se týče odvětráni kouře, tak super... Gril je zajimavý nápad.. Co dál...?
matis: v baru je přes 5mega :-)

29.03.2011, 21:32 |
empiK (M)
bolthorn: no a ted jen to, cim budes odlisnej od jinejch :)))))
jestli to myslis vazne, tak si pozvi designery a uz od zacatku to ladte do jednoho stylu, jinak to bude splacanina vseho moznyho, kdyz to budes ladit sam s kamarady. ne ze bych te chtel podcenovat. prachy jak pises na to asi mas, tak co resis.
bolte s těma pípama to není tak jednoduchý, je to viz
[ Link ] má to dost podmínek, jednotlivý hospody jsou propojený a soutěží mezi sebou. je to hukot.
nicméně držím palce (sic nevím jestli nápad s automatama a pitím zadara je gut), ale vypadá to, že do toho jdeš naplno a jseš si vědomej, že to bude stát velkej ranec.
btw jestli to není tajný, v jakým městě plánuješ? je tam potenciál peněz?

29.03.2011, 21:54 |
Pekys Pípy u stolu jsou The Pub + propojení s ostatníma hospodama v republice + Berlin. Nedávno nás tam chytl soutěžní duch a končili jsme na 250 pivech za vecer v 15ti lidech. Večer to tam jenom hučelo, jak tam bylo narváno. Ale zase, je to o lokalitě a nápadu.
Fotbal bych zadara nedaval, protoze ti tam budou lizt jen hrat, a traba ani pivo si nedaj. Petka za fotbalek uz nikoho nezabije.
Empik: nepis hlouposti, nevis jak to je.. Jestli chces, tak Ti okolnosti napisu na icq o zadnou splacaninost ani nerozvaznost nejde. Jedna se o jiz fungujici zalezitost, pouze tomu chceme dat svezest.
pekys: puby potřebujou snad minimálně 30tis obyvatel a hospodu s nějakou minimální výměrou. ale v praze je to hukot.
btw s fotbálkem zadara pravda, podle mě nesmysl.
Luke: je tu sice jen 18 tisic lidi, ale je to nejvetsi mesto vybezku a vsude kolem nemecko, takze hospod baru a heren je tu tak 30 a jak rikam, nektery byli puvodne mysleny fakt honosne, ale nakonec zapadli do prumeru...lidi proste malo pijou....

30.03.2011, 12:21 |
empiK (M)
bolthorn: jsem na tu svezest zvedavej...