Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Znáte toto BMW někdo tady?

o Navštíveno 875x o
o 27.03.2011, 15:13 | vypuk | Upraveno: 2011-03-27 15:17:59
[ Link ]

Díky za každý "poznatek" ;)

Koukal jsem i na stránky z německa, které jsou uvedené na té nálepce na boku auta(stejně by šla případně pryč) a jsou tam i fota z lakovny a jak to vypadalo...

o 27.03.2011, 17:14 | Rajdlos
lol dalsi 20 let stary auto s 86t.km :D ale jinak to vypada pekne
o 27.03.2011, 17:19 | vypuk
Mluvil jsem po telefonu s majitelem a ptal jsem se ho taky na tohle, a on že to asi nikdo nevi, že tam daval ty budiky z eMka a dal do inzerátu jen to, co je na budíkách... ;)
o 27.03.2011, 22:32 | Rajdlos
tak ono uz je to znat hodne na sedackach a introsi ze to tech 86 mit nebude, ale z fotek se to tvari pekne
o 27.03.2011, 22:33 | vypuk
Ten interiér je tam dávaný momentálním majitelem, je kupovany z té silnější M3 a má delší boční vedení... Do toho auta jsem se prakticky zamiloval na první pohled.. jen by mě zajímalo, co od toho motoru čekat... Moje ex auto je VR6 2,9 syncro...
o 27.03.2011, 22:52 | Nismo.Power
musel bych bejt hodně nalitej abych dal 125 za starou bramboru....
jinak samozřejmě v celý čr je myslim něco kolem 101-102 vozidel nadpozemský značky bajeřišemotorwerke takže určitě to bude znát asi tak 8305 uživatelů zdejšího fora kor když to je dotažený z rajchu...
tim myslim že takovýhle dotazy sou zcela k ničemu neb šance že tu natrefíš na majitele či jednoho z 5ti jeho kamarádů je skoro nulová...

od motoru nic nečekej, jede to hůř než VR6 ale to auto neni taková plečka jako VW nevim v kterym autě si měl VR.... mě se osobně nelíbí takhle prasit E36..... a počítej že tě budou cajti stejně rubat na každym rohu i když je možná něco zapsaný v tp...
o 27.03.2011, 23:18 | Pavel 528
no taky si myslim,ze je to nesmysl dat 125 litru za nejakou slataninu starou 17let,byt nevypada uplne zle...
nehlede na to,ze do budoucna je to dale absolutne zcela neprodejny...
o 27.03.2011, 23:26 | vypuk
Tak rozhodně 125 papírů za to případně nedávám, ale Verunu jsem měl v golfu... S policajtama - heh, vždy jsem s nima ještě pomalu domluvil kafe, a to jsem měl na te veruně dost věcí "ilegal".. ;)

No uvidím jak to dopadne, jen jsem si myslel, že skupina "pražáků" je zde na autohifi dost široká a auto by mohla znát... V nějakého helmuta jsem ani nedoufal :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3887 sekund.