Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > cyclocomputer

o Navštíveno 1170x o
o 23.03.2011, 15:40 | LukeFab
Existuje cyclocomputer,na kterým by šlo nastavit velikost kola 12" ?Potřebuju to na skůtr.Co jsem hledal,tak většinou jde nastavit 2 velikosti,ale nevím jaký.

o 23.03.2011, 15:43 | Zdenek (A)
Cyclocomputery, pokud nejsou uplne blby, tak nastavuji obvod kola plynule po centimetrech. Jiny hloupejsi system jsem jeste nevidel :-o
o 23.03.2011, 15:47 | Pavel02
Asi nepujde. Co vím já tak nejmenší co se dá nastavit je 16".
o 23.03.2011, 16:00 | LukeFab
našel jsem na ebay takovej šit,kde to lze nastavit od 4" [ Link ]
o 23.03.2011, 22:33 | Tuner#2
Já mám cyklo tacho v autě a v pohodě 15" s výraznou rezervou na menší. Kamarád to jezdí přímo na scootru. Doporučuju Sigmu, jako jedna z mála umí přes 100km/h
o 24.03.2011, 07:29 | TUNER
Ten kamarád budu asi já )))
Jj,mam ho na skútru a no problem. Kup Sigmu,jak píše jenda. Hodně je používají motorkáři. Mam i bezdrát s tepovou frekvencí,kterej jsem tam chtěl,ale bohužel je tam už velká vzdálenost a nefachá to,tak tam skončila BC 1400...sigmu mam na kole,v autě i na skútru a všude maká perfektně ;-) Nastavování ne po cm ale po mm a nejlépe pak zkalibrovat podle GPS....takže vim přesně kolik jedu,ne jak ty nesmyslný tacho hodnoty který jsou o 10-20 km/h mimo ))))
Tak to polaď a třeba ti to pojede jako moje padesátka ;-)

foto k příspěvku  od TUNER

o 24.03.2011, 12:23 | sonyk02
Heh tuhle sigmu už mám taky nějaký rok a bezproblémová, jen měním baterie, jen škoda že nemá samo vypínání displaye při nečinosti aby to trochu ušetřilo baterii. Jinak to nastavování velikosti kola má snad každý trochu lepší tachometr, alespon se kterým jsem se já setkal tak to vždy podporovaly min po centimetrech.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3297 sekund.