Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > H: Jak lakovat jízdní kolo??

o Navštíveno 888x o
o 15.03.2011, 22:16 | TomasW
Tak jsem se rozhodl, že potuním svojeho horáka a teď došlo na nový lak. Starý nechám opískovat a s tatínkem máme stříkací pistoli na lakování. Poraďte prosím jakou barvu použit případně dejte link. Mám starost aby to něco vydrželo, hlavně odlétavající kamínky atd...

o 15.03.2011, 22:20 | Kesam
A co to je za matroš hlína ne? takže až ti to opískujou tak to budeš mít jak cedník tak to radši obruš smyrkem tak jak to jepod vodou do 400 zatmel popřípadné rejhy srovnej to nalej to plničem a pak to sjed 800 a nalakuj
(nejlevnější metoda :-)ušetříš na základu na hliník a ten tam lepší než tam dali oni nedáš :-)
o 15.03.2011, 23:38 | koren | Upraveno: 2011-03-15 23:39:26
piskovat az jako posledni reseni, lepsi koupit barvozrout a smrdlat. jako barva nejakej komaxit.
takze ve finale i kdyz se s vypetim vsech sil podari laknout pekne, tak to moc dlouho nevydrzi.
no ale pokud trvas na domolaku, tak asi libovolnou barvu na auta a poradne prelaknout.

a nebo jen vylestit a prelaknout, nebo elox, nebo...:-)
o 15.03.2011, 23:45 | Pekys
pokud je to ALU, tak vyleštit :)
o 16.03.2011, 09:30 | Dave1984
Dával jsem modrou RS metalizu Škoda, obroušení smirkem na základ, pak do plniče obrousit, dvě vrstvy metalízy a bezbarvý lak a kolo jezdí dodnes bez nějakého defektu na laku
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3189 sekund.