Navštíveno 808x

14.03.2011, 20:20 |
M.a.R.i | Upraveno: 2011-03-14 20:21:13
Za chvilku tady bude stavební forum :). Máme doma v podjezdu starší beton, kterej se loupe pod koly zaparkovaných aut. Co jsem koukal na net, tak jsou firmy co se specializují na povrchovou úpravu,ale lze jí nějak zpevnit v domácích podmínkách? Napadla mě nějaká penetrace či nátěr, byl jsem se podívat v hobbymarketech a jediný co jsem našel byl penetrační a syntetický lak na beton, 5kg pixla vyjde na 1200 s ředidlem a vystačí na dvě vrstvy (2x20m2), ale prodavač mi tvrdil, že se to stejně sloupe a bude to k ničemu.
Máte nějakej tip? Není to nějak extrémně namáhanej beton, akorát tam 2x tejdně vyjede a zajede osobák :).
Měl jsem na mysli nějaký laciný řešení dejme tomu do 2000,aby to pár let vydrželo Barák se budem rekonstruovat a nejspíš i průjezd, buď pokládkou novýho betonu či jinýho povrchu.
Kolik toho je?
Jde udělat leccos, ale jsou to rance...
Je to 20m2. Pokud neexistuje nějaký elegantní dočasný řešení v podobě nátěru,tak to nemá cenu řešit. Udělá se novej podklad při rekonstrukci.
kdyz jsem delal betonovu desku pod auta tak jsem pouze dal hodne mensich kamenu z reky + nejake zbytky zeleza a beton je uz skoro 13let a furt v pohode
Hm, tak jestli se to drolí a chtěl jsi jen nějaký nátěr, tak radši počkej.
Jinak jsou materiály od Betosanu, Schonox - ale to je 25kg pytlík za 800,- atd.
Pokud bys to náhodou dělal, tak hlavně pořádně odrbat ten podklad, pořádně napenetrovat a přetáhnout.