Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Víte jak se jmenuje film...

o Navštíveno 1023x o
o 12.03.2011, 13:34 | rcman
ahoj,

nevíte někdo jak se jmenoval film (horor) tak počítám z roku 1985 až 1990, bylo to USA výroba.

Mám pocit že se to jmenovalo "Maximální přepětí". Z ničeho nic si tam všechny stroje, auta přístroje začnou dělat co chtěji. Pamatuju si jak tam kolem ňáký benzínky kroužeji kaminoy který nikdo neřídí. Nákýho strejdu tam rozjede sekačka na trávu a ženskou tam pořeže el. kuchynskej nůž.

Třeba si stoho zmatečnýho popisu někdo vzpomene.

Předem moc děkuju.

o 12.03.2011, 13:49 | NiCk
Vzpoura strojů
[ Link ]
o 12.03.2011, 14:13 | Kamil
jj Vzpoura strojů
o 12.03.2011, 15:53 | rcman
Děkuju!

To je přesně ono.
o 12.03.2011, 18:42 | Rajdlos
kultovni film
o 12.03.2011, 20:40 | Seat Power
Pulp fiction je kultovni film tohle moc ne,ac je take dobry :o))
o 12.03.2011, 20:44 | Rajdlos
Pro me to je kultovni horror. Pac jako malej jsem u toho desne usraval strachy :D Stejne tak Brain Dead, Ash, serie zombie filmu, Hellraiser, Nocni mura v elm street, ze ktery jsem asi 14dni klidne nespal :)

Btw. nemate nekdo tip na dobrej horror nebo sci-fi ve stylu moon atp.?
o 12.03.2011, 21:53 | rcman
Jsem to teda úsoěšně stáhnul a skouknul. až na ten dabing se to dalo. Ale když jsem na to koukal kdysi jako malej byl ten dabing opravdu vydařenej. Obzvláště když bylo i slyšet jak si tam frajer vaří vajíčka s knedlikem a pak si tam mlaská při občasnym dabování.

Rajdlos: Rád bych ti poradil. Horory mám moc rád. Ale mám jednak problém s časem. A pak manželka. Musim vždycky využít když neni doma.

Co jsem v poslední době viděl jako dobrej horor bylo "Zuby, nehty".
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3224 sekund.