Navštíveno 864x

Ahoj,
potřebuji odeslat email, ale rád bych přímo do textu vložil obrázek. Na email přistupuji standardně přes web centrumu, klienta nepoužívám z důvodu, že se připojuji totiž na x místech a hlavně x lidí.
Nejde mi o přílohu, ale o přímý obrázek v textu.
Díky

10.03.2011, 22:04 |
hawai do textu napiš dvojtečka+pomlčka+závorka, nebo dvojtečka+pomlčka+konec závorky, a nebo dvojtečka+pomlčka+velký d

11.03.2011, 08:32 |
Jozzo :-D
tmx.806-tobě to nefunguje? :-)

11.03.2011, 10:56 |
ikosp Pokud jde o smajlíky,případně nějaké základní tvary, použij písmo Wingdings ....

11.03.2011, 11:11 |
AR tak pokud ten klient od centrumu nepodporuje vložení obr do textu tak máš smolíka, leda bys editoval HTML kod vložil do něj tagy pro obrázky na které se budeš odkazovat někde na server

11.03.2011, 12:54 |
Conan Ten web klient to neumí, jedině snad vložit odkaz na obrázek.
hawai: :D pohled na měl byl asi zajímavější, když jsem to tu četl dnes lehce po páté ráno :D
AHC nezklamalo, děkujeme, odejděte...
jinak jsme zjistil, že max. přes klienta, nebo v HTML sepsat vlastní script, na což kašlu.... čekal jsem něco jednoduššího, jako ty tvoje dvojtečky a závorky.

11.03.2011, 16:44 |
AR ok takže zmačni 2x šipka vlevo, nahoru, dolu, 5x nahoru, 10x vpravo a vyskočí ti okno kde vybereš obrázek...
jako cos čekal? když to neumi klient a ty seš natolik líny použít externího klienta, že tady někdo udělá čárymáry fuk a pujde ti to?
AR: debila tady teď už děláš ze sebe leda tak ty....všichni se už dávno zasmáli
klienta nepoužívám a mám k tomu své důvody, podal jsem jednoduchý dotaz, na který jsem nedostal pro mne směrodatnou odpověď.
nicméně již jsem to rozchodil i bez klienta....
děkuji