Navštíveno 1370x

Tak po skoro 6ti letech sem se rozloučil s težkým srdcem a slzou v oku s moji starou E30 která mi věrně sloužila a pevně doufám že sloužit bude nadále a bude o ni kvalitně postaráno.
Bude mi chybět deděček jeden naleštěnej :(

27.02.2011, 16:07 |
BMW_318iS | Upraveno: 2011-02-27 16:07:57
jinak ten dverní panel co chybi na prave strane byl k tomu taky, jen se sundaval cely bok aby majitel videl v jakym je to stavu pod tema plastama
jen ze zvědavosti,za kolik si to prodal?
no vidíš a jsou to asi 4 dny co jsme se bavili jak to nikdo nechce. gratuluju
bez kompletniho interieru, veskereho calouneni a koberce - 46500 kc
jeste mi zbylo predni lizatko, predni a zadni rozpera a zadni bilo-cervene lampy kdyby nekdo chtel
Luke_288: jj pravda, a nakonec to kluk vzal i s plastama jen bez predniho lizatka a bez zadnich lamp :)
Měl jsi pěkného mazla :-) ale věřím v tom že budeš mít dalšího :-) po dlouhy době jsem viděl BMW pěkně udělaný :-)
original interier tam chce a casem motor z e36 2.8i (M52B28)

27.02.2011, 17:41 |
sotek A co plánuješ pořídit?
neco na beznej provoz po brne :) nejakou uplne obycejnou jen o neco malo novejsi seriovou mrdku, co to bude je jeste ve hvezdach, nejak na koupi nespecham pac mam jeste nejaky dalsi vozy na premistovani :)
Do třícy je blbý že ofiko nepovolí ani tu dvaosmu takže když už ilegál tak radši V8 4.4 :o)
RB: a proc to resit legalni prestavbou? PCR ti to kontrolovat stejne nebude a STK se da vzdycky zaridit ;)

28.02.2011, 18:25 |
Syrup BMW_318iS: proc legal? Treba v pripade nehody.
syrup: v pripade nehody a proc? uz mi nabourali 5 aut a jeste mi nidko nekontrolovat typ motoru

28.02.2011, 19:33 |
Syrup no je to krajni pripad, ale kdyz se stane nejaka velika nehoda za kterou ty ani nebudes muset nest vinu a bude se v tom nekdo vrtat, tak to ze tam nemas motor ktery je v TP pak muze byt pro tebe velikej problem... probiralo se to na e30 foru, ale jak pisu, je to spis krajni pripad.
ne me se prave uz stala velka nehoda, 16ty leti kluci si pucili uato rodicu a pod vlivem alkoholu zrusily totalne 3 auta, jedno bylo moje, chytli je , vysetrovalo se to asi 3 mesice a stejne nikdo nic neresil, jen se nahlizelo do TP nikdo auta nekontroloval apod. takze si myslim ze takovej pripad ze by ti nekdo kontroloval co mas v aute za typ motoru je skoro jako vyhrat hlavni cenu ve sportce ;)