Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Hledam koncovku/adapter na hadicky

o Navštíveno 1114x o
o 24.02.2011, 12:41 | MiniMike
Omlouvam se za nadpis, ale uplne netusim jak to nazvat :-)

Hledam, kde bych poridil neco podobnyho viz. foto, potrebuji to na vetsi zavit a na vetsi prumer hadicku. Kde myslite, ze by se to dalo poridit?

Diky moc za rady

foto k příspěvku  od MiniMike

o 24.02.2011, 12:44 | malakutna
hodili by se rozměry, jakou velikost potřebuješ. Co třeba OBI nebo tak něco?
o 24.02.2011, 12:46 | MiniMike
byl jsem se ptat v hydraulice a na ty je to moc male :-)

jinak potrebuju do prumeru 10mm zavit a i neco podobnyho na hadici... do OBI jsem se jeste nedostal, to mam v planu o vikendu
o 24.02.2011, 13:07 | malakutna
poslal jsem ti jedno pdf na mejla co máš pod nickem. U závitu G1/8 je vnější průměr cca 10mm. U rozměru PK-6 tam narveš hadičku, co má vnitřní průměr 6mm.
o 24.02.2011, 13:12 | MiniMike
diky moc... uz na to koukam :-) ta firma prodava i maloobchodne?
o 24.02.2011, 14:22 | malakutna
maloobchodne jde nakoupit jen na prodejne v Praze. Jen tahle spojka neni a nebyva skladem. Stoji cca 36,-Kc/ks. Jen mam pocit ze budes muset koupit 10ks - 1 baleni. A to se asi nevyplati. Jinak zkus firmy nebo prodejny, ktery prodavaj veci na pneumatiku (stlacenej vzduch). Tam to mozna sezenes levneji.
Jakou tam budes cpat hadicku? Jakej bude mit vnejsi prumer a z jakyho materialu? Existuji i jiny typy sroubeni, ktery by se dali pouzit.
o 24.02.2011, 14:36 | michal_smsmsm (A)
obi, bauhaus a podobny firmy by nemeli? nejaky zelezarstvi, nebo Spojmat a tak podobne zalozeny firmy musej mit...
o 24.02.2011, 14:39 | Tuner#2
Podobnou koncovku mám na Facetu, kupováno u Křenka v Praze - Křenek motorsport.
o 24.02.2011, 14:50 | Šestikule
jako smsmsm, u nás to mají v klasickém kovomatu
o 24.02.2011, 20:51 | Rajdlos
taky mam celkem dost tehle fitinekm jakej zavit? mam klasicky DASHkovy a pak NPT, a pak klasiku metricky.
o 24.02.2011, 20:51 | Rajdlos
jestli si pujdes pro ty desky, tak muzeme pohledat :)
o 25.02.2011, 11:02 | MiniMike
jak sem psal vyse, v Bauhausu/OBI jsem to jeste nezkousel

ono jde i hodne o velikosti, protoze nekdo proste rekne, ze takovy maly rozmery proste nemaji/nedelaji...

Rajdlos: jasny, mrknem na to :-) diky
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3925 sekund.