Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Zase německá polizei

o Navštíveno 1123x o
o 22.02.2011, 20:40 | HIGHTOWER
Já nevím, že ze sebe stále nechávámě dělat blbce :-(

[ Link ]

o 22.02.2011, 20:53 | cuir
jak je napsano..jazykova neznalost...kterou trpim i ja a stejne tak i pravni neznalost...nevim no nerisknul bych si odporovat...kdyz bych ani nevedel jak ,ale rozebrat auto bych si nenechal...sice nevim jak bych to udelal ,ale snad by to nejak slo...jeste me zarazi ,ze se nechaji zastavit " tesne pred carou" to bych dost silne uvazoval o tom ,ze jim ujedu.
o 22.02.2011, 21:07 | HIGHTOWER
Šéf prachatických dopravních policistů Martin Grožaj řekl, že problémem při takových kontrolách nejčastěji bývá jazyková bariéra Čechů. "A právní neznalost německých zákonů. Nicméně, s podobnými kontrolami se mohou řidiči setkat i na českém území," dodal Grožaj.

By mě zajímalo, kolik němců by tady v čr rozumělo českým pokynům PČR a nemluvě o znalosti našich zákonů. A proč když se s podobnými kontrolami mohou setkat i na českém území, tak proč to fakt těm němcům taky nedělají? Aha, oni by sem přestali jezdit, no jo, chudáčci, tak jim raději polezeme do pr... Ale to už tady bylo hodněkráte, tak proč ne pro změnu němcům, když ne rusákům, že?
o 22.02.2011, 22:25 | PlusOne
Jezdím do Rajchu celkem pravidelně, a stavěli mě akorát dvakrát - a to se ještě chovali velice korektně, zbytečně nezdržovali, a po cca pěti minutách mě s přáním šťastné cesty pustili dál.
Zase budem z jednoho blbého komára dělat velblouda....dokud budou mít češi ve světě nálepku drbanů, zlodějů a omrdávačů, tak to holt nebudem mít jednoduchý - a můžem si za to sami...
o 22.02.2011, 22:35 | H-Honza (M) | Upraveno: 2011-02-22 22:36:05
uz jsem to psal jednou.
Nemecky zmrdi si na cechackouvi smlsnou, a zneuzivaji jazykove bariery pro svoje pobaveni. Osobne jsem podobnou kontrolu zazil, a opravdu se jedna o sprostou buzeraci a bezduvodne otravovani lidi.
Jak je to u nas?
Ceskej policajt nemecky nebo jakykoliv zahranicni auto nezastavi, pac vi, ze by se s nim nedomluvil, natoz aby mu delal takovou pakarnu.
Stal jsem pul hodiny na kontrole kdy me odlapili dodavkou, a sledoval jsem jak benga stahuji jeden cesky kamion za druhym, zatim co zahranicni volne projizdi bez povsimnuti.

Tak jaky podobny kontroly na cz uzemi? Ze nemcum budou rozebirat bezohledne interiery v autech, budou je svlikat v dodavkach a nechavat chcat do zkuvavek a jinak ponizovat? Jen doufam ze na tuhle uroven nikdy neklesnou ...
o 22.02.2011, 23:37 | Pagoš
V Německu jsem zažil poměrně podrobnou kontrolu nedávno a nemůžu si stěžovat. Zdrželi mě skoro hodinu, 20 minut zavřenej v místnosti, nic jsem nevěděl, co se bude dít, chcaní do kelímku taky proběhlo a nakonec vše ok a v dobrém jsme se rozešli. Každopádně nutno podotknout, že mě "obtěžovala" civilní A6 s týpkama v civilu, tak jsem jim prostě ujel (200 na okresce, plná čára apod)a dojeli mě až těsně před čárou. Myslel jsem, že jsou to nějaký UK, když jsem si jich všimnul poprvé, čuměli do auta, prohlíželi si mě apod, prostě se mi to nezdálo, tak jsem na nic nečekal. No a vysvětlili jsme si to a nakonec jsem nedostal ani éčko pokutu, jen nemam příště závodit s Polizei. Kontrol jsem venku zažil víc a nikdy žádnej problém, občas trochu podrobnější, než bych uznal za vhodný, ale vždycky byli slušný a celkem v pohodě.
o 23.02.2011, 02:58 | el.barto
neverim mu polovinu z toho co tam uvadi
jinak ja jezdim do Nemecka na nakupy a na srazy uz 11let a kontrolujou mne tak 3rocne,jeste ani jednou pokuta,ani jednou slozitejsi rozebirani auta ted naposledy pred pul rokem jsem chtel podvozek na my polo,tak jsem koupil rovnou cely auto:-),stejna barva,i typ POLO 86c,tak jsem sundal znacky a jel si pro nej,pujcil mi kamos A4 tdi,presne jako pagos jel jsem prvni v kolone 5ti aut 100km/h a zezadu posledni auto FORD Galaxi,zacal predjizdet vsechny,tak jsem si rek ze mu ukazu ze mi to taky jede,jenze pak jsem si to rozmyslel a nechal ho predjet no,preci jen uz vim ze chovani na silnicich je tam jiny a svete div se po kilometru se mu na zadnim skle objevilo policie,nasleduj,tak jsme zajeli na polni cestu a jelikoz se Nemecky domluvim,tak klasiky,"mate zbran u sebe nebo v aute?-ne,frajer zacina s prohlidkou auta a hned prvni prihradka 15cm vystrelovak,"na co mate tohle?"vsechno jsem vysvetlil,mam auto pujceny,takze nevim co tu muzete jeste vsechno najit,ja to nekontroloval"ale vite ze by jste mel" a tim to zkoncilo,komplet projeli vsechno kam videli,dosahly,ale nic nerozebiraly,motor,vinko,stopy po vareni,kitovani atd.zkratka esli neni neco podezrelyho,jdeme do kufru,no a v kufru 6x5litrovej kanystr"kam az jedete?"predtim uz jsem jim rekl ze jedu pro auto,"rikam kam a je to 15litru nafty a 15litru benzinu do pola","vite ze muzete jen 20litru do auta kterym jedete?"no to nevim"delal jsem blbyho:-)pak objevily znacky"na co to mate,tak jsem sel s pravdou ven,ja chudej Cech,jsou 3hodiny odpoledne a nez tam dojedu,tak uz nestihnu zaridit prevozky ukazal jsem mu vytisklej papir z mobile,mam ten stejny tip a potrebuju nahradni dily"mate doklady k tem znackam?"tak jsem mu je dal"muzu si je zkontrolovat?"vratil se vsechno v poradku"vite ze se tohle nesmi"vim,jenze u nas uz tyhle auta nejsou a nemam penize na neco lepsiho:-) no a finale,nachcal jsem,vse v poradku"tak priste uz by vam to ale nemuselo projit,nashledanou a pul hodine jsem teda odjizdel....
kdyz padly hranice myslim ze 2007,stal jsem na pumpe a prohlizel si casaky,vesli dovnitr a ptaji se ci je to auto venku,tak jsme sli k autu jeden sel se mnou k prednim dverim a druhej za auto,klasika "doklady,muzeme prohlednout vase auto?"jasny,jen jsem otevrel dvere ahned zarval "zbran a hned tasil a jeho kolega taky,ustupte ode dveri a ruce na auto(z predchozi zkusenosti jsem mlcel,pak vysvelim)kolega mne prosacoval a kdyz zkoncil,tak se zacal jeden ptat a druhej na mne porad miril,na co mate tu bejsbolku vedle sedacky,tak jsem vysvetlil ze ji pouzivam na podpirani zadnich dveri,ze mi nedrzi a padaj a ze jim to klidne ukazu,vyndal bejsbolku,zkoumal ji snad 2minuty jestli tam nejsou stopy krva a buhvi ceho jeste,pak jsem otevrel zadni dvere ukazal mu kam a jak to ma dat,videl ze to funguje a asi to bude pravda,tak mi ji zase dal,projeli klasicky cely auto a vsechno v klidu jsem vysvetlil a v nicem neodporoval a jako vzdy"je tak to se omlouvam,to jsem nevedel" a v klidu odjeli
na a ted rok 2002s brachou jedeme na vylet jeho Hyundayem pony,na hranicich nas poslou na stranu,tak jsme vystoupily,zvykli na kontroli u nas:-)bracha si zapalil a kontrolovali zatim jen doklady"prosim mohl by jste uhasit tu cigaretu?" no a bracha tak jako frajersky,no joooo a hodil ji na zem no a celnik sel za druhym neco si rekly,pak se vratil"muzete zvednout a hodit do kose?"bracha-tyyy voeee,zvedl a vyhodil,pak prisel ten druhej"zajedte tamhle haly"bracha-proc?sme jsko neco udelali,jo,ale vsechno v tonu,kterej nebyl milej,no tam cekalo 5 celniku+jeden Ceskej,s vozikem auto krasne rozebrali za 20minut a my ho pak davali 2hodiny dohromady,ale hned jak jsme tam vjeli a vylezly tak nasly nuz,tak my museli okamzite na zem a brach a porad neco mluvil cesky a oni mu rikali,mlcte,tak si ho pak odvedly a ja na nej cekal skoro 2hodiny,nez se vratil,prej nejdriv jednali normalne a pak uz byl vzteklej tak byl hnusnej,tak dostal pouta a do naha a pak prohlidka telnich dutin,no takze po 4hodinach stravenych na celnici jsme jeli domu,ja normalne a brachu palila prdel:-)ale ten ceskej celnik,kdyz jsem tam pak zustal sam mi rikal,kdyz se zmeni situace,tak dokud se neptaji,tak nemluvit a jen odpovidat,tak se tim ridim...
o 23.02.2011, 03:19 | el.barto | Upraveno: 2011-02-23 03:21:38
honza-spousta Nemeckych policajtu umi anglicky,tak s nima muzes mluvit anglicky
jinak treba Nemecky policajti jezdi k nam a uz jsem se kdysi u nas u byvali dilny maxipervers v Sedleci,bavil tim kdyz jim nasi policiste asistovali i kdyz to melo byt obracene:-),kdyz staveli jeden kamion za druhym s Nemeckyma znackama....

jo jsem nerekl to hlavni-
ze zkusenosti i od jinych kamosu co meli podobny extempore,jako ten frajer vim ze kdyz jim clovek neodmlouva,nebo se k nim nechova jinak neprijemna a nedava jim zaminky na to ho proste trochu vydusit,tak to nedelaj,vzdycky tam bylo neco co si proste u nas dovolit muzes dovolit,ale u nich se to netoleruje a jak uz jsem jednou psal
dokud se neptaji,tak nemluvit a jen odpovidat
o 23.02.2011, 03:35 | tappaja
Kesam hadra...
o 23.02.2011, 13:15 | dddd
Já mám stejnou zkušenost, tedy jen s našima polišema, když říkám, že jsem nevěděl, nemachruju omlouvám se, tak vždy v pohodě a že by se na mě mohli pěkně povozit, kdyby chtěli.
o 23.02.2011, 13:53 | Dave1984
Nedivím se jim, že takhle jednají, asi ze zkušenosti s Čechy... Jezdím do Německa často a tohle se mi nikdy nestalo :-) Počítám, že Polákům dělají to samé, ne-li horší věci, než nám...
o 23.02.2011, 14:05 | Dave1984
aneb dvě hlášky které mě vždycky rozesmějí:

Heute gestohlen, morgen in Polen....

a jedna hláška jedné cestovní agentury:

Přijeďte na dovolenou do Polska, Vaše auto už tady je....

:-DDD
o 23.02.2011, 14:43 | Rudi
jako H-Honza, jednou sem zažil fakt protivný němce, který mi to za Čechy dávali sežrat, nicméně dalších x kontrol sem absolvoval v naprostý slušnosti ba dokonce se snažili i česky. U nás se s tím cajti taky nepářou měšťáci rádi dávaj pokuty němcům za parkování, státní občas chytali a pokutovali za nerozsvícený světla...
o 23.02.2011, 15:08 | /// MiŠeL ///
rudi: za to snad pokutujou i Čechy ne?
o 23.02.2011, 17:00 | hutchins
no tak alespoň vím že se mám vyhýbat Německu, jak blikne stopka vidím rudě
o 25.02.2011, 18:34 | el.barto
Rudi:tak to mas super MP u mne v ulici je jednosmerka,takze kdyz si nekdo chce neco vyndat z auta,tak zastavi 2kolama na trave,aby mohli projizdet kolem kdyztak auta,hned tam jsou a davaj pokutu,pak sem tak 1mesicne prijede nejakej Nemec a ma auto na trave 2noci a nikdy nic a uz jsem videl mestaky ze jedou kolem,protoze to je pro ne vyhlaseny misto,kde inkasujou a Nemcovi nic.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.347 sekund.