Navštíveno 2627x

Vožralej chlap jde po ulici a vidí šlapku.
"Pojď, rozdáme si to spolu", povídá.
"To nejde, já mám krámy."
"To nevadí, já jsem tak vožralej, že je mi to jedno."
Jdou k němu domu a rozjedou to. Druhej den se chlap probudí a má vokno. Postel samá krev a najde kalhotky. Zhrozí se:
"Já zabil ženskou!!" Začne hledat mrtvolu po celym bytě, až přijde do koupelny, podívá se do zrcadla...
"Ty vole, já jí SEŽRAL
starej, nechutnej ale dobrej :D

22.02.2011, 18:33 |
Kacko :D

22.02.2011, 19:11 |
pelo V roku 2012 má byť koniec sveta. - Ak chceš prežiť, príď na Slovensko. Sme o 30 rokov pozadu!

22.02.2011, 19:21 |
clown pelo .. od domorodce dost drsny :o)))

22.02.2011, 19:21 |
choze pelo - masakr :D

22.02.2011, 20:20 |
htd Stěžoval si neurolog gynekologovi: "U nás je to na nervy, a jak je to u vás?"
pelo: ten mi zvedl pořádně náladu takhle po večeru!!!

23.02.2011, 07:54 |
Veva ten první je dost nechutnej! :-D
a slováci dobrý :-)

23.02.2011, 08:14 |
hanzz htp: Trochu jiná verze: Bém byl psychiatr a v Praze to bylo na hlavu, Svoboda je gynekolog...
:)
Kde jsou ty léta a pořad RUN-Way párty?
Přijde mladá žena k lékaři s chřipkou. Doktor říká, že musí změřit teplotu a vyndává teploměr. Slečna okamžitě reaguje:
"Prosím vás, ne do podpaždí, já jsem strašně lechtivá."
"Tak tedy do úst."
"Ne, to je nehygienické, bůhví, kolik lidí už ho... mělo přede mnou."
"Tak nezbývá nic jiného, než změřit teplotu v zadečku."
Slečna souhlasí, stáhne kalhotky a vystrčí zadek.
"Ale pane doktore, vždyť to není zadnička."
"Však to taky není teploměr."
Řekne chlap chlapovi:
1.chlap:Běž do prdele.
2.chlap:Neznám cestu.
1.chlap:Vem si mapu,tužku a baterku,ztratíš mapu máš tužku,ztratíš tužku máš baterku,ztratis baterku a seš v pedeli.
Přijde cikán do obchodu se zbraněmi a ptá se : máte pistole?
Nemáme, odpovídá prodavač.
A máte samopaly?
Nemáme.
A co nože?
.........Nemáme.
Cikán jde ven a čumí do výlohy.
Ve výloze jsou pistole,samopaly i nože.
Vlítne zpátky do obchodu a řve: co máte proti cikánům?
prodavač odvětí: pistole, samopaly, nože.

23.03.2011, 19:47 |
hawai chlap se šlapkou mě zabil :-D pujčuju si

23.03.2011, 20:37 |
Pekys Chlap se nechá zmrazit a po 50ti letech když ho rozmrazej tak vyleze ven a vidí ceduli: Lovná sezona cikánů začala.
Neváhá a vlítne do prvního obchodu se zbraněma, nakoupí munici, venku zalehne do křoví a čeká. V tom se k popelnici přižene 5 cikánů a začnou se v ní hrabat, tak je všechny postřílí a s pocitem dobře odvedené práce odchází.
V tom ho zastaví policajt a říká, tak pane, to máme za každýho mrtvýho 200,- pokuty, načež se chlap brání: "vždyt je lovná sezona", na což mu policajt odvětí: "no jo pane, ale nesměj se lovit u krmítka".
Jede chlápek v autě a vidí jít po chodnku pěknou blondýnu.Přibrzdí auto a sklopí okénko a zavolá na ni hej krásná slečno umím diskrétně lízat.Blondýnka se nakloní do okénka a odpoví, tak si vyližte prdel a nikomu to neříkejte :-D