Navštíveno 849x

HTC S710 prosim ma nekdo?nejake zkusenosti?mam moznost koupit za basu....
[ Link ]

16.02.2011, 15:46 |
TROY starý jak republika - i ty widle co na tom jsou :o)
Nicméně za pár korun by se asi do šuplíku vešel
jasyn myslim jestli se da jeste pouzivat jako v beznem provozu plus nejake aplikace,,,,wifi, o fotak a kameru mi nejde..jen proste jak pracuje.
neni to špatnej telefon ale widle bez dotyku to docela degradujou každopadně pokud je to za basu tak proč by ne akorat je to trošku cihlička.
Ja ho nejakou dobu mel a po pomerne kratke dobe se tam zlomil flex kabel mezi displejem a deskou. Je tam pomerne nestastne resenej a lame se pres hranu. Nejak jsem nemel chut se s tim stvat, jelikoz byl problem ten kabel sehnat... :)
mozna bych se radsi vozral nez tohle :-)
Ghofig mas ho jeste?
jinak dotyk ani nechci,zajima me me jen jak jede wifi a aplikace
nemam. ja ho rozkuchal,zjistil, ze je KO flex a dale ho uz nejak neresil. resp asi mam, ale v nefunkcnim stavu :)
S wifi je to tam dost na štiru mival jsem dost problem ho vubec rozchodit sice se to připojilo ale net nešel a nebo šel ale třeba icq fungovalo jen když byl na pozadi puštěnej explorer jinak to nedokazalo spolupracovt s připojenim ale tak je to už 3 roky co jsem S710 měl takže třeba tam je nějakej pokrok ještě, a pravě ne všechny aplikace na WM ti na tom pujdou už jen kvuli tomu že to nema dotyk.
kdyby jsi ho mel klidne v nevunkcnim stavu kolik bys za nej chtel?
paczqo: diky za info ,uvidim a jinak pujde do suplete,,,
Nejhorší telefon co jsem kdy měl. V době kdy byl nový jsem ho pustil za týden za půlku.