Navštíveno 845x

Ahoj všichni, o víkendu mi začala zamrzat zrcadlovka Canon 350D. Někdy stačí přimáčknout spoušť a zamrzne, jindy stačí neudělat vůbec nic. Nejde pohnout s hodnotama jako clona, čas atd. Musím natvrdo vytáhnout baterku a pak zase chvilku jede... Nevíte co s tím? Zrcadlovka má už chuděra dost najeto, ale potřebuju aby ještě fungovala. V pátek mám důležitou zakázku a potřebuju se na něj spolehnout. Díky za rady.

15.02.2011, 21:23 |
Kamil používáš grip? Co jsem četl, tak tohle občas dělaj neorigo gripy.

15.02.2011, 21:26 |
KyklopDLS | Upraveno: 2011-02-15 21:28:11
používám grip od začátku, ale originál Canon
Nikdy s tím nebyl problém, cca. půl roku zpět mi zamrzlo tělo třeba jednou za tři týdny, ale tento víkend to bylo klidně i 5x do hodiny...
a co firmware, dáváš nový pravidelně ?

16.02.2011, 08:21 |
Kamil Ozzy - na 350D už přece jen nějaký ten pátek žádný update nevyšel (je to 6 let starý tělo), takže tím to nebude.
KyklopDLS - asi to nebudeš chtít slyšet resp. číst, ale podíval bych se po náhradě. Vypadá to, že už dosluhuje.

16.02.2011, 10:19 |
Kapka (M)
tohle presne zacalo delat kamoši na 450D..mel jsem ji pujcenou na jedno foceni..a malem jsem ji vzteky hodil do koše :-( ale co s ni potom udelal nevim..zkus zavola do Canon servisu...třeba ti poradí
Ozzy, firmware je nejnovější verze, ale je tam už poměrně dlouho.
Kamile: toho se taky bojím a moc se mi nechce, teď jsem dost utrácel za příslušenství.
Kapka: no ani se ti nedivím, chvilku jsem měl chuť s ním třísknout o zem a rozdupat ho. Zkusím holt servis, pokud nic jiného se nevymyslí..

18.02.2011, 19:58 |
JA co to je ,,zamrznutí zrcadlovky"?
prostě Nikon D80 :-):-)