Navštíveno 1652x

Dneska jsem dělal rozvod na pračku, dal jsem tam kovový T rozdělovač a na to dal kohout na pračku a na baterii ale kape mi to, vše jsem omotal teflonovou paskou a kam šlo tam těsnění, tam kde není těsnění to kape a ja nevím co tam dát, jestli klasicke konopí nebo nějaký tmel??
Kde přesně to kape? Jinak já používám vždy klasickou koudel, pásku jsem zkoušel párkrát, ale buď to kapalo hned nebo to začalo po čase.
taktak... nedávat teflonovou pásku ale tu šňůrku. Taky jsem si tímto prošel...
koudel - malinko - a pres to pasku... kdyz uz to mas koupeny...
teflonová páska stojí za hovno, starý dobrý konopí. omotat,krapet stříknout WD a našroubovat - jojo, když jsem potřetí předělával všechny kohoutky a roháčky v baráku na konopí místo teflonový pásky, tak teď už vím.

03.02.2011, 21:36 |
ivls teflonová páska je v pohodě, ale není dobré dotáhnou a potom se kousek vrátit, jakože povolit - pak může kapat
kuwa, už aj na pračkách se dělaj rozvody :-)
Jinak jsem taky za konopí...žádné chuchvalce, hezky si s tím pohrát

03.02.2011, 23:12 |
rcman Jsem taky pro konopí. Vždycky to pěkně namotám na závit. vezmu trochu barvy a nestalo se že by to začlo téct.
S teflon páskou mám hodně špatnou zkušenost. Asi bych na to potřeboval extra školení, nebo co...
Teflon ano, ale nesmíš couvnout zpět-pak teče. Šnůra či páska je skro jedno. Konopí, pěkně načesat, fermež a navěky. Jinak to konopí bych nepodceňoval, pokud to pořádně nenamažeš, tak to v budoucnu nepovolíš. proto ta fermež. Staří praktici radí jen fermež a já jim od loňska (vytopení domu) už radši věřím:-)
jj, fermež ideál, ale když není, tak používám obyč WDéčko a bohatě postačuje.