Navštíveno 543x

03.02.2011, 17:31 |
dolph Nebo jak se to píše..
Potřebuju poradit. Dnes u nás byl úžasný technik od UPC a zapojoval nám kabelovku. A teď mám problém. všechno fočí tak jak má,ale všechny programy co jsou v HD mi nejedou. přes STB. Když STB vypnu naladím programy na telce tak jich mám jen 26 a tam programy v HD jedou v pohodě. Přes STB mám 110 programů. Na ex bytě jsem vypnul STB naladil na telce a všechny programy mi v pohodě fičeli.. neporadí mi někdo jak to udělat, abych telku ovládal jedním ovladačem (od tv) a měl tam všechny programy (110 + HD) jako na ex bytě? Nevím jestli nemám něco špatně zapojené nebo tak.. pan tecnik byl fakt kokot s velkym K
Díky.

03.02.2011, 17:33 |
dolph napsané trochu zmateně, ale snad to někdo pochopí :)
máš-li možnost, dej kartu z STB do telky :-)

03.02.2011, 18:51 |
dolph možnost je, ale nemam CI modul
Hele ses si jistej že mas zapojeno přes HDMi ???? Napis jakej mas STB :)

03.02.2011, 18:55 |
dolph e e .. ja jsem nikde nepsal ze mam propojeno pres HDMi.. mam to takhle STB ---> scart ---> DVD ---> scart ---> TV

03.02.2011, 18:56 |
dolph jo aha.. už to asi chápu jak jsi to myslel s tim HDMi

03.02.2011, 19:15 |
dolph takže. když nemam STB s TV propojeno HDMi tak nemam možnost naladit programy v HD ? je to tak?
Ale jak je možné že když přepnu vstup na televizi mám tam Nova HD,Prima HD atakdále a normálně mi to jede?
A ještě pro představu mám to zapojené takto --> zásuvka ve zdi -- koax do STB -- ze STB koax do TV .. pořád to vlastně fičí přes STB . tak mi pravě nejde na rozum proč to jednou jede a po druhé ne. danke za osvětu.