Navštíveno 1632x

pneu Nankang někdo chválí někdo haní ...
já kdysi na doporučení koupil pneu Ceat Tornado a vím, tyhle už nikdy nekoupím, s Kumho KU31 byla poměrně spokojenost ...
jaký jsou gumy FALKEN ZE912, Hankook K105 Ventus Prime, FIRESTONE SZ90, v rozměru 195/50 R15 se prodávají +-100 za litr/ks
Hankooky i Falkeny jsem měl na Corradu a s oběma spokojenost... (v 17" rozměru)
tykeev: umíš i gumy nebo jen kola? pokud by ses mi nějak přiblížil cenou, koupím radši u tebe než někde na webu...
Jezdím kumha už druhou sezonu a spokojenost
to Petura:
bohužel, zatím ne. Ale již brzy budou v sortimentu i nové pneu

01.02.2011, 23:27 |
Kesam Gumy z německa poštu sem mají zdarma bezkonkurenční :-)pneushop.cz
Petura:
z tebou jmenovaných mám zkušenost jenom s Hankookama, ale jen tu nejlepší, chybu s nimi určitě neuděláš. Jezdím je ve 195/45/15 na GIII, za loňskou sezónu ubyly při odjetých cca 20.000 odhadem tak 1,5-2 milimetry, na vodě mají slušnej grip a na suchu k neutržení...jsem s nima hodně spokojenej.
Já teď koupil Nokian V za cca. 1.200,- a dle recenzí a zkušeností kamarádů super guma za ty peníze.

no uvidíme, asi zkusím ty Hankooky
tak jsem si v pátek večer objednal Kumha KU31, dnes z obchodu telefonát, že je nemají a mít nebudou, jiné samozřejmě o dost dražší, tak jsem objednávku zrušil ...
hledám, hledám co dalšího místo nich...
našel jsem Bridgestone Turanza ER300 za příznivou cenu, tak udělám objednávku, za 5min v mejlu faktura a cca 15min od objednání telefon z obchodu, že gumy nyní balí a odesílají, a že je zítra mám doma ...
no neskutečnej fofr ... www.pneunet.cz
Když za 20.000 km ubyde z pneumatiky 1,5mm tak to není nic jinýho než ultratvrdá šlupka bez špetky gripu. Po lepivých Gooyearech bych s něčím takovým byl asi hodně nešťastnej na silnici.
Jedina zkusenost s Nakangama a nikdy vic, co jsem si 2x malem rozbil hubu tak jsem to sundal a moje experimenty s levnymi "pneu" skoncily..
AR 156ka s temito blitkami na mokru driftovala lip jak 330Ci:)

07.02.2011, 17:46 |
Tuner#2 | Upraveno: 2011-02-07 17:47:15
Petura: No snad budeš spokojenej, kamarád si docela stěžuje, že celkem rychle udlali pilu a není to jak jsem pak vyčetl ojedinělá zkušenost...
RedBaron: Ono záleží na jakém autě, jak moc je těžké a hlavně jak se kdo rozjíždí, brzdí a projíždí zatáčky. Někdo na gumě najede sotva 10tkm a jiný 40 a víc bez problému a samo jsou rozdíly i ve směsi a některá gume se ojíždí víc a některá méně, ale dle mě hraje větší roli jízdní styl, váha auta a geometrie.
Martyn: O Nankangu se tady snad nikdo ani nebavil...
Petura: udělal jsi dobře... tyhle turanzy jsou fakt perfektní... jezdím na ně třetí sezonu..