Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Snížení dotací na zateplení

o Navštíveno 550x o
o 28.01.2011, 12:05 | Fipo
Nějak se v tom nemůžu vyznat...
bydlíme v baráku s 18 bytama, byt je v OV...zateplovat se začalo v březnu 2010, hotové to měli na přelomu června - července. Doteď nám nic nevyplatili nazpět (cca 70tisíc), "domovník" se vymlouvá na to, že to banka stále zpracovává. A teď jsem četl, že od konce března dostanou peníze ti, co jim byly smlouvy schválené koncem září 2010, kdy my jsme měli již zatepleno?!!!
A to snižování bude probíhat i zpětně nebo jen na nové žádosti?
Můžeme mi to tedy někdo vysvětlit, prosím?
Nějak mě už začíná štvát, že to trvá celkem dlouho, jelikož peníze (cca 130t) jsme na to dávali už zhruba před rokem(leden 2010)...
díky :-)

o 28.01.2011, 12:18 | Only_One | Upraveno: 2011-01-28 12:18:50
pokud to je ze zeleného šílenství tak:
Pokud byla podaná žádost na fond tak ty to museli nejdřív zkontrolvoat (projekt a žádosti) následně vypravili zapečetěnou obálkou a to se mělo odnést do banky s fakturama a dalšíma drobnostma, která to zkontrolvoala a předala na zpracování zpět na fond kde to musela projednat jakási rada a pokud to bylo schváleno tak to čeká na podpis ministra za hraničních investorů. Takže pokud to někdo zařídil a prošlo to radou fondu se vším všudy do toho září, pak mají vyplatit do konce března. Další vlna v nedohlednu, nově schvalované žádosti nikdo netuší. Obecně bordel a past na všechny. nebo ouřadové naslibovali a je to pěkně v kopru...
o 28.01.2011, 12:21 | Only_One
Nikdo nic neví, ministersto životního prostředí je zavalono tímhle projektem, kompetentní osoba žádná ... mění se podmínky za běhu ... osobně už mám podáno nyní 10 měsíc... a stále nedořešeno :-D 6měsíců trvalo schválení projektu... a teď běží 4 nebo pátý měsíc od předání všeho bance a stále nic
o 28.01.2011, 12:33 | MazliG
75 tis. na účtě květen 2010 - ještě že jsem to stihnul tak nějak ...
o 28.01.2011, 12:34 | Fipo
já nevím, zda tomu rozumím, ale schválení snad probíhá před samotným zateplením, ne?
o 28.01.2011, 12:34 | Fipo
MazliG: a kdy došlo k zateplení a podání žádosti?
o 28.01.2011, 12:40 | Only_One
zateplit si můžeš kdy chceš. Zpětně tuším o rok to lze. Rozhodující je kdy, jak a kdo se staral o papírování a jaký tam jsou ty razítka a zdali to někdo doplnil aby ouřada byl spokojenej
o 28.01.2011, 21:13 | MazliG
28.01.2011, 12:34 | Fipo

já čerpal na tč - instalace pumpy v dubnu, a žádost jsem dal - někdy říjen 2009, vrátili mi chybu výpočtu ročné měrní potřeby tepla - takže jsem to musel poslat znovu někdy v březnu 2010 a peníze jsem dostal v květnu 2010.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3876 sekund.