Navštíveno 2469x

kamarád mě požádal, abych mu do středy zajistil do auta pro prcky přenosné DVD s 2 LCD. Co jsme koukal, moc toho na výběr není, což se ani nedivím. Je to specifické zboží.
našel jsem na mall.cz tuto nabídku:
1. Philips PD7022 - 4600,- je to "značkový"
2. Sencor SPV 7766TD - 3420,- integrovaný DVB-T
3. Scott TSX Pack - 4600,- - nejlepší držáky pod opěrky, v ceně i sluchátka
jaký je na to názor ? případně jiná nabídka ? cena max do 5K. Podmínka je středa, max čtvrtek ráno u mě doma...
díky

21.01.2011, 20:24 |
rcman Phillipse bych se nebál. Sám mám přenosný dvd. Je to už asi tři roky starý. A všechno šlape v pohodě.
Od sencoru bych už nechtěl nikdy nic! Otec si pořídil přenosný dvd s DVB-T a má to takovej zajímavej otočnej kloub apod. Nic naplat. Je to už druhej kousek od tý doby co to koupil. A hlavní chyba co se tam rychle našla. Ten kloub a natáčení obrazu je super věc. Ale po pár otevření a zavření. To začne strácet a převádět. Takže obraz ted občas nemá barvu, nebo to háže, jako když necháš povytaženej SCART kabel v telce.
Bohužel u nás doma Sencor dostal více šancí, a pokaždý to nevydrželo ani to minimum co se od toho čekalo...
Ten Scott nevypadá špatně. Ale osobně jsem to nikdy nepotkal. Tak vůbec netušim o jak dobrou značku jde.
Vřele doporučuju ten Phillips. Sice to je obvykle vyšší cena za značku. Ale nepotkal jsem zatim nikoho kdo by stim byl vyloženě nespokojenej.
Co jsem tak v poslední době potkal, je tahle sranda
[ Link ] od ECG. Značka mě teda vždycjky přišla podobná Sencoru. Ale kolem Silvestra jsem jel s kamarádem na hory. A měl to sebou vzadu hozený pro děcka. Pak se stoho hrálo celej víkend. A nenašel jsem na tom nic špatnýho. Zase. měl to jenom od vánoc. Tak, možná dost brzo na velký závěry o tom že to je bez problémů...
od vánoc majů děcka v autě philipsa a chrochtajů si blahem , já taky , enom sem mosel kůpit sluchátka , nejak to néni přes lauf slyšet

21.01.2011, 20:38 |
Pekys co ty zabudovaný v opěrkách? Na aukru jsou, vozej to z UK. Nekdo to tu uz ma tusim v Avensisu, ale nick uz si nepamatuju. Ma k tomu bezdratovy sluchatka, zere to vsechno a je to integrovany v operce.

21.01.2011, 21:03 |
Pekys tady je za 3,5k dvě 7' opěrky s dvd.
[ Link ]

21.01.2011, 21:18 |
X-sat (M)
Máme něco podobného a v pohodě.
[ Link ]

22.01.2011, 08:33 |
Dr.T ty operky se mi libi, sice jsou v kozence a sedak v latce, ale to je to posledni, spise jak je to s kvalitou, drzel jste to uz nekdo v ruce nebo osobni zkusenosti? Mam radeji at je to aute fixne, a ne na nejaky popruh, navic kdyz to visi za popruihy, pripada mi to presne delane na okopavani prckem botama, v te operce je to vys.

22.01.2011, 11:16 |
Pekys jj, Mrazik :)
rovnou mu pisni, daval sem na to celkem kladny reference, s prehravanim ruznych formatu nemel problem.

22.01.2011, 12:02 |
mrazik | Upraveno: 2011-01-22 12:11:33
Jo jo, ta zabudovane v operkach mam ja. Uz to budou skoro dva roky (myslim) a maximalni spokojenost a deti nadseny - hlavne kdyz je potrebujeme udrzet, aby neusnuli. Kozenka solidni a zpracovani nad ocekavani dobre. Zatim to prehralo vse, co jsem stahnul, videobitrate maximalne 1100 - 1300 kbps, jinak se to zacne za chvili cukat. Zatim nejvetsi zatez byla cesta do chorvatska, kde se prckove vydrzeli divat 1.5 - 2 hodiny v kuse, pak usnuli nebo to chteli vypnout, za par hodin se zase divali atd. a byl jsem moc rad, ze tam jsou. Bezdratova sluchatka jsem zatim nezkousel - jedu na ty zabudovane repracky (detem to fakt staci). Velka vyhoda je v moznosti schovani za ten zip, takze neni hned na videt, ze tam je lcd.
V praze muzu kdykoli ukazat, neni problem.
Trochu odbočím: To už ty děcka fakt neumí bejt bez DVD v autě? Mám 9 měs. holku a pak bude ještě druhý a říkám si, že snad tyhle věci nebudu potřebovat :)
ale umej, ale tobe se bude hodit chvile ticha... :)

22.01.2011, 12:55 |
X-sat (M)
Přesně tak, je to jen otázka zpohodlnění. My to koupili pro dceru - tehdy 8 letá, na cesty (3-4 hodiny) a je to fajn. Pro druhou to bude taky zábava určitě. Až povyroste.
Dudelina 9 mesicni dite je v pohode, pockej si par let a jeste rad je budes kupovat. Ono jde o to, ze deti se dostanou do veku, kdy jakmile usnou odpoledne, pak vecer neusnou drive jak o pulnoci, takze odnekud se vracis a jak to udelat, aby neusnuli ? Ja jim pustim pohadku, oni koukaj, neusnou a doma pak uz jen vykoupat, vecere a za chvili spi. Dalsi vec je ta, ze jsou upnuty v autosedackach, nemuzou se moc pohnout, ne jako my, kdyz jsme behali vzadu v ziguliku :-) , a to jim na klidu taky moc neprida. No a pokud jsou vzadu dve, zacnou se nudit a treba se zacnou mlatit plysakama, hazet po sobe hracky, rvat kdyz nejaka hracka spadne na zem atd. My mame stesti, obe deti jizdu autem zvladaj v pohode a do chorvatska chteli stavet az po 400 Km, ale treba moje sestra ma 3 deti a dvema z nich se v aute dela spatne a treti se pta, kdy uz tam budou.
Takze pohodlnost ano, ale hlavne ten klid a nejhorsi dite je nudici se dite, takze beru cokoli ho muze zabavit.

22.01.2011, 13:37 |
Dr.T Presne tak, nebudu mu to poustet na 20 km trasu pres den, ale na ty delsi streky urcite, kdyz u toho usne, nevadi, a pak presne jak pises, v noci - po 7 vecer je uz tma, pouze se rozespi, vytahnout z auta a pak doma ani koupat, ani jist, ani jit spat, je probrany a rozmrzely.
POrad se nemuzu rozhodnout, zda stropne LCD s prehravacem nebo do hlavovych operek - ten Eonon tam ma 7 i 9 displeje, libi se mi to schovani za zip, ani to neni videt na parkovisti. Poradte male auto - Golf IV - vzdalenost predni - zadni sedak mala, nevim jestli strop nebo operky. (kdyz dam strop, musi byt natocen na jednu stranu, pokud operka, nebude to blizko?
Toho bych se nebal, ze bude to blizko, je to jen 7" obrazovka. Ten strop je blby i co se tyce napajeni, tohle se vede skrze sedacku.
Jóóó, tak to se mam na co těšit :)
A lítání vzadu v autě - to je přesný, to byly časy :)

22.01.2011, 16:18 |
Dr.T Dobre, takze vyhrala hlavvova operka, ted jeste jestli fakt jenom 7" nebo 9". Ta 9 je peknejsi, libi se mi vic:
[ Link ]