Navštíveno 1426x

Ahoj,
o víkendu bych měl měnit Toyotu za tohle
[ Link ] . Zkouknul by mi to někdo šikovnej? Máme se sejít s prodejcem o víkendu v Praze. Samozřejmě, bych to nechtěl zadarmo :)
Jinak poznámky k autu si nechte :). Ano, není to v kůži a ano 4,2 by byla lepší :)
proč se chceš tak brutálně potrestat? :-) přijde mi ta výměna jako parádní sebemrskačství :-D
Proč potrestat? 2.8 asi nejspolehlivější motor v A6, potřebuju něco většího, designově se mi A6 líbí, navíc quattro je výhodou. Po předělání na plyn počítám se spotřebou do 12l. Časem bych sehnal koženej interiér a řekl bych,že je to dostačující povoz :). Nepočítám,že to bude trhat asfalt ale dynamika by měla bejt slušná.
Nechces to nechat na prac. den a domluvit si prohlidku v nejakem autorizovanem servise kde ti rovnou vyjedou i diagnostiku a "rodnej list" ? To mas asi nejlepsi zaruku ze nekoupis nejakou borku

16.01.2011, 22:49 |
M.a.R.i | Upraveno: 2011-01-16 22:50:26
Nemáš tušení na kolik taková prohlídka vyjde?
Hele nevim jak na audi ale myslim ze i s tou dia to bylo do 1500kc. Coz se urcite vyplati nez koupit nejakej bastl. Nabouranej, s vymazanejma zavadama a misto bagu krytky s odporama.... znam par takovych a z venku by jsi to nepoznal
Ty predni svetla jsou silene vysviceny, to snad nemuze vubec svitit... :-(
jj, tich světel jsem si všinul, ale pokud jsou původní,tak by to k těm kilometrům sedlo
motor super,ac ho mam asi v daleko lehcim leonu,tak i s audinkou trosku bude hejbat a hlavne drzak!!!

17.01.2011, 08:05 |
Veva jak už t ubylo řečeno, s takovýmhle autem bych jel raději na diagnostiku, měl by ses vejít do 1500,-
Je to stejný motor, jkao v této diskuzi?
[ Link ]
my takový prohlídky máme vklidu 500-1000 ..... kontrolujem od nápravy až po diagnostiku....
ten motor neni tak špatnej, je to vcelku držák ale za mě to je žrout, teprv když se vysere nějaká z lambád kterejch tam je hromada a diag řekne kulový tak pak to žere 16-20 a můžeš menit rovnou všechny 4 když nevíš která má lehce jinou hodnotu..... často čaděj olej resp. žerou ho hlavy...... rozvody budeš dělat hned po koupi pokud neni doloženo jinak a pak dalších 80-90max neb už pak sou propnutý jak hovado a pumpy sou před kleknutim, nápravu budeš dělat velice často.... no je toho hodně kde narazíš na finanční problém vůči tomu co máš..... bejt tebou tak měnim za avensise a sem věrnej značce.... a ta 2,8 fakt vůbec nejede, průběh má takovej že od nízkejch táhne málo a ten samej tah se odehrává až do omezovače..... nejede to ani za mák v leonu jak zde někdo psal prostě ten motor neni dvakrát vydařenej ač si myslim že ve starších audinách byl asi jinej neb ten držel, ty novější tam se to říct nedá...
N.P: fungujete i v sobotu?
Samozřejmě, že tahle audi by byla velkej kompromis. Chtěl jsem S60 T5 nebo STS. Avensis by byla rozumná volba, i když se mi vzhledově vůbec nelíbí. Ale zájemců na Toyotu moc není, Pavel jí taky prodával dva roky. Tahle Audi je zatím jedna z nejsolidnějších nabídek. I když jsem mohl v létě Toyotu prodat za 120,ale v tý době to byla pro mě neakceptovatelná částka.
nevím jestli se nepletu, ale zřejmě jsi majitelem ex-MaxxT-ové MR2, už jsem měl nutkání Ti ohledně ní zavolat, ale ještě pokukuji po jiné....
osobně bych snad ani neměnil, přijde to jenom mě, že ta Audina je taková "dobitá"? Na řidičové straně práh, před zadním kolem je OK? Neznám motorizaci, s tím neporadím, ale osobně bych neměnil...
Zdeny, děláš taky něco jiného, než jen spisování do diskuzí? :-)
Z prdele jsem zkusil zadat MPS do guglu a první link je na Subaru forum
:-))
kdepak my jen přes tejden.....
MR2 za 120 ?? to mě příjde dost dobrá nabídka nebo to ještě maj takovou cenu... konkrétně ty NA verze ? ....
Crestik : lol :)
SF: jj. mam tu od maxxt, klidne ses mel ozvat,nechci se chlubit,ale myslim,ze mam jednu z nejhezcich v cr :). Navic se slusnou hudbou.
Auto me bavi,jsem pozer a libi se mi jak se auto neokouka a kazdej na to cumi jak blazen, aspon tady na jihu :). Navic je to spolehlivej, velice zabavnej a libivej povoz. Bohuzel se, ale zmenila situace, ale potrebuju neco praktictejsiho a nemam srdce aby mi auto stalo v garazi a vyjel jsem s nim dvakrat do.mesice.
N.P: Tu cenu ma a klidne i vetsi, ale tohle auto ma velice malej okruh zajemcu. Nekdo by za nej treba ale nedal ani 40. Sleduju pravidelne ceny v zahranici a da se rict, ze ceny stagnujou ba i dokonce nepatrne rostoylu. Se koukni za kolik se prodavaj v celr- vetsinou hnusny barvy, ztuzeny a.bez hudby. Ja mam navic lepsi podvozek a podle me je cerna nej.
Mel sem nabidky vymenou od nejakych 70-120,ale vetsinou mi to nevyhovalo a da se rict ze mam dva skoro jisty zajemce na leto,ale nechce se mi cekat
sorry za posledni dva prispevky z mobilu v baru
Dokáže někdo zjistit info podle vin? V audi chtějí 1000 bez auta a 500 s autem.
Tak auto mělo nakonec najeto v roce 2004 334000km,tak na to opravdu kašlu, případný zájemci si dejte bacha
pekny :) ono uz podle tech svetel bylo videt, ze se neco deje :) moje byvala A6 mela mit najeto kolem 280tis a svetla byly porad hodne slusny :))
tak to má ted přes 500:))
:), jsem zvedavej co mi napise, ale souhlasil s prohlidkou a overenim v audi, tak o tom mozna ani nevi a nebo by na miste delal blbce.
Uz me to prestava bavit, nejak jsem nemohl spat a dusevne se pripravoval, ze toyota pujde z domu a nakonec nic. Aspon si ji ted budu do leta hyckat a uvidi se :)
dyť sem ti to psal hned na začátku, že to je sebemrskačství :-D Audi z čech.. seš blázen :-D