Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > G vs S :-)

o Navštíveno 1425x o
o 15.01.2011, 10:01 | HIGHTOWER
Tak už je to tady, Google porazil Seznam, 51% vs. 49% [ Link ] a Seznam hnedka ze svého hesla:
Seznam, najdu tam co neznám
udělal:
Seznam, najdu tam co hledám

což mi připomíná srovnání:
Seznam, najdu tam co neznám vs. Google, najdu tam co hledám - to tady taky proběhlo :-)

Nové:
[ Link ]
vs.
Staré:
[ Link ]

Nejlepší jsou lidi, který na otázku, co je internet odpovědí, že je to Seznam :-D

o 15.01.2011, 11:42 | Mr.Scully
Nechci bejt škodolibej, ale seznam ať jde konečně DO PRDELE... totálně sračkoidní nepřehlednej portál lide.cz, webmail, kam mi chodí pětkrát víc spamu než kamkoliv jinam, celkové provázání svých "podportálů", kde se nicméně musím každých pět minut při překliknutí potvrzovat, že to opravdu jsem já, v horším případě mi to napíše "neznámá chyba"... nene, programátoři seznamu jsou totální tragédové a je moc fajn, že Google jim natrhnul řiť.
o 15.01.2011, 11:49 | LukeFab
seznam jsem nikdy nepoužil a nepoužiju
o 15.01.2011, 11:55 | FBS
nechci tady nějak obhajovat, ale od doby, kdy mam mail na seznamu mi nechoděj spamy. To se o Centrumu, nebo Atlasu říct nedá. Tam jsem si na zkoušku založil mail a aniž jsem ho někde uváděl, tak již za týden byla schránka plná spamů... Myslím že seznam je nejkvalitnější z českých providerů...
o 15.01.2011, 11:59 | Alííí
Jako FBS, navíc mi vyhovuje i neomezená velikost schránky, a srozumitelná adresa.
o 15.01.2011, 11:59 | P3RF3KT
pouzivam seznam mail jen jako obchodní mail na prodej a koupi kvůli sbazar.cz a bohate mi to staci. Víc nic! Asi před 4 mesicema sem presel z téže tragického centrumu na gmail a i domovskou stranku si nastavil google a naprostá 100%ní spokojenost.
o 15.01.2011, 12:02 | Akordýsek
Taky na seznam nemůžu říct nic špatnýho měl jsem centrum a furt mě chodil nějakej spam atd..
o 15.01.2011, 12:36 | Bladzej
Seznam jsem přestal využívat kvůli nehoráznému kvantu vyhledaných blogísků, o informační hodnotě iq autorky-houpacího koně :D

Používám gmail, ale trochu mi na něm vadí "fízlování". Sledování kdo je online, nějaký hlášky nebo co to má bejt... Ze začátku tam takovýhle fičury nebyly.
o 15.01.2011, 13:42 | JP
Na seznamu používám mail a občas zbozi.cz, ale na vyhledávání mi přijde proti google nepoužitelnej, nikdy nenajde to co chci.
o 15.01.2011, 13:44 | Luke_288
na náš firemní mejl mi chodí spamu tři prdele, na seznamáckej skoro nic. ale na vyhledávání nepoužívám
o 15.01.2011, 13:44 | endru.ondra
Pro oficiální emajl používam volny.cz jinak na všechny warezy a registrace seznam je to docela v pohodě a vyhledávání Google i seznam
o 15.01.2011, 14:11 | gizmi
A o tom to je - at si kazdy vybere co potrebuje ;) Me vyhovuje seznam jako hlavni stranka z duvodu hoooodne dobre aktualizovanych zprav, email mam pres Outlook, takze ten nehrozi, ale proste je to uz zvyklost u me.. zena naopak jen google protoze ma lepsi vyhledavac a to nepopiram..kazdopadne o tom to je ne???? Kazdej co chce
o 15.01.2011, 23:42 | DJ.UFÍK
domovska stranka google:o) mail na seznamu a pouzivam outlook :-)Jinak Gmail mam a taky je neomezeny..:o)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4313 sekund.