Navštíveno 1692x

14.01.2011, 10:17 |
Alííí Přišlo na ICQ od assassina, že prej o víkendu jedem na letiště trénovat...
Trochu to nepobírám, ale možná ještě spim. Kes@me? :-)
[ Link ] #!
LOL to moto. Nice slidin' :-)
..a kazdej si v tom najde to svoje, RC auticko, drift, v ty RX7 je motor z vette takze i nismo si prijde na svy:) jako jasny ze je to ala Ken Block.. tzn kdovi kolikrat to jeli, ale kouka se na to pekne a neco malo asi preci jen umi

14.01.2011, 10:28 |
Alííí assassin: Já vim jistě, že já bych to jel jednou. --- A naposledy. :-D
Z tý kyvky se mi dělá zle. S tímhle rozvorem a gumou na drifty to asi stejně nepůjde na zadní, takže na to bych stejně nesedl... :-)
Mazec nejlepší je jak jim odmával Luke jeep ten konec :-DDDD
aliii: no tak je to vyzva, po zadnim si naucil kde co, ve stupackach ve velkym zaklonu a na sliku by to treba slo:) zase bys byl slusne vysoko... cumet na strechy okolnich aut co? :)
Alííí: Těžko to udělat jinak, s malým rozvorem je motorka kousavá a ve většině manévrů, co tam předváděl by se jen zavlnila a vykopla by ho ze sedla :o)
Já jsem z toho zas tak unešenej nebyl, ani jeden z nich nepředváděl nějaký veliký úhly smyku takže nic co by člověk už někde neviděl 1000x.

14.01.2011, 10:42 |
Alííí assassin: Bych z tý vejšky zvracel... Ale na horizontu bych to tam asi poslal. ;-) Třeba na ohradě v Hořo. :-D
Tyhle srovnávací moto vs. car BATTLE videa jsou stejně gut. Na youtube jich mám pár oblíbenejch...
HUSQVARNA SM vs. PORSCHE GT3
[ Link ]

14.01.2011, 10:43 |
Alííí

14.01.2011, 10:44 |
Alííí A nebo jiskry od stupaček na vodě. Everts na KTM 450 vs. Loeb v C4 Rally :-)
[ Link ]
jako asi dobrej frajer ale v kralovske kubature bezny ukaz, kdysi to jezdil jeden australan celkem bezne ale uz sakra nvm jmeno ;)
Fox_cali: Gary McCoy? :o)

14.01.2011, 15:10 |
Alííí BMW už prej taky začlo dělat konečně 450 enduro...musela se ale zapojit Husqvarna, aby jim to docvaklo. :-)
A kdo jinej bude pro BMW dělat reklamu, než Chris Pfeiffer...ale na bobový ledový dráze????
[ Link ]

14.01.2011, 23:41 |
Kesam Alííí 3:25 nepobírám jednou jsem byl svědkem na ukončení sezony když se to v tom driftu prostě kouslo tak v 80 márovy černýmu a skončilo to docela ok jenom roztržené gatě pobouchané rameno a tuším vymknutej kotník moc podle mě tyhle drifti u nás nejlépe jede Pavel Korych ten taky minulej rok najaře při tomhle triku koleno na sračku na CD musel jet 4 kolku.

14.01.2011, 23:43 |
Kesam Jo Alííí tuším že 21.2 je u nás stret fighter a motocros party na sále bude jezdit Martin Krátky a pavel dort flat land :-)

15.01.2011, 02:40 |
Augi Akordýsek: To woe, mě taky napadl Luke-Jeep :-D

15.01.2011, 09:28 |
Alííí Kesam: Píšu si. 21.2. ;-) Budem kalit? :-D A pak zavoláme všem z AHC na koho máme čísla? (jako to děláš ty běžně?)

15.01.2011, 09:29 |
Alííí Hele Mede, 21.2. je pondělí.... :-DDDDDDDDDDDD
Co odmával, tak mi připadal spíš jak Kolesa, než LJ :D

15.01.2011, 09:42 |
Kesam No hele je to o tejden posunuté mělo to být 19tého ale je hasičskej ples a nebyli by židle :D

15.01.2011, 09:48 |
Kesam
to red baron: presne to je on :D nemohl jsem na to jmeno prijit a hledal jsem na youtube video a porad nic :D takze ted uz to bylo lehke ;)
<object width="640" height="385"><param name="movie" value="
[ Link ] name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="
[ Link ] ; type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>
akordysek... to bylo zamlada - sem mel jeste vlasy :-D