Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Rada ohledně notebooku

o Navštíveno 1062x o
o 12.01.2011, 13:55 | Dragster
Už po několikáté, pro jaký kousek se rozhodnout, těžké rozhodnutí, využité převážně na internet, filmy a prohlížení fotek. Co s uvedených kousků asi nejideálnější volba, cena do které chci investovat je max. 12000,- Kč, víc vážně ne.

[ Link ]

[ Link ]

[ Link ]

o 12.01.2011, 14:28 | nome
z tvého výběru Notebook HP PROBOOK 4520S
o 12.01.2011, 14:48 | lukee_cz
resil jsem ted to same na "kancelarinu" pro pritelkyni a vyhralo to Lenovo G550 za necelych 10tis s prakticky stejnou konfiguraci jako to prvni HP...mela stare HP, to bylo v pohode, ale po zkusenostech s novejsima HP a Asusama sem tyto znacky hned vyradil (kazdopadne nekdo ma zase opacne zkusenosti, takze je to individualni)
o 12.01.2011, 16:37 | TUNER
Na internet,filmy a fotky je jedno co koupíš,to by měl zvládat každej notes bezproblému. Snad kdyby jsi časem chtěl koukat na Full-HD filmy,tak aby to zvladala grafika,aly myslim,co jsem viděl testy,že i ta integrovaná 4500 MHD to dává bez problému. ;-) 4 GB ram se taky hodí a jde už jen o to zda chceš oddělenou numerickou klávesnici,nebo ji mít nemusíš,případně si zkus jestli ti vyhovuje matnej lesklej display a podle toho bych volil dál.. ;-)
o 12.01.2011, 16:42 | Big_Max
Z vlastnich zkušenosti bych nevolil ani HP ani Asus. Jako Lukee_cz, asi bych volil Lenovo ...
o 12.01.2011, 17:06 | jasisoft
k52 rada od asusu je cisty plastak s megalesklou obrazovkou, panty vydrzia pol roka a budu sa kyvat a same o sebe su vyrobene z velmi slabej zliatiny ktora sa ohyba a po case lame.

620kova rada od hp je cisty lowend, baterky odchadzaju uz po pol roku, niekedy aj skor, adapter tak rok a mozes si kupit novy

4520s je lacnejsia business trieda, hlinikove veko aj ram notebooku, vcelku kvalita, akurat sem tam vadne baterky a zasekujuce sa ventilatory na procaku (ale to fakt vynimocne)
o 12.01.2011, 20:57 | Dragster
TUNER: nějaké nároky na to ještě mám, nechci úplně to nejzákladnější.

Big_Max: Myslíš že HP i ASUS špatné, proč?. Co jsem to řešil s klukem co do počítačů dost dělá, tak ten se značkou Lenovo nemá žádné zkušenosti.

jasisoft: co by si doporučil v ceně do 12000,- Kč dle vlasní zkušenosti?, budu vděčný za každou radu.
o 12.01.2011, 21:14 | walish
za ty prachy byl bral vybíral jednoznačně tady z těch: [ Link ]
[ Link ]
[ Link ]
[ Link ]

Lenovo má určitě nejlepší zpracování a taky servis,pokud je náhodou potřeba.

o 12.01.2011, 23:11 | sotek
U HP 620 se mi nelíbí klávesnice, kdy uplně vlevo jsou ovládací klávesy zvuku atd.
o 13.01.2011, 01:01 | Big_Max
z mých zkušeností asus vždycky funguje dobře, ale jen po dobu záruky (někdy ani to) a pak už to jede a odchází jedno po druhem. Mechanika, webka, klavesnice, praskaji panty ...
HP mam v okolí 4kusy a jen jeden funguje tak, jak bych si představoval. Na svoje parametry jedou všechny celkem pomalu ( i po reinstal windows), baterky odešli relativně brzo a spousta věcí které prostě občas fungují, občas ne ...

o 13.01.2011, 10:49 | jasisoft
skus lenovo, sony, samsung..... pripadne ta 4520s fakt nie je spatna. dnes som akurat 4 kupil kamosovi do firmy. len sa skratka priprav na to, ze ta baterka moze rychlo odist a bud stihnes polrocnu zaruku, alebo si kupis novu za cca 35€....
o 13.01.2011, 16:17 | Dragster
walish : díky za rady a nějaké modely se značkou Lenovo žádnou zkušenost nemám.

jasisoft: s tou baterkou si dost dostal, měl jsem jedno HP starší asi 4roky a baterka origo a držela ještě 1h 20min.
Myslel jsem že HP bude mít baterky dobré.
o 13.01.2011, 17:34 | jasisoft
no tiez mam hpcka kde baterka este ako tak zije, ale v poslednej dobe mi preslo pod rukami az moc vela HP notasov, na ktorych bola baterka KO. konkretne vela modelov DV6, DV7, 8510p, 8530p, 4520s, 2510p...... skratka uz to nie je co to byvalo.....
o 13.01.2011, 17:46 | boboradik
Ono je těžký v této cenové relaci koupit dobrej PC natož notebook, takže ono bude v podstatě jedno co koupiš hlavně at´ to má co nejdelší záruku a moc se to nepřehřívá. Mrkni na notebook forum tam občas dobře poradej
o 13.01.2011, 19:46 | walish
Lenovo je kvalitativně na tom asi jako Dell,mají kvalitní zpracování těla,dost to vydrží...Fakt vybírej z Lenova,uděláš nejlíp
o 14.01.2011, 12:37 | Dragster
walish: jako Dell mě byl doporučován hodně, ale cena je někde jinde, zkusím asi to Lenovo
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3025 sekund.