Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > AUTOTRACER

o Navštíveno 1023x o
o 31.12.2010, 11:07 | cendler
Tak mi přišlo vyučtování za pojištění vozu a přišla mi tam i poukázka na 50% slevy na tohle www.zkontrolujsiauto.cz, tak mě napadlo, si to koupit co mi to řekne, jen mě trochu zarazilo, že když si to zaplatím paypalem, tak mám okamžitě všechno vědět, což mi přijde takový, že mi pošlou jen hlouposti a co se dá vyčíst z vin čísla a nic podtstatného, tak mě napadlo jestli to tu už někdo nemá, jde pro mě jen o 250kč, ale proč je vyhazovat.
Mám Alfu Romeo 159sw, kupoval jsem ji v I přímo od prvního majitele, tak bych to fakt udělal, pro zajímavost.

o 31.12.2010, 11:12 | Augi
cendler: já tu službu použil u jednoho auta a akorát mi to řeklo:
- spousta tech. info o autě (jako že to je fakt 1.9 TDI apod)
- lustrace u leasingovek
- lustrace zda není kradeno v EU
- servisní záznamy, pokud byly dělaný v origo servisu.

P.S.: Jestli to nevyužiješ, tak to od Tebe za 250CZK koupím ;-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3055 sekund.