Navštíveno 1520x

30.12.2010, 14:02 |
ABERTO | Upraveno: 2010-12-30 15:06:49
To snad ani není možný ...
28.12. posílám balík na dobírku, pečlivě vyplněná složenka, podací lístek, krabice olepená adresát a odesilatel, učebnicový příklad podání balíku. Jenže ejhle, dneska mi volá mladá že mi domů došel balík za který platila dobírku - chodí spousta věcí na firmu, tak to prostě přebrala automaticky. O ničem takové částky ale nevím, tak se jí ptám kdo je odesilatel. Odpověď - no seš tady napsanej Ty. Tak si říkám fajn, zboží se borcovi nelíbilo tak ho poslal zpět, ale za tak krátkou dobu že by dorazilo a ani by se mi neozval ?? Dám sledování zásilek a koukám že tak jak jsem odnes balík na poštu, tak ho zase pošťák donesl ke mě dom. Hodinové obvolávání jestli jsou normální doručit balík odesilateli místo adrseátovi, nakonec chybu uznali, řidič obratem balík vyzvedl, ale peníze za dobírku mi vydají až po posouzení události osobně na poště ...
Je toto normální ?
edit : by mě zajímalo kdybych se neozval komu by doručili peníze za dobírku ? Asi mě by zůstalo zboží a zákazníkovi by došla složenka s penězi ...
se divis??? u nas je mozne vse :-D
píšu to ještě v čerstvém amoku, samozřejmě by mě to asi nemělo u nás překvapovat ... :(

30.12.2010, 14:09 |
Djturtle | Upraveno: 2010-12-30 15:10:30
Hehe, já zrovna teď před deseti minutama v práci podával stížnost na českou poštu. :D

30.12.2010, 15:37 |
dedo ja som objednával balik s USA, a z Chicaga do Brtislavy prišiel za 5 dní, a z BA do ZV, čo je necelých 200 km, za dva týždne... Takže ma toto neprekvapuje
dedo nie si jediny. z chiny mi prisiel balik do BA uz 21.12. odvtedy nie a nie sa k nemu dostat. osobne v blave si ho vraj vyzdvyhnut nemozem a u mna v BN bude na poste vraj az po novom roku. vysvetli mi co tam s tym robia ? ziadne clo, ziadny biely prasok tak kde je problem ?

30.12.2010, 16:06 |
dedo jasisoft: ja naozaj neviem, ale chcel som aj ísť opýtať, či išli pešo z ba do zv, ked to trvalo dve týždne, ale potom som sa na to vysral. A ku tomu všetkému to ani nebolo nejako okolo vianoc, ale normálne v priebehu roka, že by mali nejako viac balíkov... Nechápem... Len škoda že som si nemohol vybrať iný spôsob doručenia, by som radšej zaplatil o dve stovky viac, ako toto...

30.12.2010, 16:53 |
JP dedo: On totiž ten balík z Chicaga do Bratislavy letí letadlem(resp. více letadlama) a ten zbytek po prdelákovech vozej dodávky většinou přes několik "uzlů". Když se to zrovna sleze, tak se tohle občas stane, neni to žádná Slovenská specialita:-)

30.12.2010, 16:59 |
JP Jinak včera jsem se bavil s místní pošťačkou a řikala, že včera (tj. 29.12.) jim teprve přivezli některý balíky poslaný 7.12. (jen po ČR), to bych byl teprve nas...:D.
stalo se mi neco podobneho akorat s tim ze adresat sice obdrzel normalne balik ode mne ale obdrzel potom i slozenku s penezmi kterou sem mel obdrzet ja. Nastesti byl natolik slusnej ze mi penize ihned obratem poslal na ucet.

30.12.2010, 17:32 |
dedo JP: ale uznaj že ten aj z chicaga sa to musí dostať do lietadla, a tu to trvá dva týždne. A je to 200 km, jeden štát, a nie dva kontinenty a minmálne 3 štáty....
aberto, doufám , že mliuíš o ým balíku, na kter ý čekám už týden? :-D ... :-P jak to vypadá?
PPL na to taky sere... 28. posláno, 29. nic, 30. ulozeno na depu, zadnej telefonat nic.

31.12.2010, 10:38 |
Bladzej | Upraveno: 2010-12-31 11:39:05
Tak já jsem s poštou měl pohodu a zatim co jejich služby využívám žádný problém. Ťuk, ťuk.
Objednal jsem zboží 22, 23 dali objednávku na poštu a 27 v devět hodin zvoní pošta. Nebylo to k ježísku, takže mi to bylo šumák.

31.12.2010, 11:25 |
ABERTO | Upraveno: 2010-12-31 12:32:55
Filipe nám ten obchod není přán, ano šlo o Tvůj balík :(
Podle dnešního výpisu to vidím na doručení po/út :(
Zásilka podána dne 28.12.2010 na poště 666 01 - Tišnov 1.
Zásilka přepravována k dodací poště.
Zásilka připravována na dodací poště 666 03 - Tišnov 3 k doručení.
Zásilka doručována dne 30.12.2010 poštou 666 03 - Tišnov 3.
Zásilka doslána poštou 666 03 - Tišnov 3 dne 30.12.2010 na jinou adresu.
Zásilka přepravována k dodací poště.
Peníze za dobírku co mladá zaplatila mi ten den vrátili na poště, takže to ve finále dopadlo ještě uspokojivě.