Navštíveno 1252x

Tak tohle se mi snad zda!
Na tom ministerstvu vymysli same p.coviny.
Uplne zbytecna znacka!
Na tom se zase nekdo napakuje.
Ach jo....
[ Link ] 

29.12.2010, 20:45 |
Veva to je snad joke, ne?
jak tam píšou, tahle značka bude neúčinná, jelikož ji "kryjí" jiné značky stejného smyslu...
prostě jen další malá domu pro nějakého kamaráda politika kde se vyrábějí značky...
pičovina,nejvic co nesnašim tak duchodce co ti rvou hole pod kola a suverene lezou do silnice
Znacek vsude jako nasranejch a oni vyrobi dalsi. Kokoti.

29.12.2010, 21:56 |
rcman Hele, když můžou udělat takhle zbytečnou značku. Která nás bude jenom pomáhat v tom. Abych se věnoval nový značce a jejímu významu. Než koukání před sebe...
Co kdyby se udělalo, že všechny Bilboardy u silnice jsou jako dopravní značky. Jenom by museli dát červený okraje...
Viděl jsem, nechápu. Zajímala by mne právní úprava s tou značkou svousejicí, jestli třeba to tam bude tak, že řidič má předvídat, že člověk (aka senior - tj. co? protože tohle nemá zas právní úpravu a bude třeba to definovat) vleze nečekaně do silnice z řady zaparkovaných aut? Jestli to tak je/bude tak potěš koště, protože až tam nějakej aktivní senior skočí a někdo ho zmastí (a fyzikálně je celkem jasný kdo vyhraje) tak ještě půjde sedět za to, že tam byla značka... Opravdu postavený na hlavu.

29.12.2010, 22:10 |
CRK Dal bych je hlavně v okolí Kauflandu a ještě by ta značka mohla bejt zvuková a přehrávat: jejich revírem je Kaufland, jejich tempo je vražedné...
Tohle moch vymyslet jen imebecil. Jako nademnou nesnášim když skáčou senioři do silnice a a někdo si na tom namastí akorád kapsu
Ja jsem pro. Kdyz pojedu nekde, kde to neznam a nevim, ze tam je treba domov duchodcu tak budu jedine rad, ze me ta znacka upozorni na mozny pohyb starsich lidi na silnici a kolem. A velmi rad jim treba umoznim bezpecne prejiti komunikace. Za stari clovek nemuze. Kazdeho znas to ceka
Phitypaldy: z tohohle důvodu to chápu a jsem pro taky, bohužel mám obavu a hlavně z předchozích zkušeností, že to dopadne přesně tak, jak popisuju já... (ale tak to tu dopadá většinou se vším co k něčemu je - udělá se to tak aby to už nefungovalo)
Neni uz nejaka znacka Pozor zvyseny pohyb chodcu nebo tak neco?

29.12.2010, 22:55 |
mr.brain | Upraveno: 2010-12-29 23:59:26
Pravda, je. Stačilo by jí jen osadit... Často to býva u křížení silnic I. třídy, kde je nějaká busová zastávka. No hold jak jsem taky psal, udělat pořádnej bourdel ve všem... :D
Edit: tak není, je tam osazená značka A12 - děti, a pod tím dodatková tabulka - zvýšený výskyt chodců od - do
mr. brain a Phitypaldy:
Beru, ze jednou tak dopadneme vsichni. Ale na co kvuli tgomu delat novou znacku, kdyz se to da v pohode podchytit tema, co uz existujou.
Podle me zbytecne vyhozeny penize z nasi zadluzene statni kasy.
Ale cekal jsem, ze se najde nekdo, komu se to bude libit...
Libi se me pouze ucel te znacky. To jak a nebo za co a komu to pujde do kapsy je me fuk. Je to proste kocourkov....

30.12.2010, 00:20 |
JP Nechápu, úplně zbytečná věc. Značek už je teď ohromnej nadbytek. Navíc seniory fakt nepovažuju za nějaký zlo, skoro vždycky se pohybujou pomalu a předvídatelně. Děti, to je nepředvídatelný svinstvo...

30.12.2010, 00:49 |
Rudi Počkejte až bude parkoviště ještě parkoviště pro důchodce a když se tam postaví někdo mladej, tak mu to odtáhnou nebo seberou papíry...
Když jsem tu značku včera viděl, tak jsem si řekl - WTF? To je značka: POZOR! MOČENÍ :-) :-) :-)
Je vidět, že v politické sféře je opravdu hromada ne blbců, ale imbecilů. Jo, až bude mít stát vyřešeny základní problémy, pak ať investuje do podobných pýčovyn. Jinak se to nedá napsat než se dvěma tvrdými y!!!