Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Autodráha Carrera - nejede

o Navštíveno 1839x o
o 25.12.2010, 21:12 | Jirka156
Ahoj. Prosím nemáte někdo autodráhu od Carrera Police on Patrol? Já jí koupil k Vánocům klukovi, dneska sestavil zapnul trafo snažil se nakódovat ovladače, ale neozve se jak by měl žádný tón po správném kódování a obě autíčka nejedou. Dráha je sestavená snad o.k., trafo svítí, takže šťáva tam asi jde, kartáče jsou asi správně na autíčkách, ale nedaří se nakódovat ty ovladače. Co stím? Dá se to nějak zresetovat a zkusit ještě jednou? Nebo to mám reklamovat. To by byla radost. Mám to přes shop na netu.

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3354 sekund.