Navštíveno 1298x

Tak co jsem tu nedavno popisoval s nejasnym vysledkem se stalo i me:) pred mesicem jsem objednal irobota v cene ca 6tis i s postou z ebaye, ted mi prisel libezgrif z celnice ze chteji doklad kolik jsem za nej platil - prodejce automaticky deklaruje hodnotu zbozi $100. Jelikoz je to Vanocni darek tak to musim dnes jeste vyresit a letet kvuli tomu do praglu a dodat doklad - otazka zni - mam zkusit "zphotoshopovat" vypis z paypalu, nebo jim normalne vytisknout pravy? Moc se mi nechce platit extra 20%, ale zase nez s tim mit nejake opletacky.. zkusenosti? Hori to, za chvili musim vyrazet, diky..
Posli mejlem na provoz.ozmp@cpost.cz
Dobrý den,
v příloze zasílám požadované dokumenty pro celní řízení.
Prohlašuji, ze všechny položky v zásilce jsou neobchodního rázu,
výhradně pro mou osobní potřebu.
Zasilka ma obsahovat:
............................ v cene xx USD
Celkova cena zbozi v zasilce xx USD
S pozdravem
nebo zkus zavolat. Nicmene se obavam, ze to stejne nedorucej do zitra
Celní oddělení:
Telefonní infolinku 257 019 256 obsluhuje každý pracovní den od 8:00 – 15:30 jeden pracovník celního oddělení. Určený celník je povinen přijmout každý telefonát na tuto infolinku. Infolinka je bohužel velmi vytížená, a proto se může stát, že se nelze dovolat. Pokud se nemůžete delší dobu dovolat (2 hodiny a více) je možné zaslat Váš dotaz na e-mailovou schránku. V dotazu je potřebné uvést všechny známé informace k zásilce: skladové číslo, podací číslo, krátce uvést podstatu problému, telefonní kontakt. Váš dotaz by měl být zodpovězen telefonicky nebo e-mailem během dvou pracovních dnů.
Infolinka +420 257 019 256
E-mail: info-celniposta@cs.mfcr.cz
Jo a prilozis paypal, ja z nej mazu postovny, muzes jeste dopsat, ze netusis proc prodejce deklaroval nizsi cenu, ze jim posilas paypal doklad.
Takze nepadelat?:) ok, maily neresim to uz bych nestihal vubec, dovolat se jim absolutne nemuzu - zajedu tedy na ten Celni urad Ruzyne a tam to pofacknu.. Jezis uz vidim ty fronty tam..
Dobre to dopadlo, po par koleckach celnice - posta - celnice a vyklepani 12ti kil jsem odchazel s balickem:) vcelku to slo i rychle..
Tappe jak jsi spokojen s tim irobotkem? Jsem na to zvedavy:) nakonec jsem vzal tu refurb z ebaye, snad bude fachat ok..
Me ji maj dovyzt zitra, ale uz jsem jednu mel a parada...