Navštíveno 957x

zdravím , zřizuju si domů internet adsl (wifi místního poskytovate už nestačí )
otázka je jaký ADSL 2+ WiFi modem
zyxel a huwei jsem odmítl
co by jste doporučily
něco rychlýho spolehlivýho , vyměnitelné antény wifi aby byl co nejlepší dosah (potřebuju pokrýt celej starej dům (kámen + cihla, přízemí a podkrový )
co kdo máte ?
cena co nejlepší poměr cena výkon
do 2 tisíc se dá ? nebo přihodit ?
zkus popřemýšlet o TP-Link, mám jich pár u zákazníků a spokojenost maximální :-), kamarád mi ještě říkal, že používá Netgear - s Netgearem bohužel zkušenost nemám :-(
uz som vystriedal niekolko modelov a najlepsie boli thomson speedtouch, ale nemas sancu ich zohnat. potom som mal netgear a maximalna spokojnost, ale vqacsinou nie su vyrabane pre nas trh tak niektore kusky nepodporuju annexB normu, cize na to pozor a neobjednavat z pixmanie alebo podobne. osobne som skoncil u belkin-a a maximalna spokojnost. pekne to vyzera, funguje to 100% a po roku s tym nebol ziadny problem. asus mi umrel po 3och mesiacoch, zyxel po mesiaci nemohol chytit synchronizaciu linky, smc sa stale resetovalo a vypadavala linka, well po 4tej reklamacii za mesiac vratene peniaze, d-link zamrzol a uz to nerozchodil.....
[ Link ] tady byl jeden d-link na prodej ale někdo psal že je to pomalé
a máme taské starý dům a rád bych ho wifi pokryl celý i se zahradou
které konkretní zařízení ,dostupné v čr a s dostatečně silnýma anténama by jste mi doporučily

09.12.2010, 07:49 |
ACEMajky | Upraveno: 2010-12-09 08:47:56
bne pouzivam ASUS, pri porovnani s hueway ma jednou tak silny signal na wifi, koupil sme ho na aukru asi za 500,- a pohodicka - hlavne ma odnimatelnou antenu...
zvažuju tohle
[ Link ] je to N (mělo by to být rychlé )
nebo belkin ten je s indikací stavů (pro lamu jako jsem já ideální)
[ Link ]