Navštíveno 700x

Mám být ve čtvrtek být na této adrese
[ Link ] náměstí míru 9. Kde tam na 2-3hodiny zaparkovat poblíž auto? Potřebuji ho mít blízko kvuli zryhlenému přesunu

30.11.2010, 13:38 |
clown na nam. miru je primo placene parkoviste .. ale pro kolik mist, to nevim, dle meho tak pro 30, jinak vsude modra zona
odkud pojedes ? zda to nenechat nekde kousek a vzit to metrem
jestli jedeš od Plzně tak nejlepší je to nechat na Zličíně a jet metrem, do centra je to rychlejší a bez starostí s parkováním..
Vsude zona :( Jedine to placeny parkoviste jak pise clown, nebo sjed kousek dal do Vrsovic, zaparkujes v pohode pobliz tramvaje a zajedes si 2 nebo 3 zastavky tramvaji ;) Urcite to bude levnejsi jak parkovani a misto najdes taky ;)
Do vršovic kam tak zhruba? Kam sahají ty bláznivé zóny?
Ke mě :o))
Pojedeš Francouzskou dál, uhneš do Moskevské a tam potom kde je libo ;-)

30.11.2010, 14:14 |
Wasp v Koruní ulici, hned jak odbočíš z nám.Míru jsou parkovací automaty, případně když v korunní odbočíš hned doleva a sjedeš z kopce tak naproti tobě bude další parkoviště s parkovacím automatem. Popřípadě v okolí IP pavlova jsou taky placená stání a máš to odtamtud co bys kamenem dohodil. Pokud ale můžu doporučit a pojedeš od Plzně, nech auto třeba na smíchově, kde je parking v garážích Tesca na 3hodinky zadarmo a do kopce vyjedeš tramvají a jsi tam tak za 20min =)
Jeste par placenejch mist je na Tylove namesti... zalezi v kolik hodin tam planujes jet ;-)

30.11.2010, 15:12 |
clown tzn. bud v 6.30 na kraji prahy a autem, nebo v 7.30 na kraji prahy a metrem :o)
no nejhorší je, že v 6 jsou plné parkoviště P+R a já bkdyž to nechám na kraji tak pak musím pokračovat uplně na druhou stranu prahy a dál takže bych sem usel vrátit a stejně prahu přejet. A jeste musí mít společenský úbor a to je v tomhle marastu v lakovkách teda úděl nemilej :(
no u toho Tylova namesti by si v tuto hodinu mel mit 75% sanci to misto tam najit ;-) tak brzo prazaci zase nevstavaji :-D

01.12.2010, 08:06 |
Bucci nebo u náměstí bratří synků... když pojedeš z Pavláku tak za druhym viadduktem parkování bez zón (P4)
jenže na Synkáči bejvá i ve dne dost černo, to už bych radši zkusil ten Tylák, v tuhle hodinu bys tam měl chytnout místo..