Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > V očích smrt - dokument ČT

o Navštíveno 1668x o
o 29.11.2010, 09:35 | Radeggast
Další dokument, kterej by se měl vysílat v hlavním vysílacím čase...

[ Link ]

o 29.11.2010, 10:08 | Zdenek (A)
Vcera jsem na to koukal. Dost drsny! Pekne to u nas "funguje"! :-o
o 29.11.2010, 11:53 | Milhauzz
Tak sem to s pauzama dokoukal. Doporučuju i ostatním jako povinnou četbu. Minimálně na zamyšlení to je.
o 29.11.2010, 14:00 | Nismo.Power
I kdyby se tohle vysílalo místo večerníčku a snídaně s novou tak to nic nezmění.... možná pár jedinců ale jinak ne.....
na zamyšlení to určitě je
přiznám se že jezdim rychle ale nedělám to na úkor ostatních účastníků, na nikoho netroubim či neblikám, předjíždim "pomalý" jen v extrémních případech (včera posera jel 40 na 70 apod)....
vždycky si nechávám prostor kdyby náhodou něco a dá se říct že nemám problém zvládat různý situace..... naposled jsem projíždel auto na kterym jsem měl měnit poloosy a v zatáčce kde je jednosměrka se na mě vyřítil "brňák" z protisměru tak sem situaci vyhodnotil a těsně ho minul a hodil sem to přes patník do trávy vedle chodníku a nikomu se nic nestalo krom auta který mělo proraženej plecháč...

a za volantem nikdy nepiju ani žádný návykový látky nepožívám, maximální latku mám jedno pivo a to k jídlu a řízení cca hod. po pivu....
o 29.11.2010, 14:13 | muSlim
NP: Ty si dokonalý! Môžem si na Teba sahnúť? :-D
o 29.11.2010, 14:45 | Antonio
Super porad, to fakt meli dat v hlavnim vysilacim case.
K zamysleni ideal.
o 29.11.2010, 15:03 | Vlastah
jako Slim :-)))

add řízení hodinu po jednom pivu :-)

[ Link ]

o 29.11.2010, 15:40 | koren
"nemám problém zvládat různý situace" je moc hezka hlaska do ty doby nez se to jednou po_ere. samo ne ze bych to nekomu pral...
o 29.11.2010, 15:53 | Cenda
jsem zvědavej, jestli tě taky uvidíme v reklamě na O2, Nismo :-)
o 29.11.2010, 16:00 | Nismo.Power
slim : stačí dohodnout termín a čas...... žádost můžeš zaslat na adresu ChuckNorris@touchme.com ;-)
o 29.11.2010, 16:05 | muSlim
:-))))))
o 29.11.2010, 17:04 | crazyape
Ja se na to asi nekouknu.... nacte se me kousek kterej bezi plynule a po chvili se sekne obraz a jde jen zvuk...

ve vsech formatech i kdyz to otevri v okne v oknech... pomoc
o 30.11.2010, 07:57 | H-Honza (M)
tak nejak jsi nepochopil, o cem tohle je, bijes se tady v prsa uplne zbytecne... tohle je o tom ze nestaci si jen myslet, ze mne se to stat nemuze protoze jsem pan ridic... Bohuzel ale nejsi na silnici sam, a nejaky takovy ozraly nebo sjety hovadko Te muze potkat ve chvili,kdy nebudes se svyma super rychlyma reakcema za volantem auta, ale kdy si třeba po prechodu pujdes koupit noviny do trafiky.
Po dlouhe dobe rozumnej dokument, o tech fetkach, ozralech a podobnych sr*cich za volantem, to je jako nejakej fenomen, kdyz se koukam na zpravy, v posledni dobe to je porad neco, vzdycky nejakej takovej krypl smete nevinny lidi, a bohuzel pribyva pripadu kdy to neprezijou, bez rozdilu jestli to jsou duchodci nebo mlada rodina.

ale ono je vlastne jedno jestli ma clovek zhastout pod koly auta nebo nozem nejakyho 16-cti letyho smrada :O/
o 30.11.2010, 12:32 | Ravo
krásně bylo v tom dokumentu řečeno několik zásadních věcí:
1) pocit beztrestnosti a obecná podpora společností - agresivita jako běžná norma jednání (viz vzory v politicích apod.)
2) nízká kontrola a dokumentace agresivního jednání policíí - špatná práce policie a s tím související její nízká vážnosti (nesmyslné měření v bezpečných místech vs. minimální dohled agresivních záležitostí - proč ten vrtulník nelítá 24h denně a nejezdí stovky passatů a civilních octávek s kamerama?)
3) špatná vymahatelnost jasně zdokumentovaných přestupků a trestných činů (obstrukce, řešení všeho až správním řízením - nic na místě atd.), malý "výchovný" dopad

Tak teď jsem napsal jasnou kuchařku pro toho novýho policejního prezidenta, kterýho si tam protlačí John...
o 01.12.2010, 12:40 | Klobouk
Když už se tu nakousna ta práce policie,nedávno mi u piva vyprávěl kámoš zážitky z dovolený v Namibii. Měl tam půjčený auto který poslal do stromu když se leknul nějakýho zvířete vbíhajícího na silnici. (mimochodem říkal že i tam mají silnice lepší než u nás) Cca rok zpět se mu totožná věc stala i u nás,tedy půjčeným autem nehoda bez zranění. Porovnání práce policie po jejich příjezdu:
Čechy - po příjezdu obhlídka místa,kontrola veškerých dokladů,ověřování jestli to auto opravdu je půjčené a ne ukradené,testy na alkohol a všechny možné látky,zápis nehody a následně nashle odjezd.
Namibie - po příjezdu kontrola pasu(u cizince asi nutnost),následně obhlídka auta,zjištění jestli je pojízdné,jestli jemu nic není. Následně když zjistili že auto má K.O chladič tak nabídka jestli to chtějí pomoct odtáhnout,někam odvézt,nebo někam zavolat. Když řekl že ne,že tam někoho posílá ta půjčovna z které to měl,tak se přátelsky rozloučili a odjeli..

Toť jen malé srovnání státu v EU a rozvojové země na západním pobřeží afriky.
o 02.12.2010, 11:40 | Shr3k
Youtube verze pro mobily:
[ Link ]
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3446 sekund.