Navštíveno 832x

byl by někdo ochoten poradit jaky spotrebice do kuchyne ccaporidit ? nevyznam se drobatko v tech jejich spotrebach a prikonech co je dobry co je zly. v priloze posilam obrazek z nabidky z kuchynskeho studia . Je jasny ze na netu to sezenu levneji, ale oni si prave za instalaci vlastnich spotrebicu pry uctuji cca 2000 za spotrebic. coz je samozrejmne utopie ale co nadelame kdyz nam delaji kuchynskou linku na miru :) tak jsem jen chtel poprosit zda by nekdo na ty spotrebice nemrknul podle kodu a neporovnal zda to je nejakej mega vybehlej model kterej zere jak bejk nebo se to da. Dik

19.11.2010, 14:46 |
Conan Teď jsem viděl leták, snad Euronics, set od Bosch co máš ty (deska neni indukční) + mikrovlnka zdarma za 26.000Kč. ->
[ Link ]
jo ten letak mam doma :)chceme ale indukci
Akorat upozornim, ze na indukci budes shanet nove nadobi. Tescoma mela sety v akci, koupili jsme ho za 5tis.
my budeme shanet stejne nadobi novy . delame rekonstrukci bytu s tim ze tu je nadobi z roku nebrec:))
už se to tu dlouhosáhle probíralo. Každopádně já jsem pořídil do nového baráku samostatnou troubu a indukční desku Brandt. Oni jsou konstruktéři indukce i pyrolízy. www.brandt.cz
Já jsem spokojen.
Já mám cca 1,5měsíce hotovou kuchyň od Oresi a sehnal jsem si sám spotřebiče. Vše vestavné kromě lednice. Tu máme zánovní a tak jsem kupoval indukční desku (viz tvoje tabulka),troubu s pyrolýzou, mikrovlnku, myčku vše Electrolux a digestoř dvoumotorovou výsuvnou. Vše stálo něco kolem 49tis.Kč bez montáže. Na vestavěný spotřebiče mi dal menší DPH. Jo a samo že nový nádobí, ale pokud máš smaltovaný železný hrnce, tak ti fungovat taky budou.