Navštíveno 587x

Potrebuju sloucit dva oddily na disku, ktere byly v minulosti rozdeleny kvuli Systemu (C: 40GB a D: 450GB). Ted jelikoz jako systemovy jsem poridil SSD, tak bych rad tenhle sloucil, byvaly C: je prazdne ale na D. jsou data o ktere bych nerad prisel.
V minulosti jsem to jednou delal s 80GB HDD a samo ze se to posralo a prisel jsem o data :D
Tak bych rad vedel, jestli jsou uz nejaky vyzkouseny programy ktery to dokazou, klidne z MS Win prostredi.
jako slim, tenhle prográmek funguje fakt dobře

17.11.2010, 13:24 |
Knightey- | Upraveno: 2010-11-17 14:43:58
stahnuto a nainstalovano.... dale se zatim bojim :D

17.11.2010, 13:30 |
Bingi párkrát už jsem to dělal, i v Easeusu. Pokud tam máš ale něco důležitého, tak před převodem udělej zálohu. Nějakou hodinku to bude trvat, kdyby např vyletěla el. tak jsi v pasti.
EASEUS to má rozhodne skôr než za hodinku :-)

17.11.2010, 18:01 |
KFL A disk management ve Windowsech (extend volume) nefunguje? Je to operace asi na 5 vteřin.
Hmm tak to v tom programu proste nemuzu sloucit do kupy bez toho aniz bych oba dva disky zformatoval :) Coz je na howno, nemam kam dat ty data :)
Partition Magic by ti měl pomoci :-), v každém případě popáchej zálohu - nedávno to dělal kamarád, půjčoval si ode mě USBčkovej exterák :-))
acronis disk manager, pq magic..... pripadne si stiahni hirens boot cd, napal, nabootuj s neho pocitac a pust spominany acronis disk manager a ten to dokaze na 100% pokial su neni tie particie nejak divne vytvorene....
Koukam ze to jde i v tom EAESUS ale kdyz to Ccko odstranim, a pak Dcko zvetsim o tu hodnotu toho Ccka (40gb) tak mi tam furt zbyva nejakych 15mb Unallocated :( sere me to :D sice je to howno ale budu vedet ze to tam je nevyuzite a lezi to tam ladem :)
tych 15mb neries, podla velkosti a typu particii sa vypocitava celkova velkost a nic s tym nespravis. pripadne skus ten acronis a uvidis....
Tak je to hotovo tim EASEUS, zadal jsem to do nej, dal apply a restartoval se komp a delalo pod nejakou nastavbou DOSu a tam to trvalo asi hodku a pul :X