Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Nehoda zmena zapisu

o Navštíveno 1547x o
o 10.11.2010, 15:10 | axetom
Dnes me naboural starsi pan (80let) nedal mi prednost. Pred chvili volal ,(vse jsme sepsali, souhlasil se vsim (euro protokol)) ze se mu nelibi jak je to zakresleny na tej mapce. Ma cenu se s nim bavit nebo to mam nechat byT? mam strach ze kdyz to necham byt, on to na pojistovnu nenahlasi. Je tu nekdo kdo se v tom vyzna a poradi jak se zachovat?

o 10.11.2010, 15:21 | tappaja
Podepsal to? Mas udaje? Mas protokol? Zanes to do svy nebo i do jeho a oni si uz na nej kdyztak doslapnou.
o 10.11.2010, 15:22 | axetom
udaje, podepsano vsechno mam, Skodu jsem nahlasil telefonicky na jeho pojistovnu
o 10.11.2010, 15:23 | muSlim
Tak to nerieš, inak ako tapík. Pre istotu im to zafaxuj, zamejluj aj s tým obrázkom.
o 10.11.2010, 15:24 | tappaja
Tak rekni panovi, ze uz je to nahlaseny a ze to nemeni nic na situaci a je to. Vzdyt je to snad fuk ne? Jde to z jeho ruceni.
o 10.11.2010, 15:25 | muSlim
2 tappaja: ale pán príde o bonus 70Kč na 1/4 rok, Ty to nechápeš! :-)))
o 10.11.2010, 16:10 | 20bad
Ted bych čekal jak se vyjádří jeho pojišťovna, nahlásit to kdyžtak na policii můžeš kdykoliv.
o 10.11.2010, 18:32 | schwaboid
Já už jsem na důchodce za volantem uplně alergickej, proč? Zde výčet mých problémů s nimi za poslední tři roky:
2x ta samá starší paní, tak 55-60 let, před prací při couvání trefila moje auto, (2x policie, bo dělala, že nic, asi se ta mlhovka do toho tažnýho koukla sama)
K tomu samozřejmě každou chvíli couvala do někoho jinýho, je totiž tlustá a nemůže se otočit, tak jede jen po zvuku...
Před OBI pán v důchodu s OI, naštěstí ho někdo viděl, tak mě vyvolali rozhlasem a jejikož nechtěl volat policii a přijít o bonus, tak odevzdal skoro celý důchod.
Dalšímu dědkovi bylo 87 toho jsem si i natočil, jak odmítá čekat na policii a chtěl mi dát 5 korun ať si prý koupím jiné auto. Couval se Seicentem do místa před poštou kde stál předtím Traffic.(policie zavolána)
No a teď v sobotu další expert ročník 1950 probrzdil na mokru zatáčku a trefil mě do zadního kola a blatníku. Naštěstí rychlost nulanulaprd, takže mě to neposlalo ani nikam mimo cestu. (policie zavolána)
........
o 10.11.2010, 19:17 | Cossie
jo důchodci jsou kapitola sama pro sebe, ale vždycky je na vině ten mladej idiot co jede jak blázen ...
Na dědka bych se vyprdnul, jestliže podepsal, že souhlasí s tím, že je viníkem, tak teď už s tím nic neudělá ať bude chtít jak chce ....
o 10.11.2010, 19:38 | axetom
no to mi pani rekla taky ze sem v mokrej 120° zatacce jel v obci jako blazen (dostal bych hodiny, docela vykopava) ....... sem fakt nasr...:( jeste cekam jak se k tomu postavi pojistovna:( Predni blatnik je v prdeli nejspis celej (nesedi blinkr, nesedi dvere, nesedi to u haubny, je promacklej a nesedi u prahu. No dvere jsou na tom lip ale jde to otevirat blbe. Skoro vubec. Ty jestli budou promacknuty vic (zatim jsme nezkoumali) tak me trefi pac odlepovat tlumeni se mi nechce:D
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4283 sekund.