Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > IT editace stránek

o Navštíveno 1364x o
o 09.11.2010, 19:16 | JA
Zdravím, dostal jsem do firmy od kámoše základ stránek, nechtěl jsem dělat všechny položky.Firma co je dělala mi je upravila vzhledově a textově.Můžu editovat položky a akce.Potřeboval bych ale dávat různé odkazy videa a třeba upravit obrázky aby se zvětšili do náhledu.Něco málo si umim udělat sám,upravil jsem si třeba www.pouzitebagry.cz ale to PHP je pro mě hrob....
samozřejmě něco za něco..
stránky jsou to www.pujcovnystroju.cz
díky 606 129 129

foto k příspěvku  od JA

o 09.11.2010, 19:31 | AR
je to nasazené na nějakém redakčním systému?
Jako růčo to měnit v databázi je celkem peklo když nevíš co kam patří atd.
Jinak není problém to hodit na nějaký RS a tam můžeš spravovat komplet sam se základními znalostmi psaní textů atd.

kdybys chtěl nějaké info tak se klidně ozvi na: adam.kadlec(at)za5minut.cz
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3272 sekund.